- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Var canim ben gordüm hakkında hayırlısı olsun insallah sağ salim kucağına alırsın :)
Canımm yaa insallah vardırr...Var canim ben gordüm hakkında hayırlısı olsun insallah sağ salim kucağına alırsın :)
Benim adetimden 3 gün önce erkebln gebelik testinde hiç belli olmayan sadece ışıkta belli olan kimsenin görmediği ama benim gördüğüm çizgi vardı :) emindim ama sonra adet günü akşam bi da normal testle yaptım silik şekilde çizgiyi gördüm aynı seninki gibi 42 ydi değerim öğrendiğimde:) inşallah seninde hersey istediğin gibi gönlünce olsun dualarim tüm isteyenlerle :)Canımm yaa insallah vardırr...
Canim cok tesekkur ederim Allah senden razi olsunnBenim adetimden 3 gün önce erkebln gebelik testinde hiç belli olmayan sadece ışıkta belli olan kimsenin görmediği ama benim gördüğüm çizgi vardı :) emindim ama sonra adet günü akşam bi da normal testle yaptım silik şekilde çizgiyi gördüm aynı seninki gibi 42 ydi değerim öğrendiğimde:) inşallah seninde hersey istediğin gibi gönlünce olsun dualarim tüm isteyenlerle :)
evet cizgi var gozunz aydin ilerleyn dakikalrda daha da netlesir hayirlisi olsun
Sendende razi olsun canım yarınlarda yine yap eğer koyilasorsa tutunuyo demektir haberdar et tamam mı :)Canim cok tesekkur ederim Allah senden razi olsunn
Demmekki herkes görüyor benim gördügümü:))) tesekkur ederim canim umarim vardirrevet cizgi var gozunz aydin ilerleyn dakikalrda daha da netlesir hayirlisi olsun
Evet yarin ilk idrarimla tekrar yapicam.. Bunu 1saat once yaptim baya sivi tükettikten sonraSendende razi olsun canım yarınlarda yine yap eğer koyilasorsa tutunuyo demektir haberdar et tamam mı :)
Oyle mii sende yarin haber et canm insallah pozitifi gorursunn :)Kiz bende gördüm hadi hayrlisi sonnda oldu desene ins birde dusuk kmyasal yasamzsn cnm saglikli gebelgn olur ins bende yarn test yapcm cnm adetm geckti midem bulanyr benimde :)
Dua Et sımsıkı tutunsun canin sana bu ara sık sık dinlen uzan. Benim o günlerde kasiklarimda baskı hissi ve agri coktu uzaninca hafifliyodu aklında bulunsun. Maydanoz adaçayı falan tüketmeEvet yarin ilk idrarimla tekrar yapicam.. Bunu 1saat once yaptim baya sivi tükettikten sonra
Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin iicnn.. Şuan hafif ader agrisindan baska bi belirtim yok. Oyuzden inanasim gelmiyo :/Dua Et sımsıkı tutunsun canin sana bu ara sık sık dinlen uzan. Benim o günlerde kasiklarimda baskı hissi ve agri coktu uzaninca hafifliyodu aklında bulunsun. Maydanoz adaçayı falan tüketme
Ooo çok oluyor benim daha yeni yeni geçti ona Aldanma sakın. Hatta adet gunu coj agridi benim igrendigim gun. Rahim hamile kaldıktan sonra bile adet zmanlarinda belli bir süre kendini kasılmaya hazırlarmis ağrılar ondan oluyor ebe öyle demişti. Sen ağır kaldırma sakin ilaç da içme ağrı kesici bile. Bol bol ayaklarını havaya kaldır öyle uzan.Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin iicnn.. Şuan hafif ader agrisindan baska bi belirtim yok. Oyuzden inanasim gelmiyo :/
Cok sagol canim benim.. Sende saglıcakla kucagına alırsın insallah kızını :)Ooo çok oluyor benim daha yeni yeni geçti ona Aldanma sakın. Hatta adet gunu coj agridi benim igrendigim gun. Rahim hamile kaldıktan sonra bile adet zmanlarinda belli bir süre kendini kasılmaya hazırlarmis ağrılar ondan oluyor ebe öyle demişti. Sen ağır kaldırma sakin ilaç da içme ağrı kesici bile. Bol bol ayaklarını havaya kaldır öyle uzan.
Amin canım ınsallah :)Cok sagol canim benim.. Sende saglıcakla kucagına alırsın insallah kızını :)
Ederim cnm ins kiz bu ay olur ikimznde o zaman olmadi ins bu sefer olur ya:) sende var mi birseyler:)mide bulntei baska seyler :0Oyle mii sende yarin haber et canm insallah pozitifi gorursunn :)
Cnm benimde adet olcakmsm gbi gelyr agri snra gdyr anlamadm sennde olemiydi ?Dua Et sımsıkı tutunsun canin sana bu ara sık sık dinlen uzan. Benim o günlerde kasiklarimda baskı hissi ve agri coktu uzaninca hafifliyodu aklında bulunsun. Maydanoz adaçayı falan tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?