Bu sevgi arsizligim ne olacak?

Onun da cevresi iyidir, es toplantilari duzenliyoruz arada iyi geliyot ama o benden daha yogun calistigi icin firsat bulmak zorlasiyor, senelerdir bu iliskiyi boyle idare ettik bakalim evlenince bizi neler bekliyor olacak..:)
Cok tesekkurler..

Ovv dogru bir tespit bence, bir seylere surekli yetismeye calismak ya da hic kendinle basbasa kalmak istememek surekli hizli bir carkin icinde donup durmak... Hizlidan kastim iceyim gidip pub larda egleneyim gibi bir olgu degil. Cevre ile ic ice olmaktan yana mutlu olmak ama evet farkindayim bu da en cok beni yipratacak gun geldiginde..
Cok tesekkurler :)

farkindayim bu da en cok beni yipratacak gun geldiginde

Farkındasınız buda iyi kendinizi dinleyin çoğu zaman --Ne yapsam ne etsem hangi dedikoduyu yapsam diye hırs yapmamak için yavaş yavaş gitmek lazım ki - Yani hafif kaygılanın - :) :) Ama herşeyi yapmam lazım diye bir kaygı olmasın..

İnsan menfaatçidir hani günün birinde sırf sizin canınız sıkıldı diye sizinle ortama gelmicek insanlar olur olucaktır.
Arada gerçekten neden bu kadar sosyalim sevildiğim için mi yoksa derdimi tasamı unutmak için kendimi başkalarının gürültüsü ile avutmak mı sonuçta kendi yuvana dönünce köşene çekilince gerçekler daima arkandan gelicek..

Çok manalı oldu anlaştığımızı umuyorum davanızda başarılar :)

Siz mutlusunuz ama belkide cogu sikayetcidir sizden abartiyorsunuz gibime geldi evlendikten sonra eşiniz gel git olaylarini sizin genis cevrenizi kabul etmeyebilir

Siz mutlusunuz ama belkide cogu sikayetcidir sizden abartiyorsunuz gibime geldi evlendikten sonra eşiniz gel git olaylarini sizin genis cevrenizi kabul etmeyebilir
Ne konuda abarttigimi dusunuyorsunuz?
Evlenene dek sorun olmadi ama bunun tek Anahtari birbirine sonsuz guvenmek. Evet sikayetci olanlar da olur olucaktir elbette, fakat benim etrafima zararim oldugunu dusunmuyorum.

Ne güzel işte keşke ben de senin gibi olabilsem odun gibiyim ararlarsa giderim ama arayıp sormam kimseyi ihtiyaçları olursa öyle.

ben memelketimden uzak biyere atandım 3 buçuk yıldır burdayım,, yakın bi arkadaşım yok, olmasına da gerek yok... ha eşimin işyerinden ailecek görüştüğümüz bi çift var, oda nadiren gelip gideriz birbirimize.. kendimle başbaşa ya da eşimle başbaşa çok mutluyum , hiç gereği yok..

Memleketten uzak olunca boyle olmasi dogal tabii, edinilmis cevreden uzaklasmanin dogurdugu bir sonuc; belki ben de ayni durumda olsaydim sizin gibi mutlu olabilirdim :)

Ne konuda abarttigimi dusunuyorsunuz?
Evlenene dek sorun olmadi ama bunun tek Anahtari birbirine sonsuz guvenmek. Evet sikayetci olanlar da olur olucaktir elbette, fakat benim etrafima zararim oldugunu dusunmuyorum.
Burada bir cok bayan konu aciyor komşumun veya arkadasimin zirt pirt gelmesinden rahatsizim ama kiramiyorum gibi .. ben oyle herkesle sıkı pıkı olmayi dogru blmuyorum cnku zamaninda kimi yakin gorduysem hep bi darbe yedim.. sonra siz uzulursunuz verdiginiz degeri goremeyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…