- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Yok canim ya bende sadece adet agrisi gibi agri var baska hic bir belirtim yokk..Ederim cnm ins kiz bu ay olur ikimznde o zaman olmadi ins bu sefer olur ya:) sende var mi birseyler:)mide bulntei baska seyler :0
Insallah test beni yaniltmiyodurr canimm tesekkur ederimm.. Sende saglicakla al kucaginaaEvet canım, görünüyor.
İlk gebeliğimde bende bu şekilde gördüm. Henüz yeni olduğu için daha sonraları belirginleşmişti.
Hayırlı uğurlu olsun, sağ salim kucağına al inşallah bebeğini...
Teşekkür ederim , yanıltmaz umarım, baksana daha adetine bile dört gün varmışş kan testiyle kesinleşsin inşallah...Insallah test beni yaniltmiyodurr canimm tesekkur ederimm.. Sende saglicakla al kucaginaa
Bnmde kız agrı oluyr arada cnm baska brsey yok yarn yapcm baklm ckcak mıYok canim ya bende sadece adet agrisi gibi agri var baska hic bir belirtim yokk..
Adetin gectimi canimm? Insallahh cikaarBnmde kız agrı oluyr arada cnm baska brsey yok yarn yapcm baklm ckcak mı
Öyleydi canım bu 2 aya kadar da devam ettiCnm benimde adet olcakmsm gbi gelyr agri snra gdyr anlamadm sennde olemiydi ?
Gecti cnm bugn 6.gun gecen ay norml gnmde oldum mesela bu ay nye aksadı anlamdmAdetin gectimi canimm? Insallahh cikaar
Adetmde gecti bugn 6.gun olck ya. Umitlenmelimiyim sice:)Öyleydi canım bu 2 aya kadar da devam etti
test yapsana niye duruyosun hadi git al gel :)Adetmde gecti bugn 6.gun olck ya. Umitlenmelimiyim sice:)
Cnm 4 ay once 14gun geckmem oldu o yuzdn yani olurm dye beklyrm anlcn test yaparsm ckmck gbi hissedyrmtest yapsana niye duruyosun hadi git al gel :)
Sabah ilk idrarimla tekrar yaptim ama coooooooooook zor gorunen bir cizgi cikti sanki bilmiyorum bakmaktan şaşi olucamm.. Biraz daha beklemeyi dusunuyorum adet gunum gecsin en azindanRefik-i hayat canim konunu gördüm buraya yaziyim dedim bugün de test yaptin mı
Canim bence hemen test yap. Yoksa da bosuna umitlenmezsin. Varsa da 6gun gecikmeyle kesim cikar yaniCnm 4 ay once 14gun geckmem oldu o yuzdn yani olurm dye beklyrm anlcn test yaparsm ckmck gbi hissedyrm
Diyosun sen bana dysnda sen yaptn mi kizzCanim bence hemen test yap. Yoksa da bosuna umitlenmezsin. Varsa da 6gun gecikmeyle kesim cikar yani
tamam canım hayırlısı olsun hakkında varsa kendini belli eder zaten merak etme :)Cnm 4 ay once 14gun geckmem oldu o yuzdn yani olurm dye beklyrm anlcn test yaparsm ckmck gbi hissedyrm
Benim adetime 3gun var ve yaptim yaniDiyosun sen bana dysnda sen yaptn mi kizz
Hani bugun yapcktn bugn yapmadn miBenim adetime 3gun var ve yaptim yani
Aynn cnm yoksada olim ya bole gunleeim baya gecyr yani cnm ALLAH tan calsyrm bu kqdr aklma gelmyr evdyken daha cok takrdm smdi clsyrm aksam tek fark edyrm swnn kiz mi erkk mi cnm:)tamam canım hayırlısı olsun hakkında varsa kendini belli eder zaten merak etme :)
çalışmak iyi tabi canım :) kız benimki cimcime :)Aynn cnm yoksada olim ya bole gunleeim baya gecyr yani cnm ALLAH tan calsyrm bu kqdr aklma gelmyr evdyken daha cok takrdm smdi clsyrm aksam tek fark edyrm swnn kiz mi erkk mi cnm:)
Canım belkide yenidir ondan öyle cikiyodur yumurtan ne zaman çatladı doktora gidip baktirdinmi geç catladiysa adet döngün de uzayabilir... Benim adetimede 2 gün kaldı dünden beri kahve lekelenmelerim var ve bu ay yumurtlamadan 1 hafta sonra 5 gün oldu lekem. Niye böyle oldu bilmiyorumSabah ilk idrarimla tekrar yaptim ama coooooooooook zor gorunen bir cizgi cikti sanki bilmiyorum bakmaktan şaşi olucamm.. Biraz daha beklemeyi dusunuyorum adet gunum gecsin en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?