- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Bu sabah agrili bir sekilde söküldüm canim.. Pazartesi doktora gidicemBu ay niye böyle oldu ki hep kahverengi lekelenmeler oldu bizde. Doktora sordum normal dedi. Hayırlı haberlerle gel canım haber ver doktora gidince
Anladim canım kendim olmuş gibi üzülüyorum valla. Haber ver doktordan gelinceBu sabah agrili bir sekilde söküldüm canim.. Pazartesi doktora gidicem
Tamma insallah canim...Anladim canım kendim olmuş gibi üzülüyorum valla. Haber ver doktordan gelince
Merhaba canımYaklasik 2Bucuk senedir gebelik icin ugrasiyorum. Gecen ay klomen ve catlama ignesi oldu sonuc Negatif... Bu ay sadece klomen kullandim ve catlama ignesi olmadi.. 30günde bir adet oluyorum bugun 26inci günüm yani adete hemen hemen 4gün falan var. Öylesine test yapayim dedim sadece ışıkta görünen bir çizgi çıktı.. Resimini cektim ama pek gözükmüyo, atıyorum.... Yardimci olurmusunuzz
Cok guzel söylemişsin canim.. Rabbim sabrimizin mükafatini en kisa zamanda hayirli bir sekilde versin inşallah..Merhaba canım
Eşin test yaptırdı mı acaba merak ettim.diğer msjında bende sorun yok yazmışsın..İnşallah bebeğin tez zamanda saglıcakla gelir
Bende 3.5 yıldır bekliyorum meleğimi..bir negatif tüp bebek denemem var.eşimin sperm sayı ve morfoloji (%1)düşük.tüp bebek tutmama sebebi olarak da morfoloji çok kötüydü dediler
Şuan takviye ilac kullanıyor.daha oncede çok kullandık ama işe yaramadı.seneye kadar normal deneyeceğiz olmadı 2. Tüp denemesi..
Biliyorum zor bi imtihan ama üzülmek yılmak yok sabırla duayla gelecek mucizelerimiz ben inanıyorum bol bol dua edelim inşallah
Amin canımCok guzel söylemişsin canim.. Rabbim sabrimizin mükafatini en kisa zamanda hayirli bir sekilde versin inşallah..
Eşime daha bakılmadı canım, bu ay doktora söylicem eşime bakilmasini istiyorum diye. Onda da bir sorun cikmazda insallah bayramdan sonra rahim filmi cekilcem. Sonra da aşılama... Zor surecler bizi bekliyor. Allah sabrimizi arttirsin....
Canım ilk 1sene bende esimde hic gitmedik doktora. Sonra ben dayanamadim doktora gtmek istedim. Doktorlarimda beni hic yönlendirmedi eşine bakılsın diye. Zaman nasil gecti anlamadim.. Bu ay olur önümüzdeki ay olur diye diye bir baktik 2bucuk sene olmuş.Amin canım
2.5 sene olmus bu zamana kadar neden bakılmadı ki anlayamadım
Druna soylemene gerek yok canım eşin üroloji den randevu alsın dra durumu anlayıp spermiyogram yaptırmak istediğini söylesin onun dışında hormon tahlili ve testis doppler cekilsin varikosel var mı diye bakılsın.zaten ürologun ilk bakacagı sey bunlar
Umarım eşinde problem çıkmaz belkide eşinde cözülebilecek cok basit bir hormon bozuklugu yüzünden hamile kalamıyor olabilirsin
Biran önce vakit kaybetmeden gitsin canım
Bu arada spermiyogram kruger yontemiyle baktırın en dogrusu bu çünkü
Devlette cogunluk kruger bakıyor ama özelde who bakıyorlar.özel hast gidecekseniz mutlaka bunu sorun.
Yada düzen laboratuvar gibi özel lablarda tüp bebek merkezlerinde de kruger bakıyorlar.birde 3 gün cinsel perhiz yapıp gidiliyor bilginiz olsun cnm aynı gün test yaptıracaksanız tabi
Devlette randevu veriyorlar..
