- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
Hangisi mesela hiç bilmiyorum daOnline ses kayıt yapabileceğin siteler var, kayıt et linkini kopyala buraya dinleyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi mesela hiç bilmiyorum daOnline ses kayıt yapabileceğin siteler var, kayıt et linkini kopyala buraya dinleyelim.
Ay vallaha sopayla vurdum duvara ses kesildi napcam ben şimdi mahvoldum valla
Cnm duvar arasindaki fareye ilac etki eder mi beton asip dailaçlama olabilir mi ?
Teşekkür ederim cnm tamam ben bunu eşimle konuşayım zaten öyle bir ses geliyo ki sanki heran duvar delinecekmiş gibişöyle ki duvardan nasıl önlem alınır , belediyeye bildirceksiniz gelip ilaclayacaklar , benim doğalgaz borularinin tesisatı vardı duvarda meğerse delik varmış oradan gelmişler varsa öyle bişey kapattirin.
ama mutlaka ilaç atsın belediye fare dediğimiz hayvan duvarı bile kemiriyo.
Ahşap bişey yok o arada bide ses bayağ yüksek geliyo cnm bilmiyorum: (
Tamam cnm Zor uyurumdaCok tehlikeliler cnm korkma sen dua et uyu eve gecemezler banyo wc kapali tut
İnşallah yaVlla bilemedim dışarıdan bi yerden geldiği kesin ama inş bulunur elbet vardır sebebi
Teşekkür ederim cnm tamam ben bunu eşimle konuşayım zaten öyle bir ses geliyo ki sanki heran duvar delinecekmiş gibi
iyi de o farenin oraya çıkması için bi çıkış yolu vardır catidan ve aşağıdan ilacliyolar muhtemelen. Gider borularini bi de.Cnm duvar arasindaki fareye ilac etki eder mi beton asip da
Ay ordnda çıkma ihtimali var mı bayılcam neredeysesiz yine de bu gece yatarken klozetin kapağını kapatıp üstüne ağırlık falan koyun
duvarın içinde de olsa, fare kuyruğunun geçtiği her yerden geçebilir
Çok sağ l cnmbir de köpükler var
evdeki deliklere, boşluklara sıkıyorsun orada donuyor, boşluğu kapatıyor, o da aklınızda olsun
valla geçmiş olsun ya
Ay ordnda çıkma ihtimali var mı bayılcam neredeyse
benim bildiğim var
Dogru soyluyosuniyi de o farenin oraya çıkması için bi çıkış yolu vardır catidan ve aşağıdan ilacliyolar muhtemelen. Gider borularini bi de.
Tamam cnm gündüz gelmiyo bu ses onu da dinletiyim anlarlar o zaman yani ne olduğunuvalla bence de bi üyenin dediği gibi belediyeyi arayın yarın hemen
istanbul'da herhangi bir şey için arayınca mutlaka geliyorlar, ankara'da da geliyorlardır bence
Tahta kurusu canim:))bizim eski evde oluyordu aynizi tar tar tar diye bir ses sanki duvari kaziyorlar.bizimki kornislerden geliyordu.sonra gordukki tahta kurusu.uzun sure anlayamamistik bizde.korkma yani.aynen geceleri geliyordu ses.ara ara kesiliyordu.belki gunduzde vardir ama gunduzleri ses cok oluyor duyulmuyordur,gecenin sessizliginde farkediyor insanKızlar merhaba bu saatte korktum uyuyamıyorum da duvardan kazıma sesleri geliyor sanki böyle bişey kazıyomuş duvardan çıkacakmış gibi genelde geceleri duyuyorum 1 haftadır böyle önceden yoktu böyle bir durum başına gelen var mı videosunu da çektimı çıkan sesi ama buraya atılmıyo alt veya üst kat değil bunu yapan başınıza böyle bişey geldi mi ne olabilir
Duvar olan bölgede olma ihtimali varmı cnm ahşap falan yok o bölgedeTahta kurusu canim:))bizim eski evde oluyordu aynizi tar tar tar diye bir ses sanki duvari kaziyorlar.bizimki kornislerden geliyordu.sonra gordukki tahta kurusu.uzun sure anlayamamistik bizde.korkma yani.aynen geceleri geliyordu ses.ara ara kesiliyordu.belki gunduzde vardir ama gunduzleri ses cok oluyor duyulmuyordur,gecenin sessizliginde farkediyor insan