Bu sefer neden olmadı :)

Çok haklısın bazen şer gibi görünen şeylerde hayır olabiliyor
ben kendisini çok beğenmiştim zor beğenen bir insanım açıkçası ilersinin olmasını isterdim ama en ufak sözümde bu tribi yapan bir insan evlenince kim bilir neler çektirirdi bana kendimi böyle teselli ediyorum artık
Yüzyüze görüşmemiz oldu virüs olayından sonra buluşamadığımız için görüntülü konuşma ve resime döndü biraz mesajlaşmalarımız
Bir göreyim seni dediğinde inanın o anlık çekip gönderirdim özentisiz falan ama yine de sorun olmuyordu iyi gidiyorduk ben biraz süslenip püsleniyim dedim işler karıştı :))) şaka yapıyorum tabi hayırlısı böyleymiş demek

O mesajdan sonra hala r yapıp, üstüne bi de hala mesaj atıyorsanız tebrik ederim medeni cesaretinizden dolayı
İnanın Daha önce tek bir cümle için bile iyi giden arkadaşlıklarımı bitirmiş biriyimdir burda hayatımın özetini geçemiyorum kimseyi sıkmak istemem
Aslında çok gururlu ve dik başlıyımdır bu yüzden herhalde hayatımda biri olmuyor diye düşünmeye başlamıştım bu sefer emek vericem alttan alıcam dedim yine olmadı :))) yanlış kişlere yanlış değerler veriyorum ya da nasip kısmet işte
Zaten toplumumuzdaki şu evlilik baskısı olmasa kimseyi istemem ona karar verdim:))

Bence başkası var net. Sıkılmış size yazmış sonra yeni bi heyecan aramış bulmuş. Bence sil hiç muhattap olma bi daha
Bana kızıcaksınız ama ara sıra bakıyorum hesaplarına sosyal medyayı fazla kullanan biri değildi yine öyle devam ediyor
çevrimiçi hiç olmuyor nerdeyse
Tabi erkeklere güven olmaz
vardır belki de biri ben farkedememişimdir

En büyük hatanız ciddi ilişki ya da evliliği "sonuçlandırmak" olarak görmeniz bence. Belki siz flörtten sevgililiğe geçiş anlamında dediniz ama okurken gözüme battı. Ama sonuçlanmıyor hiçbir zaman. Yine devam ediyor flörtleşmeler. Başlatmaya yönelik enerjiniz bu sefer de yürütmeye yönelik harcanıyor. Önemli olan sevgili olabilmek evlenebilmek değil, uzun süre sevgili olabilmek, evliliği yürütebilmek. İki tarafın da mutlu olduğu, duygusal açıdan, ruhsal olarak tatmin eden iki tarafa da bir şeyler katabilen bir ilişki sürdürebilmek. Evlilik baskısı diye düşünmeyin. Bu tarz yorumlarda "evlenmeyeceğim, kuruyup kalacağım, rahatladın mı" falan derdim ben. İnsanlara hadlerini bildirmek lazım. Sizin evli ya da bekar olmanız, hayatınızda birinin olup olmaması sadece sizi ilgilendirir. Büyük bir ihtimalle de gerçekten dediğim tarzda bir ilişki istemediğiniz eksikliğini hissetmediğiniz için olmuyor. Kendiniz için bunu istediğinizde bu tarz ilişkilere yönelin, çevrenin baskısıyla değil.

Bir de lütfen 2 aydır hele ki sadece telefonda görüştüğünüz insan için çok uyumluyduk, onunla evlenebilirim gibi geldi demeyin. Emin olun adamın anca %10'unu tanımışsınızdır böyle. Yüz yüze görüşebildiğiniz durumlarda dahi iki ay çok kısa. Iki ayda olsa olsa sevgili olunup olunamayacağına bakılabilir. Hoşlantılar vardır ya da aşık olunur sevgi oluşmaz. Acele etmeyin, tanıyın iyice birbirinizi. Söylemesi kolay derseniz benim de 5. yılında olduğum bir ilişkim var. Yaşlarımız küçük kabul ediyorum ama biz bile bu kadar birbirimize alışmışlık, birbirimizi tanımayla ilişkinin oturmuşluğuyla yeni yeni evlilik düşünüyoruz. 5 yıl olmasın da 6 ay olsun sizin için en az. Daha 2 aylık sadece telefonda konuşmayla flört aşamasını geçememişsiniz, evlilik için hiç uyumlu olmadığınızı bu bile gösteriyor.

Törpülenmesi gerektiğini düşündüğünüz yanlarınız olabilir, bu normaldir. Ama kimse için karakterinizden vazgeçmeyin.

Yazılan cvpları şaşkınlıkla okudum, yok evlenmeyin zaten yok çok üstüne gitmişsin. Kim olsa aynı şeyi yapar bir şey paylaşıyor ve kapı duvar, sanki adam bitti dedi de kadın ısrar mı ediyor? Bittiyse adam gibi bitti desin. Siz de ilgilenmeyin artık bence çünkü açık açık görüşmek istemiyorum dememesinin sebebi canı istediğinde geri gelmek olmalı.

I

Artık cevap olarak bile bitti denilmiyormuş gerek duyulmuyormuş

cevap vermemesi zaten bitti anlamına geliyormuş bende burda öğrendim normalmiş

Evlenecem evlenecem diye erkeklerin bi tarafını kaldırdığınız sürece bu şekilde umursanmamaya devam edersiniz.İster silin ister engelleyin adam zaten umursamıyor

Bu küçücük cümleyi bu şekilde yazan adamsa koşarak uzaklaşmak gerek.
Bu şekilde yazan sizseniz adam bu yüzden koşarak uzaklaşmış olabilir.
Burada da anlatsanıza hafiflik ağırlık olayınıKız adımlar atmış işte en iyisini yapmamış mı size göreSiz öyle diyorsunuz ya naz yapacağıma atlarım adamın üstüne mutlu olurum diye.Bak kız da sizin kafanızda nasıl mutlu olmuşHadi biraz tutarlı olun.Muhteşem türkçenizle bize yine ışık tuttunuz.Ama konu sahibi sizin kadar aydın değil ki nereden bilsin türkçeyi.Sizin iktisat da iyiydi değil mi?Hani şu koronada yurtdışı seyahatleri iptal olamazzz üretim durur üretim cahil misiniz diye bize ışık tutmuştunuz.Seyahatler iptal olmadı cidden böylelikle üretim de durmadıAhhh sizden öğreneceğimiz daha çok şey var.Sahi uzaktan eğitim de veriyor musunuz?

Sizi gözardı edeceğim diğer polemiğe çeken üyelere yaptığım gibi.

tabikide kardesim hayirlisi böyleymis olmamis dua edin hayirlisi sizi bulur ins..

Canini sikma lutfen sen ustune duseni yapmissin ,kesken yok en azindan soyle yapsaydim boyle deseydim demezsin, hayirlisi de yoluna devam et bu kisi seni uzer cunku seven insan boyle yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…