Bu sefer oldu mu dersiniz?

Ben hep ondan anliyodum kist olduğunu vücudumuz kist üretmesini biliyo onun kadar bebekte üretse keşke
Katlyrm ya gercektn ah bir olsaydi kizlar artk adet gunune yakn grmeyelm takmayalm hatta gecse bile ukursmaaylm adetmizi eger 15 gecerse o zmn yaprz artk ben ole yapcm yorldm sizin gbi bende

Katlyrm ya gercektn ah bir olsaydi kizlar artk adet gunune yakn grmeyelm takmayalm hatta gecse bile ukursmaaylm adetmizi eger 15 gecerse o zmn yaprz artk ben ole yapcm yorldm sizin gbi bende
Ben bu ay ilac iğne kullanmıyorum ya o kadar takmıyorum. Öyle çok psikolojim bozuluyo. Ah canım. Benim günüm 15 değil 2 gün geçse hamileyim derim yani hiç geçmedigi için. Her ay diyorum ki 9 ay adet olmasam

Ben bu ay ilac iğne kullanmıyorum ya o kadar takmıyorum. Öyle çok psikolojim bozuluyo. Ah canım. Benim günüm 15 değil 2 gün geçse hamileyim derim yani hiç geçmedigi için. Her ay diyorum ki 9 ay adet olmasam
Keske benimde senn gbi olsa bilsem gunlerm gecyr ypranyr insan cnm sen hicbrsey yapma aksna brakma dusunmemeye bak artk ole yapalm baksana olmuyr kafaya takmkla ben bktm artk adetm gecsede etsede yazmcm ben brseyler cnku umidim kalmdi ins kalrz hepmz hanle

İnşallah canım ama ümit herzaman vardır. Sen klomen filan hiç kullanmadin belki onu kullaninca olacak hemen bende işe yaramadi ama sende belki işe yarayacak öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…