Bu sefer oldu mu dersiniz?

Merhaba canım
Eşin test yaptırdı mı acaba merak ettim.diğer msjında bende sorun yok yazmışsın..İnşallah bebeğin tez zamanda saglıcakla gelir

Bende 3.5 yıldır bekliyorum meleğimi..bir negatif tüp bebek denemem var.eşimin sperm sayı ve morfoloji (%1)düşük.tüp bebek tutmama sebebi olarak da morfoloji çok kötüydü dediler
Şuan takviye ilac kullanıyor.daha oncede çok kullandık ama işe yaramadı.seneye kadar normal deneyeceğiz olmadı 2. Tüp denemesi..

Biliyorum zor bi imtihan ama üzülmek yılmak yok sabırla duayla gelecek mucizelerimiz ben inanıyorum bol bol dua edelim inşallah

Cok guzel söylemişsin canim.. Rabbim sabrimizin mükafatini en kisa zamanda hayirli bir sekilde versin inşallah..
Eşime daha bakılmadı canım, bu ay doktora söylicem eşime bakilmasini istiyorum diye. Onda da bir sorun cikmazda insallah bayramdan sonra rahim filmi cekilcem. Sonra da aşılama... Zor surecler bizi bekliyor. Allah sabrimizi arttirsin....

Amin canım
2.5 sene olmus bu zamana kadar neden bakılmadı ki anlayamadım
Druna soylemene gerek yok canım eşin üroloji den randevu alsın dra durumu anlayıp spermiyogram yaptırmak istediğini söylesin onun dışında hormon tahlili ve testis doppler cekilsin varikosel var mı diye bakılsın.zaten ürologun ilk bakacagı sey bunlar
Umarım eşinde problem çıkmaz belkide eşinde cözülebilecek cok basit bir hormon bozuklugu yüzünden hamile kalamıyor olabilirsin
Biran önce vakit kaybetmeden gitsin canım
Bu arada spermiyogram kruger yontemiyle baktırın en dogrusu bu çünkü
Devlette cogunluk kruger bakıyor ama özelde who bakıyorlar.özel hast gidecekseniz mutlaka bunu sorun.
Yada düzen laboratuvar gibi özel lablarda tüp bebek merkezlerinde de kruger bakıyorlar.birde 3 gün cinsel perhiz yapıp gidiliyor bilginiz olsun cnm aynı gün test yaptıracaksanız tabi
Devlette randevu veriyorlar..

Canım ilk 1sene bende esimde hic gitmedik doktora. Sonra ben dayanamadim doktora gtmek istedim. Doktorlarimda beni hic yönlendirmedi eşine bakılsın diye. Zaman nasil gecti anlamadim.. Bu ay olur önümüzdeki ay olur diye diye bir baktik 2bucuk sene olmuş.
Verdigin bilgiler icin Allah razı olsun gülüm.. Eşim dedi hatta ben direk ürolojiyr gideyim diye. Ama ben yine doktoruma soyliyim dedim.. Ama en iyisi esim direk gitsin :) ben kendim özele muayehaneye gidiyorum ama esim ürolojiye devlet hastanesine gidicek. O dediginden bakarlar mi devlette.?

Sizin esindeki sorun iicn ameliyat falan yokmu hic tedavisi yok mu bu rahatsizligin

Senden de Allah razı olsn canım
Devlette genelde kruger bakılıyor ama eşin yinede sorsun derim.who derse bile yaptırsın zor birsey değil sonra yine özel labda test yaptırabilir ikisini karsılastırmıs olursunuz.
Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama degerler yükselmedi malesef..iyi beslenme ve takviye kullanımı yapabiliyoruz sadece bunada herkes yanıt vermiyor.. o yuzden tüp bebek şart

Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Aminn canim benim.. Bidaha nezaman tup bebek yaptiracaksiniz?

ceylin-46 canim simdi doktordan cıktim. Eşimi özel labavatuara yönlendirdi. Bana da tekrar klomen verdi. Bu ay son olsun dedi. Onumuzdeki ay bana rahim filmi dedi. Sonrasında aşılama..

ceylin-46 canim simdi doktordan cıktim. Eşimi özel labavatuara yönlendirdi. Bana da tekrar klomen verdi. Bu ay son olsun dedi. Onumuzdeki ay bana rahim filmi dedi. Sonrasında aşılama..
Canım inşallah esinde bişey çıkmaz. Rahim filmine gerek kalmadan da bu ay hamile kalırsın inşallah. Banada olmazsa 2 ay sonra rahim filmi demişti. Eşinin sonuçları ne zaman çıkacak. Özelde çabuk çıkar bizimki 2-3 saatin içinde çıkmıştı

Canim cumartesi gidicez haftaici hic musait olamiyoruz

Kzlar birsey sorcm yumrtlama var daha ama gogslerm acyr bas agrm var uyku var anlamdm sizinde oluyrmydu adet olmadn once gogs agrisi brde ilskde kasklarm ageyr

Kzlar birsey sorcm yumrtlama var daha ama gogslerm acyr bas agrm var uyku var anlamdm sizinde oluyrmydu adet olmadn once gogs agrisi brde ilskde kasklarm ageyr
Canım bende baş ağrısı hep oluyo migrenim var çünkü. Bu ara bende de bi uyku hali var havalardanmidir nedir. Kasık ağrısı da olabiliyo bazen canım bende daha önce olurdu özellikle de kist varken batardi resmen ilişki de

Aynen benimde kist varken cok kotü batma oluyordu iliskide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…