- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
Yok cnm ya evde bilgisayar yok zatenbilgisayar fanı olmasın o. benden geliyor kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm ya evde bilgisayar yok zatenbilgisayar fanı olmasın o. benden geliyor kız
Offf yerinde olmak istemezdimSanırım küçük değil çünkü ses yüksek geliyo bayağ net bir tuhaf oldum![]()
Offf yerinde olmak istemezdim
Öyle sesler gerçekten var şizofren muamelesi yapmayın kadına. Komik değilsiniz..Sessiz bi video kaydettiniz muhtemelen..
Olmasaydı ya valla kafayı yiycem odadan bile çıkamıyorum korkudanFAredir o yaa ne ariyolar duvar arasindada hayret bisi
Videoda var ama yükledikçe hata veriyo ben başka şeylerin sesidir de demedim işte cnm napıyımÖyle sesler gerçekten var şizofren muamelesi yapmayın kadına. Komik değilsiniz..
komşunun vardır benim şuan duvara yakın fan ses yapmaya başladı 1 aydır.çok çıkmıyor ama umarım kimse duymuyordur.Yok cnm ya evde bilgisayar yok zaten
Ay vallaha sopayla vurdum duvara ses kesildi napcam ben şimdi mahvoldum valla
Korkma oradan ckamazlar cnm duvari asip daOlmasaydı ya valla kafayı yiycem odadan bile çıkamıyorum korkudan
Yok cnm yani nasıl anlatayım salonun duvardan geliyor ses gelen duvarın arkasıda bizim koridor yanikomşunun vardır benim şuan duvara yakın fan ses yapmaya başladı 1 aydır.çok çıkmıyor ama umarım kimse duymuyordur.
Nasıl önlem alabiliriz acaba duvar arası biliyo musunuz hiçÖnlem alın kısa zamanda
Valla bilmiyorum cnm ya napacağımıDuvardada nasil bi onlem alinir bilemedim?????
Pislikler!!!! Gcen apartmanda bizim vardi kedi kadardi yuhhh dedimValla bilmiyorum cnm ya napacağımı![]()
Dur aa korkuttun beni iyice kedi kadar nedir yawPislikler!!!! Gcen apartmanda bizim vardi kedi kadardi yuhhh dedim
Online ses kayıt yapabileceğin siteler var, kayıt et linkini kopyala buraya dinleyelim.Kızlar merhaba bu saatte korktum uyuyamıyorum da duvardan kazıma sesleri geliyor sanki böyle bişey kazıyomuş duvardan çıkacakmış gibi genelde geceleri duyuyorum 1 haftadır böyle önceden yoktu böyle bir durum başına gelen var mı videosunu da çektimı çıkan sesi ama buraya atılmıyo alt veya üst kat değil bunu yapan başınıza böyle bişey geldi mi ne olabilir
Cok tehlikeliler cnm korkma sen dua et uyu eve gecemezler banyo wc kapali tutDur aa korkuttun beni iyice kedi kadar nedir yaw![]()
şöyle ki duvardan nasıl önlem alınır , belediyeye bildirceksiniz gelip ilaclayacaklar , benim doğalgaz borularinin tesisatı vardı duvarda meğerse delik varmış oradan gelmişler varsa öyle bişey kapattirin.Nasıl önlem alabiliriz acaba duvar arası biliyo musunuz hiç![]()
ilaçlama olabilir mi ?Duvardada nasil bi onlem alinir bilemedim?????