Bu sefer son galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evin tapusuna "aile konutu şerhi" koydurmalısınız öncelikle
Başka birine devretmesinin önüne geçmek için.
Onun dışında ne ektiyse hepsi onu biçmiş ben sizde hata göremedim
Çok meraklıysa o gitsin anasıyla bacısıyla otursun
Öyle evi boşalt diyerek erkek olunmuyor

Ben de hicbir zaman isveli cilveli erkegi kendime ceviren bir kadin olmadim.Her yaptigina goz yummam icin kabul etmem icin de sanirim kopek gibi sevmem lazim diger turlu cok zor

Bubkonis yanlis anlasildi sanirim biz mal mulkle insanlari kiskandirmaya calismiyoruz.İkimizde yoksul ailelerin cocuklariyiz ve ikimizin de sulalesinde bizden baska okuyan kimse yok birden boyle bir yokluktan gelip her seyi kendimiz yapinca haliyle goze batti daha da acikcasi kiskanildi.Bu benim husnukuruntum degil kac kisi yuzumuze karsi soyledi.Serh konusuna gelince cok haklisiniz

Dogru soze ne hacet...Oyle bir sey yaptiginda kopek gibi pisman olavagindan eminim

Galiba sizde de hata payı var belki de birikmişliklerin etkisiyle olaylara fazla sert tepkiler gösteriyorsunuz.imkanınız var ise tek başınıza bi yerlere gidin oturun sakin kafayla düşünün

Şu etraftaki çakallar yüzünden sonunu bildiğim bir evlilik yaptım pişman miyim köpekler gibi hemde.
Bir de annemin ağlamasına dayanmayıp hamile kaldım hormonların etkisiyle her yarım saatte bir 10 dk ağlayıp susuyorum.
Peki etrafımdaki çakallar napıyor umurlarında bile değil benim evliliğim ilk bi konuşuldu bitti gitti.
Şuan sağlam bir işim
Bir abim
Bir babam olsa 2 sn ye durmam burda.
Güzel işin varmış ne çekiyorsun çakallar ne derse desin o hayatı sen yaşıyorsun.

Cakallar derken oyle bir seyden bahsetmemistimBosanan kadina av gozuyle bakan cakallardan bahsetmistim

Galiba sizde de hata payı var belki de birikmişliklerin etkisiyle olaylara fazla sert tepkiler gösteriyorsunuz.imkanınız var ise tek başınıza bi yerlere gidin oturun sakin kafayla düşünün
Evet benim hatam en ufak bir seyde mangalda kul birakmamak bir de kin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…