• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer kesin bitti.

şimdi kıslar tek tek cevap veremicem size kusura bakmayın

kaynanamla konuştumda ev bulmuş bize 3+1. ousun amcası yurtdışından gelicek 1 ay sonra onunla konuşucam ev parası isticem ondan dedi, sonra yavaş yavaş hepimiz öderiz dedi olmazsa kızımın düğün altınlarını bozdururum, mirastan kalmış payımdan vazgeçerim bi şekilde yaparız dedi. ondan sonrası allah kerim dedi bi şekilde düzene girer herşey.
sonra ousa söledim ben annen böle böle diyor diye oda neden olmasın olur tabi bende konuşurum amcamla dedi.
ousta 2 gün sonra gidiyor, bende orda biraz para biriktireyim sonra sende gelirsin ama ev işi olursa okulların açılmasını beklemeden gel dedi.

size evmı alacaklar
evmı yapacaksınız anlamadım canım

sen özel sektördesin sanırım, iş durumun nasıl olacak, benim eşim de oğlak burcu o da hep bakalım kelimesini kullanır:)
beni çıldırtır

Anne var Anne varrrr...Vallah KV helal olsun oglunun ve belliki kizi gibi sevdigi gelinin yuvasini kurtarmak icin nasilda cabaliyor, bu insanlari bu duruma düsürdüz icin cok üzüldüm...herkez KV sikayetciken siz böyle melek gibisine denk gelmisiniz ama onlari üzüyorsunuz...Neden? Cünkü bencil,kendini düsünen,evladinin ayrilcana sevinen,evladinin yuvasini kurtarmak icin hicbir caba göstermeyen hatta elinden gelse biraz hizlandircak olan Annenizi göklere cikardiginiz icin...kusura bakmayin tabiiki annenizdir her ne olursa olsun karakteri ne olursa olsun ama bence sizde artik gözünüzü acin, sizi bukadar cok seven bi es ve ailesi varken onlari daha fazla üzmeyin ve annenizede ezdirmeyin tavrinizi koyun, sonucta öyle yada böyle annenize destek olacaksiniz...offf annenize cok bozuldum vallah, böyle bi ailede kizi evli sayilip seviliyo daha ne istiyoki...

annende çok enteresanmış yaa insan evladı boşanıyo diye sevinirmi... yani anneni o kadar savunduğuna kocanı hiçe saydığına değmedi be carry :ssz:

slm carrie severim, seni umarım fazla üzülmeden dilediklerin olur,uzun zamandır kk girmiyordım bugünlerde buradayım

şimdi kıslar tek tek cevap veremicem size kusura bakmayın

kaynanamla konuştumda ev bulmuş bize 3+1. ousun amcası yurtdışından gelicek 1 ay sonra onunla konuşucam ev parası isticem ondan dedi, sonra yavaş yavaş hepimiz öderiz dedi olmazsa kızımın düğün altınlarını bozdururum, mirastan kalmış payımdan vazgeçerim bi şekilde yaparız dedi. ondan sonrası allah kerim dedi bi şekilde düzene girer herşey.
sonra ousa söledim ben annen böle böle diyor diye oda neden olmasın olur tabi bende konuşurum amcamla dedi.
ousta 2 gün sonra gidiyor, bende orda biraz para biriktireyim sonra sende gelirsin ama ev işi olursa okulların açılmasını beklemeden gel dedi.

ben bu aileyi ayakta alkislarim vallaha binlerce kez helal olsun.....oglunun yuvasi dagilmasin diye herseyi yapmaya calisiyorlar.....seni uzmek istemem ama bu capa birazda senin annende olsaydi keske....kimseyi takma unutma yuvayi disi kus yapar....yuvani dimdik ayakta tut....

gerekirse kizimin altinlarini bozdururum ne demek ya. pes diyorum.

