bu sefer kesin bitti.

zaten geçici bi süreliğine işsiz kaldı o
memleketine gideceği için, o yüzden.
yani öle anlaşmıştık, o benden önce gidecekti ordaki işleri ayarlayacaktı sonra bizde gelecektik.
ama şimdi döneklik yaptı :ssz:

Carrie sakinligin sasirtti beni...az cok taniyorum seni ama sinirli halini normal halini bilecek kadar degil..
yuvan yikiliyor farkindamisin ? sana ahlan vahlan demiyorumda,
bu kadar rahatlik biraz fazla yada burayami oyle yansiyor bilemedim...

hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...

bilmemki, ama annemde çok şaşırdı, bu ne rahatlık ikinizde çok mutlu görünüyosunuz dedi.
tabi ousun ağladığını görmedi ama şu anda mesela oda çok rahat görünüyor.ben zaten sabahtan beri rahatım :1:

belkide bu 4 ay içinde kendimi fazlasıyla kastığım için şimdi öle rahat oldum :3:

Ben seni tebrik ediyorum cesaretini
Bende ilk evlendiğim zaman boyle seyler yasadim benim esimde issiz kaldi bi donem ve kayinvalidemle annem hic anlasamadi ben annemin arkasinda duramadim haaklilik konusuna gelirsek iki tarafta haksizdi esim annesi tutardi ben daha 20 yasindaydim cahillikten mi neden bilmiyorum ama ben annemi tutamazdim simdi annem vefat etti ve simdiki aklim olsun senin yaptiginin aynisini yapardim.

bilmemki, ama annemde çok şaşırdı, bu ne rahatlık ikinizde çok mutlu görünüyosunuz dedi.
tabi ousun ağladığını görmedi ama şu anda mesela oda çok rahat görünüyor.ben zaten sabahtan beri rahatım :1:

belkide bu 4 ay içinde kendimi fazlasıyla kastığım için şimdi öle rahat oldum :3:

Bence sendeki firtina öncesi sessizlik...:34:
Heralde saka gibi geliyor sana :1:

annene soyledin mi ? daha 21.sayfadayimda o kisimlara gelmedim :55:

Ben seni tebrik ediyorum cesaretini
Bende ilk evlendiğim zaman boyle seyler yasadim benim esimde issiz kaldi bi donem ve kayinvalidemle annem hic anlasamadi ben annemin arkasinda duramadim haaklilik konusuna gelirsek iki tarafta haksizdi esim annesi tutardi ben daha 20 yasindaydim cahillikten mi neden bilmiyorum ama ben annemi tutamazdim simdi annem vefat etti ve simdiki aklim olsun senin yaptiginin aynisini yapardim.

allah rahmet eylesin....seninde yaşın baya küçükmüş o zamanlar ama

Bence sendeki firtina öncesi sessizlik...:34:
Heralde saka gibi geliyor sana :1:

annene soyledin mi ? daha 21.sayfadayimda o kisimlara gelmedim :55:

ben fırtınamı önceden yaşadım :ssz:

4 ay once yazdıklarını okudumda bosanmayı secmıssın annen yuzunden esın engel olmus kolay vazgecebılmıssın esınden.Belkı deger verdıgını gormek ıstıyodur butun sorunu budur.

4 ay once yazdıklarını okudumda bosanmayı secmıssın annen yuzunden esın engel olmus kolay vazgecebılmıssın esınden.Belkı deger verdıgını gormek ıstıyodur butun sorunu budur.

beni bu duruma getirmeseydi o zaman.. :ssz:

bu arada bi arkadaşı bana yazmaya başlası internetten, acaba ağzımdan lafmı almaya çalışıyor

Yanlis anlamadiysam esiniz keyfi issiz degil anlasmissiniz ve o yuzden birakmis isi baska bi is ve sehir icin,yani hakki yenilmesin bence hem calismiyor hem konuyo diyee...ayyy offf ne bileyim üzüldüm halinize esinizinde hakli taraflarini bulmaga ugrasiyom...söyledikleri davranisi yanlis evet, ama bide onun tarafindan bakin, bi gelin kayinpederinin yaninda nasil kendi evinde rahat degilse bence damatta kayinvalideainin yaninda rahat edemez ayni evin icinde, keske daha önce ayri ev meselesine gizseydiniz...sanki ondasa hepsi toplaninca iyice bunalip böyle bi secenek sundu...ay ne bileYim...yazik bi yuva yikiliyor...cok üzücü...

