jjesika Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 825 850 48 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #21 Dionee .!.: mesafe koy arkadaslarınlaa .. arastırdıgın yerı soyle veya soyleme ama mesafenı koru ki kendını derse ver .. işim var dıye bahaneler uret .. senden onemlı mı .. bırkez ısteklerını karsılama , yapma zaten senden kotusu olmazz Genişletmek için tıkla... kesinlikle :)
Dionee .!.: mesafe koy arkadaslarınlaa .. arastırdıgın yerı soyle veya soyleme ama mesafenı koru ki kendını derse ver .. işim var dıye bahaneler uret .. senden onemlı mı .. bırkez ısteklerını karsılama , yapma zaten senden kotusu olmazz Genişletmek için tıkla... kesinlikle :)
jjesika Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 825 850 48 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi jjesika #22 kavun kokusu .!.: Yazıldı mı bilmiyorum, ailem bana sormadan başka yere kaydımı yaptırmış bile diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok mantıklı sanırım en iyi cevap bu çok teşekkür ederim :)
kavun kokusu .!.: Yazıldı mı bilmiyorum, ailem bana sormadan başka yere kaydımı yaptırmış bile diyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok mantıklı sanırım en iyi cevap bu çok teşekkür ederim :)