Senden de Allah razı olsn canımCanım ilk 1sene bende esimde hic gitmedik doktora. Sonra ben dayanamadim doktora gtmek istedim. Doktorlarimda beni hic yönlendirmedi eşine bakılsın diye. Zaman nasil gecti anlamadim.. Bu ay olur önümüzdeki ay olur diye diye bir baktik 2bucuk sene olmuş.
Verdigin bilgiler icin Allah razı olsun gülüm.. Eşim dedi hatta ben direk ürolojiyr gideyim diye. Ama ben yine doktoruma soyliyim dedim.. Ama en iyisi esim direk gitsin :) ben kendim özele muayehaneye gidiyorum ama esim ürolojiye devlet hastanesine gidicek. O dediginden bakarlar mi devlette.?
Sizin esindeki sorun iicn ameliyat falan yokmu hic tedavisi yok mu bu rahatsizligin
Aminn canim benim.. Bidaha nezaman tup bebek yaptiracaksiniz?Senden de Allah razı olsn canım
Devlette genelde kruger bakılıyor ama eşin yinede sorsun derim.who derse bile yaptırsın zor birsey değil sonra yine özel labda test yaptırabilir ikisini karsılastırmıs olursunuz.
Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama degerler yükselmedi malesef..iyi beslenme ve takviye kullanımı yapabiliyoruz sadece bunada herkes yanıt vermiyor.. o yuzden tüp bebek şart
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Seneye yazın düşünüyoruz inşallah gerek kalmadan bi mucize olur dua et canımAminn canim benim.. Bidaha nezaman tup bebek yaptiracaksiniz?
Insallah canim benim. Maddi manevi insan yıpranıyor, Allah yardim etsinSeneye yazın düşünüyoruz inşallah gerek kalmadan bi mucize olur dua et canım
Canım inşallah esinde bişey çıkmaz. Rahim filmine gerek kalmadan da bu ay hamile kalırsın inşallah. Banada olmazsa 2 ay sonra rahim filmi demişti. Eşinin sonuçları ne zaman çıkacak. Özelde çabuk çıkar bizimki 2-3 saatin içinde çıkmıştıceylin-46 canim simdi doktordan cıktim. Eşimi özel labavatuara yönlendirdi. Bana da tekrar klomen verdi. Bu ay son olsun dedi. Onumuzdeki ay bana rahim filmi dedi. Sonrasında aşılama..
Canim cumartesi gidicez haftaici hic musait olamiyoruzCanım inşallah esinde bişey çıkmaz. Rahim filmine gerek kalmadan da bu ay hamile kalırsın inşallah. Banada olmazsa 2 ay sonra rahim filmi demişti. Eşinin sonuçları ne zaman çıkacak. Özelde çabuk çıkar bizimki 2-3 saatin içinde çıkmıştı
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsınCanim cumartesi gidicez haftaici hic musait olamiyoruz
Canım bende baş ağrısı hep oluyo migrenim var çünkü. Bu ara bende de bi uyku hali var havalardanmidir nedir. Kasık ağrısı da olabiliyo bazen canım bende daha önce olurdu özellikle de kist varken batardi resmen ilişki deKzlar birsey sorcm yumrtlama var daha ama gogslerm acyr bas agrm var uyku var anlamdm sizinde oluyrmydu adet olmadn once gogs agrisi brde ilskde kasklarm ageyr
Aynen benimde kist varken cok kotü batma oluyordu iliskideCanım bende baş ağrısı hep oluyo migrenim var çünkü. Bu ara bende de bi uyku hali var havalardanmidir nedir. Kasık ağrısı da olabiliyo bazen canım bende daha önce olurdu özellikle de kist varken batardi resmen ilişki de
Ben hep ondan anliyodum kist olduğunu vücudumuz kist üretmesini biliyo onun kadar bebekte üretse keşkeAynen benimde kist varken cok kotü batma oluyordu iliskide
Bu ayda olmazsa önümüzdeki ay tedaviyebdevam edicekmsiin canimBen hep ondan anliyodum kist olduğunu vücudumuz kist üretmesini biliyo onun kadar bebekte üretse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?