• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer kesin bitti.

carie bence hala olayın şokunda ,

bi insan sevmese de saymasa da bu tarz bi durumda illaki sarsılır en basiti alışkanlıklar bile akla gelir yorar insanı ,

bu kadar rahatlık olamaz , yada sonradan kendine gelicek ,olan oldu keşkelerin anlamı yok ama keşke dilekçeden önce bikaç hafta ayrı kalıp kafa dinleselerdi

Carriecim konunu okuyunca şaşırdım ve üzüldüm..doğru karar vermek için kavgalardan sonra 1 hafta kadar bekleyip,sakinleşip sonrasında karar verilmeli.Evet şuanda seni seçim yapmaya zorlamış olması çok kötü bir durum elbette insanın önceliği annesi-babası olur..seçilmemiş kısmıda kesip atmadan önce aradan biraz zaman geçip olayın sıcaklığı üstünden kalktıktan sonra karar verilmeli..allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin,inşallah hayatınızın geri kalanı için doğru kararları alırsınız..

Carriecan ne oldu böyle kanka yaa :ssz::ssz: ani karar verme sakın biraz ayrı kalın iyice tartın düşünün ona göre karar verirsiniz...Ous içinde kolay değil tabi,ne diyeyim hayırlısı olsun hakkınızda :ssz:

aminn

şimdi aklıma geldide
geçen bana soruyodu annen kaç yaşında
58 dedim
acaba daha ne kadar yaşar dedi

ohaaaa oldum yaaa

gerçekten bu cümleyimi kurdu sana terbiyesizzz...
doğru bi karar aldığını düşünüyorum eşin resmen sebep aramış ve bulmuş
ben şuna inanıyorum eşler boşandığı zaman erkekler hep dağılan taraf kadınlarda ne kadar psikolojik yıkılsada hayatta ayakta duran taraf oluyo. Allah bize öyle bir güç vermiş ki her zorluğu yeniyoruz ama erkekler çöküşe geçiyo.
eee eşin kendi kaşındı sonuçlarına katlansın artık..

dejavu gozumu kırpmadan bırakırım demişsin, bunu diyen insan cok acele evlenmiştir, onu yeterince tanımadan evlenmiştir.
Ayrıca eşinide sevmiyordur. Sen eşinle mantık evliligi yapmışsın, sakın ha onu seviyorum deme bu sozlerinle sadece kendini
aldatırsın. Acaba eşinin durumu sizin gibi olsaydı da onunla evlenirmiydin ??? Bunu cok merak ediyorum. Yazından sana bu kadar
deger veren birisi, annenin sigortası ve kirasını yollayacak kadar sana tapan birisi, sen onu ne kadar seviyorsun. Bugun işinden
atılsa acaba sen onun yanında mı olursun yoksa ceker gidermisin ? Sakın yanında olurum deme, bunu anca kargalar güler.
Yukardaki yazına kadar gecmişde yazdıklarından hakikaten sizin aşkınızı kıskanıyordum ama son yazından sonra artık %100 eminim
sen eşini asla sevmemişsin. İnşallah eşin işini kaybetmez yoksa garibim hem işinden hem eşinden olur.

dejavu gozumu kırpmadan bırakırım demişsin, bunu diyen insan cok acele evlenmiştir, onu yeterince tanımadan evlenmiştir.
Ayrıca eşinide sevmiyordur. Sen eşinle mantık evliligi yapmışsın, sakın ha onu seviyorum deme bu sozlerinle sadece kendini
aldatırsın. Acaba eşinin durumu sizin gibi olsaydı da onunla evlenirmiydin ??? Bunu cok merak ediyorum. Yazından sana bu kadar
deger veren birisi, annenin sigortası ve kirasını yollayacak kadar sana tapan birisi, sen onu ne kadar seviyorsun. Bugun işinden
atılsa acaba sen onun yanında mı olursun yoksa ceker gidermisin ? Sakın yanında olurum deme, bunu anca kargalar güler.
Yukardaki yazına kadar gecmişde yazdıklarından hakikaten sizin aşkınızı kıskanıyordum ama son yazından sonra artık %100 eminim
sen eşini asla sevmemişsin. İnşallah eşin işini kaybetmez yoksa garibim hem işinden hem eşinden olur.

