- Konu Sahibi brokensmile7
-
Eğer sen cinsel münasebetlere karşı biriysen kaçabildiğin kadar kaç
Adam sana aşık olsa dahi, isteyeceği ilk şey budur
Ve o kadar çok birliktelik yaşamış bir insanda bir kadın tarafından kolay sindirilmemeli bence
Bir de sen bütün bunları nereden biliyorsun? Anlattı mı, gözlemlerin mi? :26:
Orda kastettigim sey bir görüşünün olmasi, görüşününde benimkiyle uyusmasi ve cok okudugu arastirdigi icin (tek iyi ozelligi bu) kendini cok guzel ifade etmesi... cevremdeki insanlarin ya siyasi gorusu yok yada hic okuyup arastirmadiklari umursamadiklari icin bilgileri yetersiz. Ben sadece bi ornek verdm siyaset yapiyo diye hoslanmadim zaten zannimca hoslanti bi huya gore degil sebepsiz olan biseydirSaydığın özelliklere haiz biri nasıl kültürlü oluyor onu anlamadım.
Sen böyle bir adamı kültürlü olarak görüyorsan bu yaşına kadar bir şey öğrenememişsin demektir .
"Ayrıca güzel siyaset yapıyor hoşuma gider" demekle neyi kastettin anlamadım.
Bu siyaset dediğin şey hünkar beğendi mi ki güzel yapılınca hoşuna gidiyor.
Birisinden hoslanirken sebepsiz yere hoslanirim genelde yani soyle soyle huylarindan yada gorunusunu begendim diye değil :)neyinden hoşlandın ?
seni çeken ne?
Hehe 😸😸😸B.k bile değil sanırım bu..
Yakma kendini arkadaşım.
Benimde etrafimda 1-2 oyle değişen birileri olduğu icin bende once acaba dedim ben onu degistirebilirm belki dedm ama dediginiz gibi bana karsi tavırları zaten normal arkadas tavrı ve mumkunati yok degismez yada benimleyken degismez oyuzden vazgectim hislerimin uzun surmedigini bildigim icin bende kendimi fazla kaptirmadim zaten :) sadece icimi dokmek istedim :)aslinda boyle kisiklikler birini cok seviyo ve butun aliskanliklarindan vazgecebiliyo.yeterki dogru kisi olsun,sevsin.ama bence o sen degilsin.yani oyle olsaydi sana karsi yaklasimi bastan cok degisik olurdu.diger kizlarla ayni muameleyi gormek istemiyosan uzak dur bence.sana daha degerli davranicak biriyle birlikte ol.kendini hice saydirma .
hoslandigim/hoslanacagim kisiyi ben belirleyemiyorum malesef benim elimde olan boyle biri karsisinda duygularimi bastirip aramizda bisey olmasini engellemek bende elimde olan kismini yapiyorum zaten.Cok hos siyaset yapiyor diye (tabir de cok komik olmus) bir copluge mi gonul vereceksin? Bu turk kizlarini anlamak guc. Allah bilir seni seven efendi erkekleri de cat cat reddediyosundur
Zaten uzak durmuyorumki arkadas olarak cok iyi o sekilde konusuyoruz ��
Hayir sevgilim olacagini sanmiyorum suana kadar hic olmadi ve huyum kurusun hoslandigim insanda benden hoslaninca soguyorum :/
Buarada konusuyorum ama aramizda duygusal anlamda hicbir munasebet yok :))
Aslinda cok haklisiniz insan kaniksamaya başliyor mesela ben hayatta kesinlikle kufur etmeyen bi insanim nefret ederim ama bikac kere kendi kendimi bi kufuru soylerken buldum 😔onun kullandigi bi kufurduzaten ilk yazında aranızda birsey olamyacagını sen kendin yazmıssın.
fakat uzak durmuyorum diyorsun ya, uzak dur...
ayrıca cok kulturlu olan ve siayset de konusabilen bir suru tanıdıgım var hicbiri saydıgın o kotu ozelliklere sahip degil, aksine egitim seviyeleri yuksek, azimli bir o kadar da paylasımcı insanlar.
boyle "kotu" diye tabir ettigin kisilerle gorusmemeye, kendine yeni bir cevre edinmeye calıs, belli ki onlara benzer biri degilsin... ama zamanla bunu kanıksadıkca yozlasmaya da acık oluyor insan.
ek: ben degistirebilir miyim acaba vb. iyi dusuncelerle baslayıp sonu gelmeyecek seylere adım atma, daha cok uzulursun...
Aslinda cok haklisiniz insan kaniksamaya başliyor mesela ben hayatta kesinlikle kufur etmeyen bi insanim nefret ederim ama bikac kere kendi kendimi bi kufuru soylerken buldum 😔onun kullandigi bi kufurdu
Sanirim gercekten mesafe koymam lazim ciddi bi sekilde cunku biraz once arti olarak sosyal medyadan bi kac paylasimini gordum ve içim acidi yine cinsel biseylerdi ve nekadar aramizda bisey olmycaksada hoslandigim icin cok uzuldum ve kendimi telkin etmeye, uzaklasmaya basladm Hatta o sosyal sitedende uyeligimi dondurdum
cok teşekkür ederim yorumlarıniz icin :)
Uzaklaşmazsan iyice çekilirsin canım alışkanlıklarında değişir arkadaş çevren önemli sürekli takıldığın insanlara dikkat et. Bir gün bakmışın bambaşka şeyler olmuş nasıl oldu dersin.
