Bu sefer kp

Siz onlarla beraberken mutsuz isteksiz vs.. misiniz acaba. Eğer bunu farketti ve hissettiyse ondan demiş olabilr mi ?

Istememekle ne alakasi var bence art niyetli dusunuyorsunuzm gayet iyi niyetle soylenmis.

Valla bu gelinlere de ne soylesen yaranamiyorsun. Gel dersin kizarlar baska yere git desen kizarlar. Cagirsa hep cagiriyor diyecektiniz. Ne deseler zarar size.
Gelin olmadığınızı düşünüyorum, gelinlere hep bir gıcıklık içeren mesajlarınız var

Yok canım adam hiçbişey dememiş belki onların bu yaz işi var sizi de kırmadan böyle bi cümle kurmuş. Ya da diğer ihtimal hep buradasınız oğlum istiyor diye kendi aileni göremiyorsun biraz onlarla vakit geçirin demek istemiştir. Kötü hiçbişey düşünemiyorum

Niye art niyet aradınız anlamadım yani iyi niyetle söylenmiş bir şey bence ama biraz da sizin orada sıkıldığınızı hoşnut olmadığınızı düşünmüş olabilir tavırlarınızdan ya da eşiniz biraz da tatil yapsak eşimin ailesine gitsek demiş olabilir bunda can sıkacak bir şey yok istenmemek yok gayette güzellikle söylemiş siz yine de bu sefer hem ailenize tatilinize gider hem de uğrarsınız. Eşinize de hani kırıldım falan değil de böyle söyledi neden acaba diye sorabilirsiniz. Çok takacak bir şey yok hel ki aranızda sorun yoksa.

şaka mı bu konunuz
adam ne demiş ki
bunu dert edip konu mu açtınız
enteresan cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…