Nerede yasiyorsunuzArkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Iğdır hava bugün 37 derece.Nerede yasiyorsunuz
Bizde de vantilatör var. Hem de sanayi tipi. Ama aynı sıcak havayı veriyor. Yetmiyor maalesef.Baş edemiyoruz
Vantilatör ve soğuk su kankamız oldu
Bir de hamileyim
Zaten Vantilatör serinletmez sadece terlememeye destek olur bende biliyorum aynı havayı verdiğini, o halde soğuk su ile çalışan klimalardan alacaksınız serinlik istiyorsanızBizde de vantilatör var. Hem de sanayi tipi. Ama aynı sıcak havayı veriyor. Yetmiyor maalesef.
Tayin olabiliriz. Şu an ki ev sahibi izin verse bir sonraki izin verir mi çok da emin değiliz.Klimayla adanadayim bende klima taktirin ev sahibiniz mi izin vermiyor tasinirkende söküp götürürürsünüz
Yalnız biz almanyada yaşıyoruz burda 39 dereceIğdır hava bugün 37 derece.
Antalyadayim burda kiraci da olsan kliman oluyor ve tasiyorsun tasinirken. Kira ile alakasi yok klimanin.Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Klima söküldükten sonra arkasında hortum delik vs. Kalıyor.Klima tabi hiç kapanmıyor izmir malumkiracı kla takamaması ne demek anlamadım orayı ne alaka
Bi alçıya bakar sırf bu yüzden mi pişiyorsunuzKlima söküldükten sonra arkasında hortum delik vs. Kalıyor.
Alci ile doldurup boya surunce kalmaz delik falan.Klima söküldükten sonra arkasında hortum delik vs. Kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?