Bu şekilde normal mi?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Günaydın, iyi pazarlar :)
Direkt konuya girmek istiyorum; birisiyle beraberim 2 aydır. 30 yaşında aynı kurumda çalıştığım bir bey. Genel olarak iyiyiz, anlaşıyoruz tabi 2 ay çok yeni birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruz lakin benim aklıma hep küçük detaylar takılıyor. Genel olarak 7/24 mesajlaşan kişiler değiliz zaten aynı yerde çalıştığımız için ya bir şey konuşcaksak ya komik bir şey olduysa yani nasıl desem her zaman mesajlaşmayız. Bir de benim ondan önce çok uzun bir ilişkim oldu yaklaşık 7 sene. 7 senenin ilk senesi hariç hep uzaktık bu yüzden mesajlaşarak arayıp konuşarak iletişim kurduk hep. Bu detayı neden verdiğimi açıklayacağım.
Şimdi biz bu beyle mesajlaşmıyoruz çok fazla tamam ama iyi geceler/günaydın mesajı da öyle rutin bir şekilde atmıyoruz. Çalışırken zaten sabah karşılaşıp günaydınlaştığımız için mesajlaşma gereği hissetmiyordum veya ben ondan erken uyanıyorum genel olarak günaydın diyorum ama farkettimki o demiyor. Ya da eğer bir konu konuşuyorsak onun üstüne yatıyorsa o zaman uyuyorum iyi geceler diyor ama onun dışında o da yok. Acaba bu bir eksiklik mi? Eski erkek arkadaşım ilkti bu arada, o kadar uzun yıl onunla beraber olunca her detayı onunla kıyaslıyorum, hep o şekilde olmalıymış gibi geliyor. Sizde nasıl yürüyor işler?
Önemli mi bilmem kendisi ikizler ben terazi burcuyum :) iki hava ne olacak bilmem..

Son düzenleme:
İkisi aynı kişi degilki o sekilde olsun. Bence siz yeni bir ilişkiye hazir değilsiniz. Çünkü eskiyi hala unutamamissiniz kimseyi yara bandı yapmayın bence
aksine gerçekten hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı. Ki ilişkiyi de ben bitirdim aylarca geri dönmemi bekledi. 1.5yıl oldu ayrılalı. Şuanki sevgilime karşı güzel şeyler hissediyorum belki müthiş aşık değilim ama yine de kaybetmek istemem

Eski sevgiliniz ile yürüdüğü sekil doğru olsaydı hala birlikte olurdunuz :) bir şeyler yanlış gitmiş demekki, onunla kıyaslayıp, onunla yaşadıklarınızın tekrarını beklemeyin.
Her ilişkinin dinamiği farklı
Hatta aynı ilişkinin dönem dönem ihtiyacı farklı.
yeni ilişki, yeni alışkanlıklar.

sizce günaydın/iyi geceler dememek eksiklik değil mi?

Bence eğer davranışlarıyla size yaklaşımıyla vakit geçirme görüşme isteğiyle vs.size önemli olduğunuzu hissettiriyorsa geri kalan cogu sey cok önemli değildir.
Yanı evet güzel olurdu tabi uyanıp onun mesjaini görmek ama zaten hergun gördüğünüz biri günaydın mesajı atması biraz saçma zaten .
Takılmayın böyle şeylere derim.

Eski sevgilisini unutamamış olsa sürekli bahsetmez bilakis daha farklı konuşur bence demek istediği 7 sene öyle alışınca şimdiki farklı gelmıs tabıkı ilklede ayrı şehirlerde olduğunuz için telefonla çok hasır neşir olmuşsunuz ama gunaydın iyi geceler denilebilir yani ha eksiklikmi illa şarmi cokta değil

Sabahlari bir günaydin demek gece yatmadan once iki cift guzel soz soyleyip iyi geceler dilemek zor birsey degil ki. Gece yatmadan once en son dusundugum sabah kalkinca ilk aklima gelensin demektir.Kalkar kalkmaz sevdigin kisinin mesajini gormek yuzde oluşan istemsiz gulumsemedir boyle seyleri gonlunuzun istemesi normaldir.

.

Daha önce de yazdım, çoğu insan gece yatmadan sevgilisini düşünmez, sabah kalkınca da ilk aklına gelen olmaz. İlişkinin çok heyecanlı ilk bir iki haftasında belki. İnsanız, bir sürü derdimiz, sorumluluğumuz, planlarımız var. Her gece seni düşünerek uyuyorum, her sabah seni düşünerek uyanıyorum diyen biri karşısındaki romantizm aşığı insanı kafalamak için söylüyordur bunu. O mesajlar da hep alışkanlık, hep aman kavga çıkmasın ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey mantığında.

Ben günaydın mesajını farketmemiştim çünkü ben önce uyandığım için alıştı beyimiz günaydın yazmadığımda bir sorun var zannediyor. Ben de mi bıraksam acaba..

Duygularını mesajla çok ifade eden birisi değil. Düşünmediği zannettiğim her detayı yüzyüze konuşurken ifade ediyor o yüzden iyi gidiyor şimdilik ama ne bileyim sanki tüm sevgililer günaydın/iyi geceler diyor da bi biz demiyormuşuz gibi geliyor

Her şey yolundaysa buna takılmazdım ben.
Kendim de yazmazdım
zaten aynı yerde çalışıyorsunuz, selamlaşma mesajı hayati degil bence.
ben de bırakıyorum bundan böyle o zaman ama ben mesaj atmayınca da bir sorun varmış gibi algılıyor bu sefer de...

ben de bırakıyorum bundan böyle o zaman ama ben mesaj atmayınca da bir sorun varmış gibi algılıyor bu sefer de...
İyi geceler yine anlaşılabilir, hani uyurken aklında olduğunu bilmek hoş olur.
Ama yarım saat sonra yuzyuze günaydın diyeceğim birine günaydın yazmasam da olur bence :)
İçinizden geldiği gibi davranın.
Böyle şeyler görev bilinci ile yapılmaz zaten.

Tüm sevgililer dese bile siz demeyiverin. Siz farklı olun. Günaydın dese, sizi kırsa, iyi geceler dese dönüp başka kızla konuşmaya başlasa falan daha mı iyi? İlla böyle olacak demiyorum da ilişkilerinizi kalıba sokmayın diyorum sadece.

Ha yok illa istiyorum ben o mesajları diyorsanız siz atın. İnsanlar kolay şartlanır. Sizin yaptığınız şeyleri bir süre sonra o da yapmaya başlayacaktır. Benim eşime bir şeyleri en kolay şekilde yaptırma yöntemim bu yıllardır

haklısınız teşekkür ederim

Teşekkür ederim bakış açımı değiştirmem gerekiyor sanırım.
Taktiği sevdim

Ben hergün demiyorum zaten. Konu sahibi atiyormus her sabah atmayinca niye atmiyorsun diyormus sevgilisi bence karsi tarafta atabilir.Daha 2 aylik sevgililermis rutine binmis bir iliski olsa anlarim tamam da insan istiyor boyle seyler ne bileyim

Ben hergün demiyorum zaten. Konu sahibi atiyormus her sabah atmayinca niye atmiyorsun diyormus sevgilisi bence karsi tarafta atabilir.Daha 2 aylik sevgililermis rutine binmis bir iliski olsa anlarim tamam da insan istiyor boyle seyler ne bileyim
Alıştı sanırım benim atmama. Atmadığım zamanlar genelde tripli olduğum zamanlar olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…