Bu sıcak havalarla nasıl baş ediyorsunuz?

Herkeste klima varsa evlerde sorun degil ( duvar delme gibi sorunlarda), bir süre adanada yaşadık klima aldik 7 ay kaldik sonra adanadan ayrılınca sattık. Ev sahibiyle konuşun ısterseniz

Antalyadayim burda imkansiz klimasiz yasanmaz.nemden nefes bile alinmiyor nerdeyse.24 saat klima calisir bizde hem bizim odada hem cocuklarin odasinda.biz de kirada oturuyoruz klimalarimizi tasinirken sokup yeni eve takariz.ama burda yeni yapilan evlerin her odasina klima icin yer hazirlanir boru gorunmez hic.o yuzden de ev sahibine sorma diye bi olayimiz yok siz de sormayin takin cikarken eski haline getirirsiniz.

Aslında mevsim serin gidiyor şuan antalyadayım az önce balkon çok esiyordu
Ama klima şart

Trabzonda yaşıyorum. Ne deniz gördük ne sıcak. Gerçi evim konum olarak biraz yüksek ama sıcak olduğunda hissediyorum. Son bi haftadır acayip soğuk var evde kapı açamıyorum rüzgardan Geçen sene vantilatör almıştık çok sıcaktı belki işinize yarar.

Neden klima taktiramadiginizi anlamadim?
Bodrum'da yasiyordum , kiraci olarak 6 farkli evde yasadim , hepsine de klimami goturdum ve taktirdim
Antalyada yasarken de klimam benle gelirdi her eve , orda da 8 ev degistirdim

Evi komple su ile doldurun 1 tane cift kisilik şişme yatak alin çok rahat edersiniz tv ye gerek yok telefon tablet var zatennn
Şaka bir yana aşiri bir sicak var 7/24 su altina girmekten 200 tl su faturasi geldi şaka gibi.
Burnumu cikaramiyorum disari. Sizinde allah yardimciniz olsun. Bizde de sicak baya su birikintisi gorsek icine atlayacak duruma geldikkk...!

Vantilatör düşünmediniz mi gerçekten ?
Ben de Ege'deyim ,
40 üstü bizde havalar.
Klimasız mümkün değil. O yoksa vantilatör.
50 -60 liralık şey için yemeyin birbirinizi.
Vantilatörümüz var. Ama 2 3 gündür yeterli gelmiyor.

Istanbul daha pek sicak olmadi sanirim. Henuz ben denk gelmedim en azindan. Isyerimde klima var evde yok. Gece örtünmeden uyuyamiyoruz.

Ben samsundayım bu sene rüzgarlı buralar. Geceler serin esmeli gündüzler sıcak ama evler serin
Gece kapı baca kapatıyorum pikeyle uyuyorum.
Bahçede esiyor oh mis. Ama ıgdırda olsaydım klima kesinlikle taktırırdım. Cıkarkende götürürdüm.

Klima, vantilator, hatta yelpaze

Soguk suyla dus alabilirsiniz.
Kollarinizi, bacaklarinizi sık sık soguk suya tutun.
Yuzunuzu, boynunuzu sık sık soguk suyla yikayin.

Tekirdağdayım , aksamları ceketsız bahcede oturmak mumkun degıl.
Gunduz klıma ve vantılator vs gecıyorda gece bazen battanıye ortuyoruz

Bir önceki evimizden çıkarken duvardaki delikler bizi zorlamıştı. Sıkıntı yaşamıştık. Zaten yeni evlerin duvarları kağıt gibi içleri de boş. Ama zorda kalırsak sanırım taktıracağız.

Soğuk buhar üfleyen fanlardan alın..

Vantilatör zaten İstanbul'da bile işe yaramıyor ki. Evdeki aynı havanın 1 2 derece düşüğünü üflüyor sadece..

Ahh daha sıcakları göremedik.
İş yerinde bile kazakla oturuyorum şuan.
Akşam pike üstüne battaniye örtüyorum.

Biz de kiracıyız ama klima taktırdık yani. Neden taktıramıyorsunuz anlamadım

Delikleri kapattırırsınız boyada. Rahatınızdan önemli mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…