Bu sefer kp

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
merhaba arkadaşlar. Sorunum bazılarına saçma gelebilir ama benim canım sıkıldı. Başka derdin mi yok demeyin tabi ki var. Ama bunu paylaşmak istiyorum sizlerle. Kp gayet iyi bir insandır ve hamdolsun bu güne kadar aramızda hiç sorun olmadı. Biz,benim ve eşimin ailesinden ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Ve yaz tatillerinin çoğunu eşimin ailesinde geçiriyoruz. Kendimiz tatile ya da ara ara gezmelere gidiyoruz. Ama çoğunluk eşimin ailesiyle geçiyor. Eşim böyle istiyor memleketini arkadaşlarını çok özlüyor. Ayrıca babasına işlerde çok fazla yardımcı oluyor. (Babasının dükkanı var). Neyse kp ile son 2 tel konuşmamız şöyle. "Kızım bu yaz tatile,ailenin yanına,ablanlara,abinlere de gider gezersiniz." Ki zaten bunlar yaptığımız şeyler. Neden böyle bir şey söylüyor. Art niyet aramalı mıyım? Eşime bahsetmeli miyim? (Aramız bozulabilir bunu mu takıyorsun diye) ya da kp arayıp "baba neden böyle bir şey söylüyorsun istemezseniz gelmeyiz" tarzında konuşsam mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Bence de laf arasında öylesine söylenmiş bir şey gibi .. Ama daha evvel bir konu olmuşsa bilemem..

Eşime böyle bir şey dese eşim bşr daha oraya gitmez. Yani anca bana derler.

Bence de laf arasında öylesine söylenmiş bir şey gibi .. Ama daha evvel bir konu olmuşsa bilemem..
Daha evvel bir şey olmadı ama aklıma şu geldi. 1 yaşında bebeğim var ve görümcem bu sene sınava hazırlanacak ders çalışacak. Acaba aralarında konuştular mı ses olur vs diye. Ondan mı öyle dedi kp.

sende deki zaten öyle yapmayı dünüyorduk babacım dersin..çok özledim falan dersin...daha ne istiyorsun ne duyarsa duysun sende eşine söyle bu yaz da kendi ailenin yanına git

bu kadar nem kapmaya gerek yok. belki adam rahatsiz oldu aileni goremiyosun diye, jest olsun diye soylemistir belki de.

daha onceden problem yok diyosun, cok ustunde durma bence.
Aynen bunu da düşündüm. Çünkü kendi ailemi daha az görüyorum ama 5 senedir bu böyle. Daha önce neden böyle bir şey demedi

Aynen bunu da düşündüm. Çünkü kendi ailemi daha az görüyorum ama 5 senedir bu böyle. Daha önce neden böyle bir şey demedi
ben olsam bu kadar didikleyip kurcalamam hatta o konusmadan sonra bu dedigini hatirlayacak kadar bile takmam bu cumleyi.ama aile baglarini vs sen bilirsin tabiki

Aynen konuşurken öylesine dedi ama ne bileyim sinir oldum. Yani nereye gideceğimize biz karar vermeliyiz.
belki de oğlu çok takılıyor oralarda sana az zaman kalıyor diye düşünmüştür adam
bir büyük olarak da ailenle de zaman geçir kızım demiştir
kötü niyet aramayın

Istememekle ne alakasi var bence art niyetli dusunuyorsunuzm gayet iyi niyetle soylenmis.

Valla bu gelinlere de ne soylesen yaranamiyorsun. Gel dersin kizarlar baska yere git desen kizarlar. Cagirsa hep cagiriyor diyecektiniz. Ne deseler zarar size.
Yaa öyle değilde daha önce hiç böyle bir şey dememişti. Ne bileyim

ben olsam bu kadar didikleyip kurcalamam hatta o konusmadan sonra bu dedigini hatirlayacak kadar bile takmam bu cumleyi.ama aile baglarini vs sen bilirsin tabiki
Yaa işte kendime acayip sinir oluyorum neden bu kadar kurcalıyorum diye off!!! Hep kv be görümce böyle paranoyak yaptılar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…