Bu sefer neden olmadı :)

Bir anda mı ortaya çıkıyor bu hoşlanmama fikri neyse zaten bu saatten sonra yazmam
Bir anda cikmasi şöyle canım,o gonderdigin foto adamda herhangi bi etki bırakmiyor.Önce yapmacik kalp atiyor.Sonra da uzaklasiyor ki ,karsisindakini kırmadan bu işten siyrılsın.Bu yöntemi yüzde 99 u uygular ayrıca.Yeni bi durum degil.

Şeref yoksunu yazma ona.

Yav öyle makyaj yapıp fotoğraf yollamakla evlenilseydi hey gidi hey yani Fotoğraf alt tarafı adam neyin ilgisini göstersin size. Yani yanlış anlamayın ama anlık at tadında ergen ilişkiler yaşayacak çağı artık komple kapatalım ne olur böyle ilişkiler yaşamayın ve beklentiniz olmasın.

Tabiki de makyajlı fotoğrafla evlenilmeyeceğini bilecek yaştayım
Herşeyiyle uyuşuyorduk evlenmeyi isterdim
bu durumda onu haklı olarak göstermeyelim :) ama hata bende de var tabi

30 yaşında insanın süslenip fotoğraf atması çok komik yahu... bir de o fotoğraf sonrası ilgi beklemek daha da komik ... yapmayın bunu kendinize... bi hareket de bulunmadan önce bi nefes alın mantık, süzgeçinden geçirin,hata yapma oranınızı düşürür

2 aylık bi konusma büyük ihtimalle o ara eskilerden biriylede paslaşıyordu ondan tamamiyle dönüt alınca sizi gözden cıkarmış. Bana öyle geldi acıkcası.

siz de onu görmezden gelin. cevap yazsın görmeyin hatta görüldü atın. insanlar bir şeyleri sonuca bağlamak için bile konuşmaya yanaşmıyor ya sinir oluyorum. bu adamın saçma sapan triplerine rağmen ayaklarına kapanacak haliniz yok sonuçta. ayrıca dediğinizde de bir şey yok ki gayet sevimli bir sitem. sizinle olmaya kafası yatmamış ancak bunu açıklamaya bir tarafları yemiyor gibi :) siz de onun davrandığı gibi yapın biraz da o mesaj beklesin merak etsin.

Amaaan. En azından okuzlugunu erkenden belli etmiş. Ne mutlu sana:) sen de hiç yazma. Yazarsa da iki gün sonra cevap ver. Sonra sil gitsin derim

valla insan bazen sevince ya da beklenti fazla olunca karsisindakinin ne oldugunu ya da kullanildigini göremiyoe degersiz hissetugini ben yazmlarinizdan anladigim kadriyla sizinle konusmak görüsmek istemiyor ve siz halen üsteliyorsunuz bence daha fazla uzatmadan bitirib ayrilfim falan demeden direkt engelelyin o zaten anlayacaktir böyle insanla zaten evlenilmeu iki gün sonra üzülen sen olursun bacim benden demesi bi de acaba resminizi gönderdikten sonrami böyle davranmaya basladi begenmemiste olabilir belki direkt söylemektw istemeyebilur

O mesajdan sonra hala r yapıp, üstüne bi de hala mesaj atıyorsanız tebrik ederim medeni cesaretinizden dolayı

umursamayani sen hic umursamayacaksun birak sen onun pesinee degil o senin pesinde kossun..

Bence başkası var net. Sıkılmış size yazmış sonra yeni bi heyecan aramış bulmuş. Bence sil hiç muhattap olma bi daha

Sonunda beni anlayan biri çıktı :) olay çok yeniydi üzgündüm paylaşacak kimsem olmadığı içinde burdan fikir almak istedim teşekkür ederim
2 ay evet çok kısa bir süre ama nerdeyse biz hergün konuştuk olmayacaksa bile bunu konuşarak biterebilirdik düşüncesindeyim
En son attığım mesajı belirtmiştim ondan sonra bir gelişme olmadı şu an için bir harekette bulunmayı düşünmüyorum biraz daha zaman geçince silerim tamamen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…