Sen hepimizi bizden iyi tanıyosun söz söyleyen olmaz sözün üstüne üçüncü gözün açılmış saygı duymak lazım :ssz:

Yahu yine bana mı geldiniz. Her yerde olduğu gibi burada da beni bulmuşsun ve de eşime olan sevgimi sorgulamaya başlamışsın hiç fırsatı kaçırmadan sen zaten hep eşimi sevmediğimden bahsediyorsun ki. Ben arkadaşın olayından bahsediyorum arkadaşım eğer eşim öyle yapsaydı bırakırdım diyorum. Eşim bana bu iyilikleri yaptığı halde yine de terkedicem sevmiyorum demiyorum ki arkadaşın yerine koyuyorum kendimi çok şükür eş seçimimi iyi yapmışım eşimde beni seviyor sayıyor ki annemi de kendi annesi gibi seviyor sayıyor. Ben de onun ailesini. İşten atılmayla bunun ne alakası var kendisi otururken arkadaşın çalışıp annesine bakması zoruna gidemez. Ben diyorum baştan eşime şartımı koydum aileme istediğim zaman giderim yardım ederim dedim o da beni öyle kabul etti. Yanii diyeceğim şu ki eşimde bende halimizden gayet memnunuz eşim şartlarımı kabul etti ailemi sahiplendi istediğim gibi bir eş oldu şu zamana kadar benim eşimden eşimin benden hiçbir şikayeti yok eşim işini kaybederse sonuna kadar destek olurum onun bana olduğu gibi ben öyle zoru görünne terkedecek kadınlardan değilim aileme saygı duyacak ben zaten çalışıp aileme yardımı mı ediyorum primini de öderim istesem ama eşim gönülden istedi yani eşime yük olmuyorum ben artık beni de evliliğimi de sorgulamaktan vazgeç her yerde beni bulup yazma bana.

carrie bu konudaki yorumlarindan sonra diger konularinada goz attim sanirim kk nin en yuzeysel insanisin :) yanlis anlama sakin kotu bir anlamda soylemiyorum keske biraz senin gibi olabilsem bence yuzeysel insanlar mutlu genelde bu hayatta..tabi burdan anlasilmaz ama esinde senin gibi sanirim uyumluymussunuz ama hayirlisi olsun..

carrie bu konudaki yorumlarindan sonra diger konularinada goz attim sanirim kk nin en yuzeysel insanisin :) yanlis anlama sakin kotu bir anlamda soylemiyorum keske biraz senin gibi olabilsem bence yuzeysel insanlar mutlu genelde bu hayatta..tabi burdan anlasilmaz ama esinde senin gibi sanirim uyumluymussunuz ama hayirlisi olsun..

Cok derin bir yorum olmus.:51:

hayatta hep böyle dik, güclü ve kararli olmanizi dilerim.ben metanetinize ve durusunuza hayran oldum.Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah(amin)

kararına saygı duyarım ama bence bir daha evlenip de başkasının başını yakma. erkek olsun kadın olsun, kimse hem kayınvalidesiyle yaşayıp hem de onun sorunlu hallerini çekmek zorunda değil.

kararına saygı duyarım ama bence bir daha evlenip de başkasının başını yakma. erkek olsun kadın olsun, kimse hem kayınvalidesiyle yaşayıp hem de onun sorunlu hallerini çekmek zorunda değil.

Ama kendisinin parası bittiğinde kayınvalidesi yemeden içmeden ayakkabısına kıyafetine kadar her şeyini karşılamak zorunda öyle mi:)
Biz buna bencillik diyoruz

Ama kendisinin parası bittiğinde kayınvalidesi yemeden içmeden ayakkabısına kıyafetine kadar her şeyini karşılamak zorunda öyle mi:)
Biz buna bencillik diyoruz

konu sahibi öyle bir şeyden mi şikayetçi? benim okuduğum tüm yorumlarında eşini hiç gibi görüp, annem hayatım modundaydı. ben, karşısında kim olursa olsun annem de annem diyen birini gördüm. anneler tabi önemli ama orta nokta bulunmalı, kestirip atılmamalı diğer hayat. ayrıca eşi yemesine içmesine ayakkabısına kıyafetine rağmen o kadını istemiyor demek ki.

neyse, şimdi başkaları da kalkıp ama kocası da şunu yaptı tarzı yorumlar yapar. kocası ne yaptı ne etti bilmiyorum ama konu sahibi kızgın değil, umursamaz, şımarık çocuk tavırlarında.

Back
X