Bu sefer neden olmadı :)

Şımartmak değilde insan başkadaki o muhabbetin sıcaklığına samimiyetine inanmak istiyor bende şaşkınım sonucun böyle olmasına

İyi de size davranışları ortada. İki aydır görüştüğünüz biri için kendinizi üzmeye değmez. Kusura bakma, uyuyakalmışım diyebilirdi. Daha ilk siteminizde saygısızca davranmış.

Geçiniz bu adamı.

Niye hala üsteleyerek bi tarafını kaldırıyorsunuz.
En son sadece konuşarak bitirmek istemiştim ama herşey değiştiği gibi bu ilişkilerde değişti sanırım ben direk arkamı dönemiyorum karşımdaki bi insan bi açıklama bekliyordur diye düşünüyorum :)

Bir anda mı ortaya çıkıyor bu hoşlanmama fikri neyse zaten bu saatten sonra yazmam

Bir anda soğumuş olabilir. Sizin üzerine geldiğinizi düşünüyor olabilir. Ben de eşimle telefonda mesajlasirken uyuyakaliyordum ve eşim bunu dert etmiyordu. Eğer dert etseydi ben de uzaklaşırdım. Bazı insanlar hayatlarına müdahale edilme teşebbüsüne gelemiyorlar. Bir çok arkadaşım da benzer şekilde konuştukları erkeklerin uzerine fazla düştüklerinde terkedildiler. Daha doğrusu erkekler araya mesafe koydu ve kadının ilişkiyi bitirmesini bekledi. Erkekler ilişkiyi bitirirsem kadın benimle tartışır diye korkuyorlar. Cogu erkek iliskimiz bitsin demiyor. Kadının anlamasını bekliyor

Bu saatten sonra mesaj atmak ne kadar doğru olur ki bilemedim

Çok belli etmiş, görüştüğü başkaları olabilir.

Evlenmek, ilişki vs istiyorsunuz tamam da zorla da olmaz yani.
Sizi istemeyen insana da zirt pirt yazmaniz üstüne gitmeniz sizi daha itici yapiyor bunu bilin.
İlla "aciklama yap, derdi ne anlat" diye insanlarin yakasina yapişmayin. Geçmişiniz ne ki neyin aciklamasini bekliyorsunuz daha gorusmediginiz insandan, biraz hal.ve hareketlerden anlayin illa acikca soylenmesi gerekmiyor bazi şeylerin.

Adam size saçma sapan ne konuşuyosunuz dedi ve alttan mı aldınız.Ağzının payını verip konuşmayı siz bitirmeliydiniz.Ne kadar beğenmiş olursanız olun kendinizi ezdirmeyin.

Konuşmak istenmiyorsa Açık açık neden söylenmiyor ki konunun içindeyken inanın anlaşılmıyor hadi bir adım daha atıyım diyorsun işte

Bazı şeyler açık açık söylenmez. Sizin anlamanız gerekir.
Bazı kişiler de açık açık söyleyemez. Sizin anlamanızı beklerler.

Resmen aşırı hızlı davrandığınız için,adam da bunalmış.Yani biraz sürece yayıp niyetinizi belli etseniz onun da fikri değişirdi.Birden senin icin süslendim diyince,ciddi bir iliskiye hazır olmadıgı icin kendini cekmistir.Üstelik 2-3 kez daha adım atmışsınız,hata etmişsiniz.Daha yazacagı varsa da yazmaz

Daha birbirimizi yeni tanımaya başladığım zamanda adamın biri bana saçma sapan ne biçim konuşuyorsun öyle uyuya kalamaz mıyım diye cevap verse muhtemelen bu mesaja güzel bir cevap verir bir daha da arayıp sormazdım. Bence yanlış nokta çok değer verip adım atıp alttan taraf olmak

Bu sefer neden sonuclanmadi demissiniz ya sonuclandirmak icin cok zorluyorsunuz ondan sonuclanmiyor maalesef
O sert mesajindan sonra orda birakicaktin. Hadi birakmadin bi daha yazma cidden bu adama.
Yaşını merak ettim bide.
30 yaşındayım
Yaşın üzerimde inanılmaz baskısı var
Bu yüzden bişeyler olsun diye çabaladıkça göremedim görmemezlikten geldim bitirmem gereken yeri
Sağolun cevaplar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…