- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Aynen konuşurken öylesine dedi ama ne bileyim sinir oldum. Yani nereye gideceğimize biz karar vermeliyiz.Laf arasında öylesine söylenmiş gibi geldi bana.
Eşime böyle bir şey dese eşim bşr daha oraya gitmez. Yani anca bana derler.yoo kurcalamayın tabiki babacığım ağaç kovuğundan çıkmadığım için haliylşe benim aileme de gideceğiz hayırdır bir sıkıntınız mı vardı derim..kocana diyecekse bırak kayınbaban desin ilk kurşunu o atsın
eşine diyemiyorlarsa ben hiç kurcalamam keyfime bakarım bu cevabımıda veririm ki ayağını denk alsın karşımdaki sonra hiç gitmemek var yaniEşime böyle bir şey dese eşim bşr daha oraya gitmez. Yani anca bana derler.
Daha evvel bir şey olmadı ama aklıma şu geldi. 1 yaşında bebeğim var ve görümcem bu sene sınava hazırlanacak ders çalışacak. Acaba aralarında konuştular mı ses olur vs diye. Ondan mı öyle dedi kp.Bence de laf arasında öylesine söylenmiş bir şey gibi .. Ama daha evvel bir konu olmuşsa bilemem..
Aynen bunu da düşündüm. Çünkü kendi ailemi daha az görüyorum ama 5 senedir bu böyle. Daha önce neden böyle bir şey demedibu kadar nem kapmaya gerek yok. belki adam rahatsiz oldu aileni goremiyosun diye, jest olsun diye soylemistir belki de.
daha onceden problem yok diyosun, cok ustunde durma bence.
ben olsam bu kadar didikleyip kurcalamam hatta o konusmadan sonra bu dedigini hatirlayacak kadar bile takmam bu cumleyi.ama aile baglarini vs sen bilirsin tabikiAynen bunu da düşündüm. Çünkü kendi ailemi daha az görüyorum ama 5 senedir bu böyle. Daha önce neden böyle bir şey demedi
Nasıl yani... bana sanki görümcem yada kv istemiyormuş gibi geliyorBiryerden bir şey duymuş gibi
belki de oğlu çok takılıyor oralarda sana az zaman kalıyor diye düşünmüştür adamAynen konuşurken öylesine dedi ama ne bileyim sinir oldum. Yani nereye gideceğimize biz karar vermeliyiz.
Yaa öyle değilde daha önce hiç böyle bir şey dememişti. Ne bileyimIstememekle ne alakasi var bence art niyetli dusunuyorsunuzm gayet iyi niyetle soylenmis.
Valla bu gelinlere de ne soylesen yaranamiyorsun. Gel dersin kizarlar baska yere git desen kizarlar. Cagirsa hep cagiriyor diyecektiniz. Ne deseler zarar size.
Birşeyler konuşulmuş ve konuyu kp size bu şekilde dile getirmiş gibi geldi banaNasıl yani... bana sanki görümcem yada kv istemiyormuş gibi geliyor
Yaa işte kendime acayip sinir oluyorum neden bu kadar kurcalıyorum diye off!!! Hep kv be görümce böyle paranoyak yaptılar beni.ben olsam bu kadar didikleyip kurcalamam hatta o konusmadan sonra bu dedigini hatirlayacak kadar bile takmam bu cumleyi.ama aile baglarini vs sen bilirsin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?