- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
İnşallah tatlımHadi bakalm belki vardr kuzu bebis ins olmazsn cnm
Bende ayniyim iste tasta aynı hamam da bi degisiklik yok kendime yeni eglence buluyorum her ay mesela bu ay ovulasyon testiyle eglendim beceremedim de yaptim kafama gore arada koyu cizgiler gordum silikler felan takildik yani benim de u agustos bat tabii kide adet olmayi bekliyorummSen naptin canim nasilsin?
Regl zamanlari buralar yikiliyorr kuzularim ☺ umutsuzluk yok yola devam Rabbim bi zamanini yazdi biz aceleci davraniyoruz. Ayy ovulasyonu hic sorma beynimin devrelerini yakti kiz kendi capimda yaptim degerledirdim bisiyler bisiyler ne oldu ne bitti anladim bile. Cok yogun gecti bu ay kosturmaca dügünler felan derken tutsada atmistir zaten benim evlatcigim kendini o kadar oynamayaAynen kuzu burdyz regli zamani olunca konu acyrz biliysn:) sen noldu ovu tuttymu:)
Seni çok iyi anlıyorum canım..benim 1 yıl oldu kendimi caresiz hissediyorum yine adet olursam ne olacak bundan sonra diye düşünüyorum ilaç iğne psikolojimi daha da bozuyor. Bu gidişle hsg cektirecem galiba ama ondan da korkuyorum off ne olacak bilmiyorum kafam allak bullak. böyle zor olacağını hiç düşünmemistim..Çok yoruldum artıkk 2bucuk yil boyunca her ay hüsran yaşamaktan.. Ne zor bi imtihanmış.. Bu süreçler maddi manevi yoruyo insani..... Ben ozele gidiyorum her muayenem 100lira. 1ayda rahat 300-400lira gidiyor. Ekseri bide ilac parası igne parası... Zaman kaybetmek istemiyorum artik aşılama yaptırcam kararlıyım ve caresizim...... :-(
Bende adet oldum ve hiç iyi değilimKzlar adet oldum artk cok yoruldum artk gucum kalmadi her ay sonu ayni sey artik dayanmyrm ben
Bundan sonra ne yapacam bilmiyorum ama bu ay klomen kullanmayacam inşallah kist olmamıştır çünkü aşırı sancım var.. artık toplum içine bile girmek istemiyorum hep bebek muhabbeti oluyorKizlar üzmeyin kendinizi diyemiyorum çünkü ben kahroluyorum
Kist olmuş olsaydfhhhdffBundan sonra ne yapacam bilmiyorum ama bu ay klomen kullanmayacam inşallah kist olmamıştır çünkü aşırı sancım var.. artık toplum içine bile girmek istemiyorum hep bebek muhabbeti oluyor
Yok canim kist olmuş olsaydı adetin gecikirdi...Bundan sonra ne yapacam bilmiyorum ama bu ay klomen kullanmayacam inşallah kist olmamıştır çünkü aşırı sancım var.. artık toplum içine bile girmek istemiyorum hep bebek muhabbeti oluyor
Ben bide yeni eve tasindim yeni eve yeni çocuk filan diyolar sanki benim elimdeymis gibiKist olmuş olsaydfhhhdff
Yok canim kist olmuş olsaydı adetin gecikirdi...
Aynen bende senin gibiyim. Hic bir ortama girmek istemiyorum artik. Milletin cocugunu sevmekten yoruldum.. Tükendim.. Buz gibiyim..nne yapacagimi sasirmis durumdayimesim biryandan uzuluyo. O uzuldukce daha da mahvoluyoruuummm
Kizlar üzmeyin kendinizi diyemiyorum çünkü ben kahroluyorum
Bende adet oldum ve hiç iyi değilim
Yaa bide şöyle biz klomen çatlatma ignesi kullamdik ona rağmen olmadı bide onun psikolojisi o kadar kötü ki o igneden sonra ki ağrılar filan dayanilacak gibi degil ben agliyodum agridan. Perşembe ya da cuma kontrole gidecem ve bu ay tedavi istemedigimi soyleyecem en azindan biraz daha rahat olurumKzlar bende iyi degilim neeen bole oluyor anlamyrm her ay hayal krklgi napcm artk blmyrm hepmzn ayni durumdayz off
Aynen cnm yprandk sende ole kotu oluysn yapma bu ay dinlen cnm dusunmeme takmamaya cls cnmYaa bide şöyle biz klomen çatlatma ignesi kullamdik ona rağmen olmadı bide onun psikolojisi o kadar kötü ki o igneden sonra ki ağrılar filan dayanilacak gibi degil ben agliyodum agridan. Perşembe ya da cuma kontrole gidecem ve bu ay tedavi istemedigimi soyleyecem en azindan biraz daha rahat olurum
Öyle yapacam canım ama kistim olduğunu düşünüyorum kasık ağrım dan anlıyorum iki yumurta vardi sagda ve solda sol tarafim batiyo ve cok agriyo kesin o catlamadi kist olarak kaldiAynen cnm yprandk sende ole kotu oluysn yapma bu ay dinlen cnm dusunmeme takmamaya cls cnm
Insallah faydasini gorursun canim ..Kizlar bugün doktora gittim bi sorun yok çok şükür kist filan yok. Bu ay klomen ignede kullanmayacam. Sadece doktor bana duphaston diye bi ilaç verdi yumurtalari geliştirip rahimi temizliyomus bebegin tutunmasina yani döllenmeye yardımcı oluyomuş adetin 14. Günü ile 28. Günü arası kullanacam bakalim ne olacak. Bide aslan pencesi civan percemi çoban cantasi bunların cayini yapacam. Hamile kalmaya yardımcı imiş.
Bu ay niye böyle oldu ki hep kahverengi lekelenmeler oldu bizde. Doktora sordum normal dedi. Hayırlı haberlerle gel canım haber ver doktora gidinceInsallah faydasini gorursun canim ..
Ben hala tam adet olmadim. 3Gundur kahverengi leke gelip duruyo. Tam sökülünce gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?