- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
İnşallah hamilesindir canım yoksa da niye böyle adet düzensizliğin oluyo acabaAynn cnm yoksada olim ya bole gunleeim baya gecyr yani cnm ALLAH tan calsyrm bu kqdr aklma gelmyr evdyken daha cok takrdm smdi clsyrm aksam tek fark edyrm swnn kiz mi erkk mi cnm:)
Csnm benm duzeldi adetim yani iki aydr duzelmsti takvmdeki gbi qyni oluyrdm ama bu ay yne bole oldu cldrcm ben yaİnşallah hamilesindir canım yoksa da niye böyle adet düzensizliğin oluyo acaba
Canım belkide yenidir ondan öyle cikiyodur yumurtan ne zaman çatladı doktora gidip baktirdinmi geç catladiysa adet döngün de uzayabilir... Benim adetimede 2 gün kaldı dünden beri kahve lekelenmelerim var ve bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra 5 gün oldu lekem. Niye böyle oldu bilmiyorum
Evet canim yumurtamin ne zaman catladigini biliyorum. Aslinda catlamaya gore test yapmam biraz erken ama ben dayananiyorum... 2 3 gun daha beklicemCanım belkide yenidir ondan öyle cikiyodur yumurtan ne zaman çatladı doktora gidip baktirdinmi geç catladiysa adet döngün de uzayabilir... Benim adetimede 2 gün kaldı dünden beri kahve lekelenmelerim var ve bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra 5 gün oldu lekem. Niye böyle oldu bilmiyorum
Masallah ya darsii benm basma kiz cocklari bana daha cok tatli gelyr:)) ben ismni elisa koycm olursa tabki:)hep icmde var ya:)çalışmak iyi tabi canım :) kız benimki cimcime :)
Cnm yinede baktgnda ckyrsa vardr birseyler bence yoksa nye cksn belki iki haftalktr kucktr ondnda olablrEvet canim yumurtamin ne zaman catladigini biliyorum. Aslinda catlamaya gore test yapmam biraz erken ama ben dayananiyorum... 2 3 gun daha beklicem
Benm adet olmadn once hep gelrdi senn gelyrmuydu cnm gelmyrsa belki yerlesyrdr bebek o da olablr yaniCanım belkide yenidir ondan öyle cikiyodur yumurtan ne zaman çatladı doktora gidip baktirdinmi geç catladiysa adet döngün de uzayabilir... Benim adetimede 2 gün kaldı dünden beri kahve lekelenmelerim var ve bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra 5 gün oldu lekem. Niye böyle oldu bilmiyorum
Cnm brsey dha sorcm hep sari akintm var yogn bole ıslak gbi sanki kilodum hissedyrm sendede oldumuçalışmak iyi tabi canım :) kız benimki cimcime :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım umarım bebeğin seninledir :)Masallah ya darsii benm basma kiz cocklari bana daha cok tatli gelyr:)) ben ismni elisa koycm olursa tabki:)hep icmde var ya:)
evet canım o da oluyor, benim bu 2. hamileliğim sayılır. yani şöyle ilki kimyasal oldu ocak ayında, ben ozamanda erken öğrenmiştim adet günlerinde böyle baskı hissi vardı kasıklarımda bacaklarıma vuruyodu, bundada aynısı oldu adet gününde sonra geçti sanırım tutunurken yerleşirken oluyo, öyle birşey hissettin mi adetten çok farklı yani bu bahsettiğim belin değil kasıkların değil böyle baskı ağrlık hissi kasıklarında ve bacaklarına vuran ağrı.Cnm brsey dha sorcm hep sari akintm var yogn bole ıslak gbi sanki kilodum hissedyrm sendede oldumu
Yok hiç olmazdı canim yaa bu ay kahve lekem çok oldu niye böyle oldu bilmiyorumBenm adet olmadn once hep gelrdi senn gelyrmuydu cnm gelmyrsa belki yerlesyrdr bebek o da olablr yani
Olumlu düşün canım bence koyulasacak şimdi yeni olduğu için öyledirEvet canim yumurtamin ne zaman catladigini biliyorum. Aslinda catlamaya gore test yapmam biraz erken ama ben dayananiyorum... 2 3 gun daha beklicem
Canm gobegm alt tarfnda baska hissettm ama senn ki gbimiydi hatrlamyrm? birde gobegm sisti yani iki aylk hamile gbi oldu sari akitim cok var yumrtlyr olamam herlde dye dusunyrm off kqfam karsk anlamyrm baska ne belrtn vardievet canım o da oluyor, benim bu 2. hamileliğim sayılır. yani şöyle ilki kimyasal oldu ocak ayında, ben ozamanda erken öğrenmiştim adet günlerinde böyle baskı hissi vardı kasıklarımda bacaklarıma vuruyodu, bundada aynısı oldu adet gününde sonra geçti sanırım tutunurken yerleşirken oluyo, öyle birşey hissettin mi adetten çok farklı yani bu bahsettiğim belin değil kasıkların değil böyle baskı ağrlık hissi kasıklarında ve bacaklarına vuran ağrı.
