- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Aynen bende öyle hissettimBirşeyler konuşulmuş ve konuyu kp size bu şekilde dile getirmiş gibi geldi bana
aa ne güzel işte.merhaba arkadaşlar. Sorunum bazılarına saçma gelebilir ama benim canım sıkıldı. Başka derdin mi yok demeyin tabi ki var. Ama bunu paylaşmak istiyorum sizlerle. Kp gayet iyi bir insandır ve hamdolsun bu güne kadar aramızda hiç sorun olmadı. Biz,benim ve eşimin ailesinden ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Ve yaz tatillerinin çoğunu eşimin ailesinde geçiriyoruz. Kendimiz tatile ya da ara ara gezmelere gidiyoruz. Ama çoğunluk eşimin ailesiyle geçiyor. Eşim böyle istiyor memleketini arkadaşlarını çok özlüyor. Ayrıca babasına işlerde çok fazla yardımcı oluyor. (Babasının dükkanı var). Neyse kp ile son 2 tel konuşmamız şöyle. "Kızım bu yaz tatile,ailenin yanına,ablanlara,abinlere de gider gezersiniz." Ki zaten bunlar yaptığımız şeyler. Neden böyle bir şey söylüyor. Art niyet aramalı mıyım? Eşime bahsetmeli miyim? (Aramız bozulabilir bunu mu takıyorsun diye) ya da kp arayıp "baba neden böyle bir şey söylüyorsun istemezseniz gelmeyiz" tarzında konuşsam mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Zaten gidecegiz derdim.merhaba arkadaşlar. Sorunum bazılarına saçma gelebilir ama benim canım sıkıldı. Başka derdin mi yok demeyin tabi ki var. Ama bunu paylaşmak istiyorum sizlerle. Kp gayet iyi bir insandır ve hamdolsun bu güne kadar aramızda hiç sorun olmadı. Biz,benim ve eşimin ailesinden ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Ve yaz tatillerinin çoğunu eşimin ailesinde geçiriyoruz. Kendimiz tatile ya da ara ara gezmelere gidiyoruz. Ama çoğunluk eşimin ailesiyle geçiyor. Eşim böyle istiyor memleketini arkadaşlarını çok özlüyor. Ayrıca babasına işlerde çok fazla yardımcı oluyor. (Babasının dükkanı var). Neyse kp ile son 2 tel konuşmamız şöyle. "Kızım bu yaz tatile,ailenin yanına,ablanlara,abinlere de gider gezersiniz." Ki zaten bunlar yaptığımız şeyler. Neden böyle bir şey söylüyor. Art niyet aramalı mıyım? Eşime bahsetmeli miyim? (Aramız bozulabilir bunu mu takıyorsun diye) ya da kp arayıp "baba neden böyle bir şey söylüyorsun istemezseniz gelmeyiz" tarzında konuşsam mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Daha evvel bir şey olmadı ama aklıma şu geldi. 1 yaşında bebeğim var ve görümcem bu sene sınava hazırlanacak ders çalışacak. Acaba aralarında konuştular mı ses olur vs diye. Ondan mı öyle dedi kp.
Çok güzel yazmışsın çok haklısın. Kesinlikle sınavı önemli. Bizde zaten eşimle aramızda konuşmuştuk çok durmayız sınavı önemli vs diye. Ama kp öyle diyince üzüldüm.git ailenin yanına hasret gider daha ne istiyorsun ya
kaynana görümce kayın pederle zaten çok tatil geçirmişsin git doy ailene tadını çıkar daha iyi ya onlardan gelmiş teklif eşinde bi şey diyemez
farz edelim daha önce görümce ders çalışılacağı için istenmemiş ol ne olacak hiç takılma
anlamaya çalış önemli bir sınavsa bu da zoruna gitmemeli
sınava hazırlanan çocukları olan ailelere ben çok gitmem iki yaramaz oğlum yüzünden istemeseler de gocunmam haklılar
her şeye takılırsak hayat geçmez paranoyak oluruz
Yok işte "Ben bilmem eşim bilir" kafasındayım. O yüzden de sinir oluyorum kendime.Zaten gidecegiz derdim.
