- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
Apartman 5 katlı en üst katın bir altında oturuyoruz ama eski bir apartmanmış 25 senelik falanKaçıncı katta oturuyorsun ki tuğla sıva arasına fare girsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Apartman 5 katlı en üst katın bir altında oturuyoruz ama eski bir apartmanmış 25 senelik falanKaçıncı katta oturuyorsun ki tuğla sıva arasına fare girsin
4. Katın salonuna tuğla ile sıva arasına fare girmesi mümkün değil hadi banyo tuvalet olda havalandırmadan girer çıkar da dış cepheden nereye girip çıkacak ahşap mobilyalara bir kulak kabart bakalım belki duvardan gelmiyordur bu farenin yaşaması için yemek bulması lazım duvarda sıkıştıysa 1 haftada ölürdüApartman 5 katlı en üst katın bir altında oturuyoruz ama eski bir apartmanmış 25 senelik falan
Çok teşekkür ederim önerilerin için cnm kontrol edelim en iyisi her yeriSiz yine de klozet kapağını kapatın , diğer tuvaletin deliğine de bol çamaşır suyu dökün olur da gelirlerse cikamasinlar.
balkon gideri , çamaşır ve bulasik makinesinin hortum giderlerini kontrol edin .
Evime girdikten sonra bayaa bi araştırdım ben bunları çünkü nerden geldiklerine akıl sır erdiremiyordum. bulasik makinesinin hortumunu kemirip girmişler bi kaç eve hepsini kontrol ediyodum yok.
Ta ki bigün vestiyerde kutunun içinde kemirilmis ayakkabimi gorene kadar çıldırdım resmen
O dolabın arkasında doğalgaz boruları vardı alciyla kaplı altlari onu kemirip girmişler artık gerisini siz düşünün.
korkutmak istemem ama durum bu , umarım yardimci olmusumdur ha bu arada evim 1 2. kat değil gayet orta katlarda. nasıl usenmeyip çıkıyorlar hayret ediyorum.
Bizimde orada ahsap yoktu ama yerler laminantti.muhtemelen ondan kaynaklidir.neden bilmem onlar tavandaki duvara yerlesmeyi tercih etmislerDuvar olan bölgede olma ihtimali varmı cnm ahşap falan yok o bölgede![]()
1 haftaya yakın bu ses geliyor dikkatle dinledim duvardan geliyor cnm valla bende anlamadım ki4. Katın salonuna tuğla ile sıva arasına fare girmesi mümkün değil hadi banyo tuvalet olda havalandırmadan girer çıkar da dış cepheden nereye girip çıkacak ahşap mobilyalara bir kulak kabart bakalım belki duvardan gelmiyordur bu farenin yaşaması için yemek bulması lazım duvarda sıkıştıysa 1 haftada ölürdü
Oda olabilir yani onun için ne yapabiliriz acabaBizimde orada ahsap yoktu ama yerler laminantti.muhtemelen ondan kaynaklidir.neden bilmem onlar tavandaki duvara yerlesmeyi tercih etmisler
Valla iyice kafam karıştı buraya telefona kayıt yaptığımız video yüklenmiyo mu acabaBana fare gibi gelmedi,
Beton duvarın içinde fare ne arasın,
Baska bişeydir o ama ne oldugunu bilemedim.
Ordan boru falan geciyormu ki ?
Valla cnm bende geçircem az kaldı duvara sopayla vurdum ses kesildi şuan yokbence faredir korkutmayım ama.
yani bir soğuk kış günü penceremin önünde pencereyi çırmalama sesine bakınca fare görüp kalp krizi geçiriyordum az kaldı.
evi bi ilaçlatsanız uzmanlar gelip baksa iyi olur. belki de tahta kurusu falandır.
Bizimde orada ahsap yoktu ama yerler laminantti.muhtemelen ondan kaynaklidir.neden bilmem onlar tavandaki duvara yerlesmeyi tercih etmisler
Ilaclama yaptirsaniz ise yarar sanirim.kornisleri degismistik biz.temizledim falan oralari kesildi sonra sesOda olabilir yani onun için ne yapabiliriz acaba![]()
Yukarda bu yazı yazdıgımız yerde sagda bi fotograf makinesi gibi bişey var ordan dene istersenValla iyice kafam karıştı buraya telefona kayıt yaptığımız video yüklenmiyo mu acaba![]()
Sadece gece duyuyorsan ses yankı yapıyor olabilir1 haftaya yakın bu ses geliyor dikkatle dinledim duvardan geliyor cnm valla bende anlamadım ki
En iyisi ilaçlama sanırım teşekkür ederimIlaclama yaptirsaniz ise yarar sanirim.kornisleri degismistik biz.temizledim falan oralari kesildi sonra ses
Denedim hata diyorYukarda bu yazı yazdıgımız yerde sagda bi fotograf makinesi gibi bişey var ordan dene istersen![]()
Evet gündüz hiç duymadım gece yarısı oluyor ses genelde ama duvardan geliyor direk kazıyomuş gibiSadece gece duyuyorsan ses yankı yapıyor olabilir
O zaman bilemedim.Denedim hata diyor![]()
Evet gündüz hiç duymadım gece yarısı oluyor ses genelde ama duvardan geliyor direk kazıyomuş gibi
Yok hayır geçmiyorO zaman bilemedim.
Paca falan geciyormu peki o duvardan ?