Sevgili konu sahibi;
O cici kv den bende istiyorum lütfen:ssz:

Çabasına hayran kaldım.. Çok şanslısınız
:40:

konuyu başından beri takip ediyorum.
bence son olaylardan sonra eşinize çektiğiniz resti annenize de çekmeniz gerekiyor.
kocanıza nasıl boşanalım dediyseniz ve geri adım attırdıysanız şimdi de annenize ister gel ister gelme şeklinde bir rest çekip geri adım attırmalısınız.
hakkınızda hayırlısı olsun.

ousun bi arkadaşı neredeyse hergün şehirdışına tahsilat yapmaya gidiyor. ousta dedi ki bende gideyim X şehire ordaki arkadaşlarımı göriyim ondan sonra ne zaman görürüm allah bilir dedi. istanbulla o şehir arasında arabayla 5-6 saat.
tamam git dedim.
gece 1 de çıkıcaz sabah orda olucaz gündüz arkadaşların yanına giderim akşama doğru yola çıkarız eve gelirim dedi.
iii gitti bu. dün akşam saat 11 gibi geldi. ben uyuyodum heme yatakodasına daldı beni öpmeye başladı ben geldim ben geldim diye sonra bana diyorki bugün noldu biliyomusun. arkadaşın işyerine gittim depo gibi bi yeri var orda çalışan bi kız cep telefonunu getirdi bana bu modelden anlıyomusun diye ben anlamam dedim diyo ama kız uzattı bana telefonunu bi baktım diyo mesaj yazmış : ben sizden çok hoşlandım görüşebilirmiyiz? bende yazının devamına yazdım evliyim diye kız arkasını döndü gitti dedi.

ousun bi arkadaşı neredeyse hergün şehirdışına tahsilat yapmaya gidiyor. ousta dedi ki bende gideyim X şehire ordaki arkadaşlarımı göriyim ondan sonra ne zaman görürüm allah bilir dedi. istanbulla o şehir arasında arabayla 5-6 saat.
tamam git dedim.
gece 1 de çıkıcaz sabah orda olucaz gündüz arkadaşların yanına giderim akşama doğru yola çıkarız eve gelirim dedi.
iii gitti bu. dün akşam saat 11 gibi geldi. ben uyuyodum heme yatakodasına daldı beni öpmeye başladı ben geldim ben geldim diye sonra bana diyorki bugün noldu biliyomusun. arkadaşın işyerine gittim depo gibi bi yeri var orda çalışan bi kız cep telefonunu getirdi bana bu modelden anlıyomusun diye ben anlamam dedim diyo ama kız uzattı bana telefonunu bi baktım diyo mesaj yazmış : ben sizden çok hoşlandım görüşebilirmiyiz? bende yazının devamına yazdım evliyim diye kız arkasını döndü gitti dedi.

Kızdaki cesarete bak yahu,ous da gereken cevabı vermiş zaten aferin ona..

Keriii ya ous seni cidden seviyor,bak böyle bir olayda bile sana anlatıyor başka bir erkek olsa anlatmaz inan ..

Kızdaki cesarete bak yahu,ous da gereken cevabı vermiş zaten aferin ona..

Keriii ya ous seni cidden seviyor,bak böyle bir olayda bile sana anlatıyor başka bir erkek olsa anlatmaz inan ..

bende ona kızdım yaa cesarete bakkkk
cinlerim tepeme çıktı küstüm biraz ousta diyorki niye kızıyosun bana söylemesemiydim sana kötü bi niyetim olsaydı gelip demezdim bile.seni seven bi kocan var aklına kötü şeyler getirme diyor. sonra kucağına aldı beni ayakta bende bacaklarımı onun beline doladım baş aşşa sarkıttı sallıyo bi o yana bi bu yana beni bak koparırım her tarafını yapma öyle küsme bana diyo
ama kızdım yaa o kız buraya giriyosa ve burayı okuyosa onun ağzını burnunu kırarım
pislikkk

sonra dedim ki kız güzelmiydi bari fena değildi ama dünyanın en güzel kızı bile olsa benim karımdan güzel olamaz dedi

Back
X