- 3 Nisan 2014
- 36.320
- 148.314
- 798
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Ama yine de atabilir diyorum sonra kendi kendimi dolduruyorum beni düşünmüyo mu bu adam diye
Tesekkur ederim yorumunuz için. Yukarıda bir üyenin de dediği gibi aklımdasın anlamını taşıdığını düşündüğüm için sanırım.doldurmayın.
aynı yerde çalışıyorsunuz zaten. günaydın yazınca ne oluyor yazmayınca ne oluyor anlamadım.
bak diğeri 7 sene yazmış.
Yani bilmiyorum bişey olmadı sonuç aynıBoşver yazsın yazmasın cok mu önemli. Yarın öteki gün evlenirsen ömrünü yiyecek zaten7 yıl mesajlaştın da ne oldu?
Çok acımasız olmuş yahu:) zaman neden öldürsün ki? Bana bir mecburiyeti yok nihayetinde.. işte heyecan yoksa yüzyüze geldiğimizde hissettirdikleri vs boş mu yani? Ben de bilemedim günaydın mesaji atmıyorsun, bana karşı heyecanın yok deyip ayrılmak da ne bileyim yahu saçma geliyor.Adamda sana karşı bi heyecan yok..2 ay daha cok yeni..Bence senle sadece zaman öldürüyor, ciddi anlamda hoşlandıgı biri çıktıgı anda sorun sende değil diye şutlanacaksın
Birbirinize zaman ayırıyormusunuz? Beraberken zaman nasıl geçiyor? Önemli olan sana karşı anlayışlımı sözler farklı eylemler farklı olabiliyor. Benim en dikkat edeceğim şey birinin bana sözü değil eylemidir. Bunlara bak sen sergilediği tavır önemli. Hayat arkadaşını sececeksen ununu sık eleyeceksin. Mesajlaşmak vs bunlar fasa fiso şeyler.Yani bilmiyorum bişey olmadı sonuç aynı
İnanılmaz anlayışlı, iletişimi çok iyi birisi. İşte zaten çok vakit geçiremiyoruz birimler farklı. Dışarıda görüşüyoruz. Küs olmama dayanamaz hemen gelir konuşur eder. İşte yüzyüze iyiyiz, o yüzden günaydın mesajı atmıyosun diye durup dururken sorun çıkarmak istemiyorumBirbirinize zaman ayırıyormusunuz? Beraberken zaman nasıl geçiyor? Önemli olan sana karşı anlayışlımı sözler farklı eylemler farklı olabiliyor. Benim en dikkat edeceğim şey birinin bana sözü değil eylemidir. Bunlara bak sen sergilediği tavır önemli. Hayat arkadaşını sececeksen ununu sık eleyeceksin. Mesajlaşmak vs bunlar fasa fiso şeyler.
O zaman sorun yok. Ergenler gibi sürekli mesajlaşıp ilişkinin vıcığını çıkartmaya gerek yok. Eylemler çok önemli bunu sakın unutma.İnanılmaz anlayışlı, iletişimi çok iyi birisi. İşte zaten çok vakit geçiremiyoruz birimler farklı. Dışarıda görüşüyoruz. Küs olmama dayanamaz hemen gelir konuşur eder. İşte yüzyüze iyiyiz, o yüzden günaydın mesajı atmıyosun diye durup dururken sorun çıkarmak istemiyorum
Cok tesekkurler 7 yillik iliskimden sonra ciddi oldugum ilk iliski yuzyuze iliski nasil yasanir unutmusumO zaman sorun yok. Ergenler gibi sürekli mesajlaşıp ilişkinin vıcığını çıkartmaya gerek yok. Eylemler çok önemli bunu sakın unutma.
Alışırsın kuzum takma kafana telefondan mutluluk olmaz.Cok tesekkurler 7 yillik iliskimden sonra ciddi oldugum ilk iliski yuzyuze iliski nasil yasanir unutmusum
Cok tesekkur ederimAlışırsın kuzum takma kafana telefondan mutluluk olmaz.
Çok acımasız olmuş yahu:) zaman neden öldürsün ki? Bana bir mecburiyeti yok nihayetinde.. işte heyecan yoksa yüzyüze geldiğimizde hissettirdikleri vs boş mu yani? Ben de bilemedim günaydın mesaji atmıyorsun, bana karşı heyecanın yok deyip ayrılmak da ne bileyim yahu saçma geliyor.
Yani daha yeni taniyoruz birbirimizi cok bir beklentim yok, hislerimiz de yuzdeyuz degilizdir en azindan ben kendi adima oyleyim. O asamalara gelmek icin biraz daha vakit var diye dusunuyorum benBen bunu bilir bunu soylerim. Bizde soru isareti birakmayan, ilgisinden, verdigi degerden emin oldugumuz hic bi erkek icin boyle suphelere kuruntulara dusmeyiz. Ha eminsek isterse hic gunaydin yazmasin aa bana 1 haftadir gunaydin mesaji atmiyor diye durup dusunmeyiz. Yani eksiklik o mesajda degil tatmin olamadigimiz duygularda.
Kişiden kişiye değişir
Bana göre eksiklik
Evet 1 saat sonra yüzyüze görüşeceğiz ama bu o demek değil ki
Ben uyandım aklımda sen varsın demek
Yani soruyu sorma amacım aslında buydu, 7 yıl aynı kişi kavga günleri haric hergun günaydın denmiştir mesajla arayarak vs. Acaba beynim ona mı alıştı da doğru o şekilde olmalıymış gibi mi geliyor yani bi nevi görev gibi yoksa herkes yapıyor da biz de mi farklılık var bilemedim.cidden o hisle mi atılıyor o mesaj
ben demodeyim bizim zamanımızda telefon vs de yoktu da ne bileyim bana günaydın iyi geceler kalıpları dayatma gelir
okullarda öğretilir yani içten geldiği için değil de görev olduğu için söyleniyor gibi geliyor
evet yanımda uyanan adama da hiç günaydın demem mesela ağzından çıkan ilk kelime günaydın olsun die kimseye de beklentiye girmem
iş yerinde ya da sosyal hayatımda evet kullanırım ama aile içinde cıks
Sadece günaydın mesajı değil kicidden o hisle mi atılıyor o mesaj
ben demodeyim bizim zamanımızda telefon vs de yoktu da ne bileyim bana günaydın iyi geceler kalıpları dayatma gelir
okullarda öğretilir yani içten geldiği için değil de görev olduğu için söyleniyor gibi geliyor
evet yanımda uyanan adama da hiç günaydın demem mesela ağzından çıkan ilk kelime günaydın olsun die kimseye de beklentiye girmem
iş yerinde ya da sosyal hayatımda evet kullanırım ama aile içinde cıks
Sadece günaydın mesajı değil ki
Hafta içi gün ortasında “napıyorsun” mesajı da bende aynı heyecanı uyandırır. Benim için o da “şu an aklımdasın” demek.
Aklında olduğumu sadece mesajla biliyor değilim tabi ama aksi olursa bu sefer “seviyoruz ki evlendik” deyip hayatı boyunca hiç “seni seviyorum” demeyen tiplere benzeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?