Gercektenmi ? 😯 arkadasiniza Allah sabir versin gecmis olsun ne denirkiDikkat et canım. Bir arkadasım bu tarz birinden hoslandi zamanında, cocuk fazla abuk sabuktu. Dedim gel çıkalım gidelim burdan görme. Dedi ki ay coook bitiyorum cocuğa, bana sadece 1 hafta verin, anlayim kendim ve ayrılayım. O bir haftada cocuk yanında uyuşturucu kullanmış, krize gibi girmiş, kızın parasını çalmış, zorla birşeyler yasamış.. Ne bir haftası 5-6 günde oldu bitti gitti. Kızı bir senede zor toparladık hala da vicdani sızlıyor.. Sakinnnnn.. Abla nasihati olsun canım..
Hayatımda arkadaş olarak da, hoşlanma anlamında da benzer erkekler var/oldu.Evet su an hoslandigim insan tam dizilerdeki serseri kötü karakterlerden
Surekli cinsel iliski yaşıyor
Kadinlara hic deger vermiyor sadece cinsel iliski icin kullanıyor
Zamaninda uyuşturucu kullanmis
Alkol desen her gun
Kufur agzindan eskik olmuyor her iki lafindan biri kufur
Hicbir sorumlulugu yok hicbiseyi kimseyi takmiyor free takiliyor
Ailesi asiri simartmislar ve rahat yetistirmisler ne istese yapmislar
Butun isi bunlar okumak calismak pek onun icin degil
Evet ben neresinden hoslandim dimi :/
Bunlara ragmen cok kulturlu ve guzel siyaset yapıyor(cok hosuma gider) ve cok tatli bi tipi var :)))
Ama bu insanla aramda hicbisey olamaz ,belki zaten oda beni istemez ama istesede olamaz cunku nekadar aci cekecegimi tahmin edebiliyorum cunku zaten bu insanin eski sevgilileri hakkindaki yorumlarini duyduktan sonra boyle bi hata yaparsam bile bile lades olur ve adimi cikarir direk. Of sadece paylasmak istedim suan hislerimin biran once gecmesini bekliyorum.. aslinda sorsaniz onu değiştirmeyi hayatinin dönüm noktasi olmayi cok isterdim ama imkansiz.... ohh rahatladim icimi doktum :)
Gercektenmi ? 😯 arkadasiniza Allah sabir versin gecmis olsun ne denirki
benim bahsettigim kisinin durumu okadar degil ama tabi benm gordugum kadariyla belkide okadardir hic bilmiyorum ya 😔
Ama zaten bende kisiligi bana uygun olmadigi icin kesinlikle disarda gorusmuyorum ve sadece karsilasinca konusan iki arkadasiz boylede kalacak ben sadece duygularimin gecmesini bekliyorum:)
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Vallahi oyle cok eğlenceli bi tip dediginiz gibi, yanindayken cok egleniyorum guluyorum buda hoslantimda bi etken :)) ama iste tam izah ertiginiz gibi oyle birine bağlanicak sevgili olucak biri degil hemde hic degil oyuzden bende kendimi tutuyorum mesafe koyuyorum yani cekildim bi köşeye duygularimin gitmesini bekliyorum :))Hayatımda arkadaş olarak da, hoşlanma anlamında da benzer erkekler var/oldu.
Bu serseri, kötü karakter olması sizi çekiyor, çok iyi anlıyorum :) Çünkü eğlenceliler, tehlikeliler, bu nedenle cazip geliyor. Ama şu da var ki, yanmaya razı olmadan bu adamlara dokunmayın.
Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, cinselliği istediği gibi yaşar, sonuçta karşısındaki kadınların da rızası var. Ancak sizin böyle bir niyetiniz yoksa, hiç yaklaşmayın bile çünkü nihayetinde isteyecek.
Eskiden uyuşturucu kullanmış arkadaşlarım var benim de, bir insanın bağımlı olmadıktan sonra denemiş olması, kötü bir insan olduğu anlamına gelmez. Ama hayatı sizden farklı yaşıyor demektir.
Bu adamlar sevgili olmaz. Siz adım atsanız da olmaz. Eğlencelidirler, çok güzel vakit geçirirsiniz, yanlarında olmaktan keyif alırsınız, sizi heyecanlandırırlar, isterseniz geceyi beraber geçirip birlikte olursunuz, ama sevgili olmazlar.
Gerçi sonraki sayfalarda vazgeçtiğinizi anlatmışsınız ama ben yine de sizin yaşadıklarınızı daha önce yaşamış biri olarak yazayım dedim. Ne hikmetse hayatımda hep bu tip adamlardan en azından bir tane oldu, hatta yakın bir erkek arkadaşım "ya ben niye hep bunları buluyorum" diye sızlandığımda "kızım efendi olanları sen istemiyorsun, nerde piç var nerde serseri var onlara gidiyorsun" diye azarladı
Suan kendimi arkadaşınızın yerine koydumda.... dusunmek bile istemiyorum ne kadar korkunc heleki sevdiğin insanin seni bu denli yipratmasi..Canım sadece merhabalari vardı aynen dediğin gibi. Ama o duygular varsa ve karşı taraf bir adım atarsa hersey cok çabuk gelişiyor. Dikkat et, duygularını bitirmeye zorla kendini canım. Ben suna inanıyorum. Uyuşturucu (gecmisinde olsun, bir donem olsun, en zararsizi vs olsun) geçiyorsa bir kişiden bahsedilirken, kac ordan uzaklaş...sevgiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?