Siz niye bu kadar taktiniz ki verin cevabini kp gecin. Esinize anlatmanizada gerek yok yetiskin insansiniz konusmanin akışına göre cevabini verirsiniz
Çok haklısın hiç sorma. Baştan böyle oldu. Önceleri eşim memleketini çok özlüyor babasına yardımcı oluyor diye ses etmedim. Ama artık bebeğimiz var bende rahat etmiyorum. Eşime uygun bir dille söyledim. Kardeşin sınava hazırlanacak bu yaz çok kalmayalım diye konuştuk anlaştık aramızda. Ama kp böyle dile getirince üzüldüm.kp yaranamamis resmenyazik acidim adama
Sizde cok cok buyuk hata var. Esinizin ailesine gidiyorsunuz da kendi ailenizi neden ihmal ediyorsunuz? Hatayi yapan sizsiniz
Kp sizin ailenizi az gordugunuz hissiyatina kapilmis bence,yanlis anlamayin adami. He deyin gecin siz sonra bildiginizi yapin. Bu arada esiniz islere yardimci oluyorsa siz alip cocugunuzu ailenize gidebilirsiniz. Aralarda ayrilik iyi gelirÇok haklısın hiç sorma. Baştan böyle oldu. Önceleri eşim memleketini çok özlüyor babasına yardımcı oluyor diye ses etmedim. Ama artık bebeğimiz var bende rahat etmiyorum. Eşime uygun bir dille söyledim. Kardeşin sınava hazırlanacak bu yaz çok kalmayalım diye konuştuk anlaştık aramızda. Ama kp böyle dile getirince üzüldüm.
Zaten kararımız öyleydi. Eşim ben babama yardım ederim sen ailenle vakit geçirirsin demişti. Bakalım artık hayırlısı. Şimdi eşime söylesem baban 2 dir böyle diyor diye sinirlenir yanlış anlar. Neyse yaa ben en iyisi hiç bahsetmeyeyim eşime.Kp sizin ailenizi az gordugunuz hissiyatina kapilmis bence,yanlis anlamayin adami. He deyin gecin siz sonra bildiginizi yapin. Bu arada esiniz islere yardimci oluyorsa siz alip cocugunuzu ailenize gidebilirsiniz. Aralarda ayrilik iyi gelir
Evet hic gerek yok bahsetmeye, siz kari koca olarak karar da vermissiniz aynen devam edersiniz.Zaten kararımız öyleydi. Eşim ben babama yardım ederim sen ailenle vakit geçirirsin demişti. Bakalım artık hayırlısı. Şimdi eşime söylesem baban 2 dir böyle diyor diye sinirlenir yanlış anlar. Neyse yaa ben en iyisi hiç bahsetmeyeyim eşime.
merhaba arkadaşlar. Sorunum bazılarına saçma gelebilir ama benim canım sıkıldı. Başka derdin mi yok demeyin tabi ki var. Ama bunu paylaşmak istiyorum sizlerle. Kp gayet iyi bir insandır ve hamdolsun bu güne kadar aramızda hiç sorun olmadı. Biz,benim ve eşimin ailesinden ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Ve yaz tatillerinin çoğunu eşimin ailesinde geçiriyoruz. Kendimiz tatile ya da ara ara gezmelere gidiyoruz. Ama çoğunluk eşimin ailesiyle geçiyor. Eşim böyle istiyor memleketini arkadaşlarını çok özlüyor. Ayrıca babasına işlerde çok fazla yardımcı oluyor. (Babasının dükkanı var). Neyse kp ile son 2 tel konuşmamız şöyle. "Kızım bu yaz tatile,ailenin yanına,ablanlara,abinlere de gider gezersiniz." Ki zaten bunlar yaptığımız şeyler. Neden böyle bir şey söylüyor. Art niyet aramalı mıyım? Eşime bahsetmeli miyim? (Aramız bozulabilir bunu mu takıyorsun diye) ya da kp arayıp "baba neden böyle bir şey söylüyorsun istemezseniz gelmeyiz" tarzında konuşsam mı? Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?