Hiç bilmiyorum canim yaa inşallah bu defa hamileliktendir. Benimde tam tersi evlenince daha bi düzene girdi hiç beni şüpheye bile düşürmüyo gecikmiyoCsnm benm duzeldi adetim yani iki aydr duzelmsti takvmdeki gbi qyni oluyrdm ama bu ay yne bole oldu cldrcm ben ya
Evlenmeden once benm duzenlydi evlendktn snra bole oldu
adete 3 gün kalana kadar hiç sancım yoktu ki benim 10 gün önceden kasıklarım ağrımaya başlardı, hatta anneme benim karnım hiç ağrımıyo kesin adet olmucam dedim hissettim yani. ama belirti dersen 5 haftalıkken başlıyo artık önce başlamıyoCanm gobegm alt tarfnda baska hissettm ama senn ki gbimiydi hatrlamyrm? birde gobegm sisti yani iki aylk hamile gbi oldu sari akitim cok var yumrtlyr olamam herlde dye dusunyrm off kqfam karsk anlamyrm baska ne belrtn vardi
Kizz dikkat et belki bu ay tuttu yorma kendni dusun belrtisde bilysn deme ilk zamanlr oluyr hatta dr bir ilac veryr protesgan mi ne dikkat et kendnne kuzmYok hiç olmazdı canim yaa bu ay kahve lekem çok oldu niye böyle oldu bilmiyorum
Ne guzel kiz inan geckmesi daha kotu iki ay once duzelmsti olyrdum ya gecmeden oluyrdm smdi yne bozlduHiç bilmiyorum canim yaa inşallah bu defa hamileliktendir. Benimde tam tersi evlenince daha bi düzene girdi hiç beni şüpheye bile düşürmüyo gecikmiyo
Evet o ilacı biliyorum canım ama nedense hamile olabilecegimi sanmıyorum kesin adet olurum iki gün sonra belkide yarin olurum off ben sıkıldım artık ne zormuş bebek sahibi olmakKizz dikkat et belki bu ay tuttu yorma kendni dusun belrtisde bilysn deme ilk zamanlr oluyr hatta dr bir ilac veryr protesgan mi ne dikkat et kendnne kuzm
Benimde ara ara hafif kask agrlrm oluyr baklm bugun test alp yapcm:)adete 3 gün kalana kadar hiç sancım yoktu ki benim 10 gün önceden kasıklarım ağrımaya başlardı, hatta anneme benim karnım hiç ağrımıyo kesin adet olmucam dedim hissettim yani. ama belirti dersen 5 haftalıkken başlıyo artık önce başlamıyo
Aynen katlyrm isyan etme cnm hem senn klomen dr twkibni yapyr nerden blysn yok dye blki vardr sacmalama bence iyi dsn kendne dkkat et yormaEvet o ilacı biliyorum canım ama nedense hamile olabilecegimi sanmıyorum kesin adet olurum iki gün sonra belkide yarin olurum off ben sıkıldım artık ne zormuş bebek sahibi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?