Bu da msn durumu gibi oldu3 kuruşluk insana 5 kuruş değer verirsen gün gelir 2 kuruşa harcar seni
İnstada okumuştumBu da msn durumu gibi oldu
Bir anda cikmasi şöyle canım,o gonderdigin foto adamda herhangi bi etki bırakmiyor.Önce yapmacik kalp atiyor.Sonra da uzaklasiyor ki ,karsisindakini kırmadan bu işten siyrılsın.Bu yöntemi yüzde 99 u uygular ayrıca.Yeni bi durum degil.Bir anda mı ortaya çıkıyor bu hoşlanmama fikri neyse zaten bu saatten sonra yazmam
Şeref yoksunu yazma ona.Malum gündemimizden ötürü çoğumuz evlerimizdeyiz hem zaman geçsin diye hem de konuşalım sohbet edelim bana bi akıl verin diye başıma gelenleri burdan paylaşmak istedim
gelelim konumuza :)
2 aydır konuştuğum bir çocuk var bu virüs olayı araya girince konuşmalarımız “bi göreyim canım senilerle “ birbirimize resim atmaya ve görüntülü konuşmaya taşındı ( resimLer normal gündelik)
Ben Bu şahsı gerçekten beğenmiştim iyi de gidiyordu arkadaşlığımız
neyse geçen günde süpriz yapıyım dedim şu karantina günlerimde sırf onun için kalktım hazırlandım makyajlar yaptım süslendim püslendim resim çektim gönderdim
mutlu da olduğunu düşünüyorum çünkü öyle
yazdı şaşırdım dedi kalpler havada uçuştu falan derken normalde gece hiç uyumayan adam ne hikmetse o akşam konuşmamız esnasında watsaptan ortadan kayboldu bekliyorum yok bakıyorum yok açıkçası daha çok konuşuruz farklı bi ilgi alaka beklemiştim
sabah oldu yine yok akşama doğru dayanamadım yazdım “nerelerdesin süprizimde boşa gitti “ diye
anam bana öyle bi cevap verdiki aynen şu şekilde “saçma sapan ne biçim konuşuyorsun öyle uyuya kalamazmıyım” ben şoka gir
Oysaki sadece şakayla karışık tepkimi belli etmek istemiştim neresi saçma bu mesajımın ben mi başka kafadayım yahuhem hadi uyuya kaldın diyelim sabah kalktığında niye aklına gelmiyorum niye yazmıyorsun be adam diye sormazlar mı vallahi ben sormadım direk geri vites yaptım alttan aldım yanlış mı anlaşıldım dedim arayı düzeltmeye çalıştım yok olmadı o günden sonra araya bi soğukluk girdi ben yazmasam yazmıyor mesajlarıma yarım ağızla cevap veriyor konuşmaları kısa kesmeye çalışıyor
dün akşamda tepem attı “Müsait olduğunda konuşmak istiyorum“ yazdım
“yemek yiyip geliyorum” dedi bu yazışma aramızda akşam saat 7de geçiyor gece 11 olmuş hala bekliyorum ne dönen var ne yazan var
yine yazdım “Anlaşılan mesafe koymak istiyorsun peki“ dedim çevrimiçi oldu ama mesajları görüldü yapmadı bu saat oldu cevap yok
Hani niyetim zaten son bi kez daha konuşup aramızdakini ne olup bitiyorsa ona göre karar vermekti bu neyin tribi böyle ne oldu bir anda anlayamadım
şimdi bu sinirle direk engelleyip sileyim mi yoksa kalsın mı kenarda kıyıda köşede görmemezlikten mi geliyim bilemedim
Kendime gelince de arkadaşlar ben çok mu malım ya valla açık açık yazın banaçabuk mu öfkeleniyorum aceleci mi davranıyorum ya da bu neyin kısmetsizliği böyle çözemiyorum
birileri oluyor tanışıyorum ediyorum ama bi türlü sonuçlandıramıyorum kafayı yicem artık:))) evlilik benim kaderimde yokta ben fazla mı üsteliyorum soğudum herşeyden
Tabiki de makyajlı fotoğrafla evlenilmeyeceğini bilecek yaştayımYav öyle makyaj yapıp fotoğraf yollamakla evlenilseydi hey gidi hey yaniFotoğraf alt tarafı adam neyin ilgisini göstersin size. Yani yanlış anlamayın ama anlık at tadında ergen ilişkiler yaşayacak çağı artık komple kapatalım ne olur böyle ilişkiler yaşamayın ve beklentiniz olmasın.
Sonunda beni anlayan biri çıktı :) olay çok yeniydi üzgündüm paylaşacak kimsem olmadığı içinde burdan fikir almak istedim teşekkür ederimsiz de onu görmezden gelin. cevap yazsın görmeyin hatta görüldü atın. insanlar bir şeyleri sonuca bağlamak için bile konuşmaya yanaşmıyor ya sinir oluyorum. bu adamın saçma sapan triplerine rağmen ayaklarına kapanacak haliniz yok sonuçta. ayrıca dediğinizde de bir şey yok ki gayet sevimli bir sitem. sizinle olmaya kafası yatmamış ancak bunu açıklamaya bir tarafları yemiyor gibi :) siz de onun davrandığı gibi yapın biraz da o mesaj beklesin merak etsin.
Aynen inşallah yazarda o tadı bende yaşamış olurum :)))Amaaan. En azından okuzlugunu erkenden belli etmiş. Ne mutlu sana:) sen de hiç yazma. Yazarsa da iki gün sonra cevap ver. Sonra sil gitsin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?