Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi öyle bir şeyden mi şikayetçi? benim okuduğum tüm yorumlarında eşini hiç gibi görüp, annem hayatım modundaydı. ben, karşısında kim olursa olsun annem de annem diyen birini gördüm. anneler tabi önemli ama orta nokta bulunmalı, kestirip atılmamalı diğer hayat. ayrıca eşi yemesine içmesine ayakkabısına kıyafetine rağmen o kadını istemiyor demek ki.
neyse, şimdi başkaları da kalkıp ama kocası da şunu yaptı tarzı yorumlar yapar. kocası ne yaptı ne etti bilmiyorum ama konu sahibi kızgın değil, umursamaz, şımarık çocuk tavırlarında.
Kız ne yapsın peki ne gibi bir çözümünüz var. Kiraya çıkarmaya kızın durumu yok, huzurevine mi gitsin aman kocasından olmasın diye. Buna nasıl bir vicdan el verir ki. Eğer kiraya çıkartmaya ve kiraydı, fatıralardı yemesi içmesiydi karşılayacak durumu olsa zaten bu seçeneği göz önünde bulundururdu ama öyle bir imkan yok. Benim annem beni tek başına yetiştirmek okutmak evlendirmek için sağlığından oldu kısmı felç tehlikesi yaşadı, kalp krizi geçirdi stent takıldı, fıtığı var, omurilik sıkışması, gözünde görme kaybı, kolestrol yok yok yani neden bizim iyi bir geleceğimiz olsun diye nasıl çalıtı hem de. Ben ne yapıcam anne ben eşimden olmak istemiyorum kusura bakma diyeceğim öyle mi eğer anneyi sahiplenmek şımarıklıksa evet şımarığım ben de o zaman. Ben o halde annemi huzurevine bıraksam iki günde cenazesini alacağımı çok iyi biliyorum. Çok şükür erkek kardeşim de hayırlı bir evlat eşimde empati yapabilen biri elinne geleni yapıyor sağolsun çünkü kendi annesi de var o da hasta daha yaşlı gerek olursa onu da alırım yanıma herşey karşılıklı. Ama eş bir seçim yapmak zorunda bırakıyorsa bir anne nasıl atılır bunun cevabını verebilir misiniz ben şahsen rahat uyku uyuyamam.
konu sahibi öyle bir şeyden mi şikayetçi? benim okuduğum tüm yorumlarında eşini hiç gibi görüp, annem hayatım modundaydı. ben, karşısında kim olursa olsun annem de annem diyen birini gördüm. anneler tabi önemli ama orta nokta bulunmalı, kestirip atılmamalı diğer hayat. ayrıca eşi yemesine içmesine ayakkabısına kıyafetine rağmen o kadını istemiyor demek ki.
neyse, şimdi başkaları da kalkıp ama kocası da şunu yaptı tarzı yorumlar yapar. kocası ne yaptı ne etti bilmiyorum ama konu sahibi kızgın değil, umursamaz, şımarık çocuk tavırlarında.
Dört duvar arasında ne yaşandığını bilemezsiniz.
Belki keri çok anneci?
Olabilir.
Hep adamlar mı anneci olacak.
Bir gelişme var mı keri:26:
zaten sizinki kadar fedakar anneler evin içinde eşiniz rahatsız olmasın diye her şeyi ince düşünür. dolayısıyla damat da annenizi kendi annesi gibi görür, anlaşırlar. ama konu sahibinin durumu farklı, adam zaten birlikte yaşamış kaç yıldır, şimdi sorun çıkarıyorsa vardır bi sebebi. ha kızın annesi kötü dahi olsa atamaz tabi. zaten ben de o yüzden başka biriyle evlenme dedim. evlenmeyip annesine baksın. çünkü sorun annesinden kaynaklanıyorsa bir sonraki evliliği de aynı sebepten mutsuz olur.
bir de, bu kayınvalidenin kiraya çıkacak durumu yoksa nasıl damadının tüm ihtiyaclarını karşılıyor anlamadım.
Hadi annesi sorun çıkarıyor diyelim bu şekilde düşünelim 4 sene nasıl dayandı da son 4 ayda patlak verdi. Bu insan doğrudüzgün çalışmıyor zannerdersem zaten bu kız çalışıyor peki adma annesini istememe lüksünü nereden buluyor hele ki bir kiraya çıkma durumu da yoksa. Benim eşim gibi bir eşte bulabilir kendisine sorun etmeyecek yaşamayı kabul edecek karı koca çalışsalar aslında bunlar sorun olmaz zaten akşamdan akşama gelecekler eve. Yardımı dokunur bilakis yemeği ütüsü temizliği yardım eder. Damada birkaç hediye almakla kira ödemek, fatura ödemek ev geçindirmek için harcanacak para kıyaslanamaz bence. Tüm ihtiyaçlarını annem karşılıyor gibi birşey değilde hediye olarak alıyordur. Benim annemde eşime hediye alır kardeşimin aldığı maaştan biriktirir eder alır.
ben geldim
şimdi son gelişmeler şöyle :
ous 3 gün sonra gidiyor.biraz kafamı dinliyim ondan sonra bakarız, olmazsa dedi ilk birinci sene beraber otururuz biraz para biriktiririz bi kredi çekeriz anneni o eve alırız kredisinide biz öderiz dedi...
ama bu sefer annem istemiyor. boşanma davasını açtığımızı gördü ya seviniyo ben gelmem diyor.
ben geldim
şimdi son gelişmeler şöyle :
ous 3 gün sonra gidiyor.biraz kafamı dinliyim ondan sonra bakarız, olmazsa dedi ilk birinci sene beraber otururuz biraz para biriktiririz bi kredi çekeriz anneni o eve alırız kredisinide biz öderiz dedi...
ama bu sefer annem istemiyor. boşanma davasını açtığımızı gördü ya seviniyo ben gelmem diyor.
carrie kusura bakma ama ben bu konuda senı dııl ousu haklı goruyorum yanı annenız zamanında cektırmıs e esınde bunları unutamamıs olabılır ayrıca aıleden buyuk bırıyle aynı evde yasamak kolay degıl bak burda gunde kac tane bayan konu acıyo aynı evde oturmaktan bıktım dıye o yuzden ınadı bırakıp bıraz ousun tarafından bakmalısın olaylara ayrıca su keçı ınadını bırak sende sevıosun ıste ousu![]()
Aaaa kerim sen iki ateş arasındasın resmen yahu.
Şimdi annenin yaptığı iş mi?
Büyük olarak senin yuvanı düşünmeli.
Sen napmayı düşünüyorsun şimdi?
Ana carrie yeni enişte bulmucazmı sana![]()
iş ciddiye binince nasıl da çözümcü oluyorlar.
hakkınızda hayırlısı olsun
benim için de bu sefer kesin bitti.
çözülüyor çözülmesinede annem korkuyor boşanmaktan vazgeçicez diye.
annen de ilgincmis yani, ben anneme soylesem bin tane nasihat verip vazgecirmeye calisicak. o yuzden o zamana kadar bisey demeyip hersey bitince karsilarina dikilmeyi dusunuyorum.
annende bu mentalite oldugu muddetce zor isiniz.
ee vazgectin mi bosanmaktan?