Yanlis anlamadiysam esiniz keyfi issiz degil anlasmissiniz ve o yuzden birakmis isi baska bi is ve sehir icin,yani hakki yenilmesin bence hem calismiyor hem konuyo diyee...ayyy offf ne bileyim üzüldüm halinize esinizinde hakli taraflarini bulmaga ugrasiyom...söyledikleri davranisi yanlis evet, ama bide onun tarafindan bakin, bi gelin kayinpederinin yaninda nasil kendi evinde rahat degilse bence damatta kayinvalideainin yaninda rahat edemez ayni evin icinde, keske daha önce ayri ev meselesine gizseydiniz...sanki ondasa hepsi toplaninca iyice bunalip böyle bi secenek sundu...ay ne bileYim...yazik bi yuva yikiliyor...cok üzücü...

oda haklı, ben zaten zorlamadım onu illa kabul edecen diye. özgürlüğünü verdim işte, istediği gibi biriyle evlensin, istediği gibi bir evlilik hayatı yaşasın ben engel olmuyorum ki ona.

bılmıyorum senın tarafından bakınca sen haklısın , onun tarafından o da haklı.bı olay kotuye gıdıyorsa onu o yola ıten nedenler vardır .umarım 2 nızde hayattan hakeetıgınızı alırsınız :)

bılmıyorum senın tarafından bakınca sen haklısın , onun tarafından o da haklı.bı olay kotuye gıdıyorsa onu o yola ıten nedenler vardır .umarım 2 nızde hayattan hakeetıgınızı alırsınız :)

ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun

gerçi benim için hayırlı olacağı kesin :1:

Siz bir kac gune belkide 1 haftaya bence o kadar uzunda surmez barisir güle oynaya gidip dilekceyi geri cekersiniz soyliyim :ssz:

canım dilekçeleri vermişsiniz artık hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor aklıma..ama ben çok üzüldüm inan..çünkü ikiniz de çok çaba harcadınız çok emek verdiniz bu evlilik için ama olmuyorsa da yapacak bir şey yoktur.

ikiniz içinde en hayırlısı olsun İnşallah.

canım dilekçeleri vermişsiniz artık hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor aklıma..ama ben çok üzüldüm inan..çünkü ikiniz de çok çaba harcadınız çok emek verdiniz bu evlilik için ama olmuyorsa da yapacak bir şey yoktur.

ikiniz içinde en hayırlısı olsun İnşallah.

verdik verdik
ailelerede söyledik
dönüşü yok

Siz bir kac gune belkide 1 haftaya bence o kadar uzunda surmez barisir güle oynaya gidip dilekceyi geri cekersiniz soyliyim :ssz:

hayır ya deme öyle
ben içimden attım ve aksini aklımdan bile geçirmek istemiyorum

aferım sana valla en ıyısını yapmışsın
çok çırkın ya ne demek ya annen ya ben ??
delı mı ne..
hakkında hayırlısı olsun

bırak ağlasın şımdı :ssz: arkadaşı yazdı netten demışsın boşver konuşma bu konuları kesın laf almak ıçındır :ssz:

verdik verdik
ailelerede söyledik
dönüşü yok

hayır ya deme öyle
ben içimden attım ve aksini aklımdan bile geçirmek istemiyorum

Ben bi yuvanin böyle kolay yikilmasini istemem canim,
diger arkadaslar gibi gaz veremem sana...
sen kendince haklisin,
ama esinde kendince hakli.
orta yolu bulabilirsiniz diye dusunuyorum,
sadece biraz zamana ihtiyaciniz var..
bence saglam kafayla oturup birdaha konusun ve orta yolu bulun,
beterin beteri var:31:

yazdım yukarda kankaaaa
annem maddi sıkıntılar çekiyo bi süredir, beyefendide anneni istemiyorum diyor. ya ben ya o dedi
bende tabiki o dedim

ulan elim ayağım tutuyor, çalışıyorum sen olmasanda ben anneme gül gibi bakarım
kimseye muhtaç değilim ki ben :ssz:

ilk sayfalardan bakabildim biraz ancak. Diyeceğim; annenizi istemeyen biri için iyi yapmışsınız. Eminim onun annesi olsa, üstünüze baskı kurar gene baktırırdı. Ekonomik özgürlüğünüz de varmış. Yuva kolay kurulmuyor elbet, ama zor zamanınızda yanınızda olmayan bir eşle de yaşamanın anlamı yok. İyi günde, kötü günde sonucta...Hakkınızda hayırlı olsun.

Carrle banyoda agladigi dogrumu vicdansizin

allah rahmet eylesin....seninde yaşın baya küçükmüş o zamanlar ama

ben fırtınamı önceden yaşadım :ssz:

Şimdide pek büyük sayilmam aslinda olaydan 3 yil sonra 23 yaşamı doldurdum:) yaş değilmiş insanı olgunlastiran yasadiklari tecrubeymis...

ben kendi annemlerle altı üstü oturuyorum. senin soruna şöyle cevap verebilirim. anne- kız bir şekilde idare eder anne kızın hatasını düzeltmeye çalışır ama kv daha da gözüne sokmaya çalışır. bu hep böyledir. benim abim olmasına rağmen ona ev alındı ve aramızda 5 dk bir mesafe var. bunu isteyende annem oldu ben bir şey söylerim yanlış anlar kötü olacağımıza uzak olalım dedi.

ama erkek de kendi tarafından düşünüyor.
sonuçta o da onun annesi.

Back
X