Kızlar önceki konularımı okursanız daha net anlaşılır. Genede kısaca söyleyeyim eşimin ailesiyle altlı üstlüyüz yeme içme maaş birdi kavga edince zor bela ayırdık yaklasık bir aydır küsüz konuşmuyoruz. Arada eşimle konusuyolar gerçi ama eskisi gibi değil. Ben hiç konuşmuyorum.
Şimdi sorun görümcem. Kız ilk başta konuşmuyordu şimdi ise son 2 haftadır evdeki şeylerden otlanmaya çalışıyor. Kek yapacak geliyo yarı malzemesini benden istiyor. Vermedim yok dedim. (bir dilim de göndermez gözüm oldugundan değil . kapıda mangal yakıyolar komsuya kadar gönderiyolar biz düsmanız sanki ha yanlış anlamayın zaten istemiyorum da ne kadar cimri davrandıklarını anlatmaya çalışıyorum.) Dün gelmiş bulasık detarjanı kabıyla doldur diye. Sinir oldum maaşı vermeyince evdeki malzemelere göz diktiler. Önceden maaş birken ben onlardan alıyordm simdi o aynısı yapıyor. Azcıcık doldurdum bu kadar kalmıs dedim. Normalde yigenini sevmeye gelirdi bugün de hiç gelmedi.
Dun usb getirmiş bundan sonra bizim tvden ders dinleyecekmiş sanki ben saatlerce mecburum onla oturmaya ders dinlemeye. Tabletide var yani bu zamana kadar tabletinden dinliyodu. Cocuk uyumuyo onun yüzünden. Ya alıp o usb yerini bozasım geliyor o derece gıcık oluyorum . Bide önceden laf sokmadan durmazdı simdi tam tersi bi iyi davranmalar (samimiyetsizliği gözlerinden okunuyor inanın)
Ya yanlış anlamayın cimri değilim ama Biliyorum arkası gelecek,bilerek yapıyolar.
Dün babası eşimi aramış gelirken bana 3 tane sigara al diye. Eşim yanımda para yok deyince alırsın alırsın sende var vs demiş. Almamıs tabi eşim. Durumlarıda gayet yerinde ihtiyacları yok anca kendilerine inek vs alıyolar yatırım yapıyolar.
Şimdi bunların arkası gelecek ben nasıl tavır alabilirim kızlar ya. Yazın kapıda çay içiyolar gelip şeker bizden çay demleme tüp bizim evden olacak alt kat ya. Bide birikim yapmaya çalışıyoruz inanın boğazımızdan bile kısıyoruz .
Büyütüyo muyum sizce? O kavgadan beri ne yapsalar gözüme batıyor zaten . en sinir oldugum şeyde bu şekilde sömürülmek abartıyor muyum sizce