- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Vantilatör düşünmediniz mi gerçekten ?Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Ben evin karşılıklı pencelerelerini kapılarını açıp kendimi ceyrana bırakıyorum. Bazen o da ise yaramıyor o zaman serin bur duşArkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
Yalnız biz almanyada yaşıyoruz burda 39 derece2 gündür böyle, 2 gün daha böyle gidecek. Gündüzleri panjurları kapatıp camları kapıyıruz, akşam 10 dan sonra kapı baca tüm evi açıp sabah 8 e kadar havalandırıyıruz. Yatmadan önce duş alıyoruz ve bol bol su içiyoruz. Ama benim gündüz en sıcak saatte bisikletle işten çıkıp oğlumu alıp eve geçmem gerekiyor, 40 -45 dakika bisiklet kullanıyorum güneşin alnında sıcaktan boğazım ağrıyor asfalttan alev sanki üzerime sıçrıyor anlatamam bu duyguyu bu akşam ayaklarımın altına viks sürerek serinlemeyi planlıyorum
Antalya da yaşıyorum. Kiracıyim. Ev de 2 tane klima var. Kiracı olma ile klimasiz olma arasında bağlantı kuramadim. Zira kiracılar klima taktiramasa burada hatri sayilir derecede klimasiz ev olurdu, oysaki tam tersi klimasiz ev yojk gibi birşey.Arkadaşlar Türkiye'nin yaz sıcaklığı en yüksek illerinden birinde yaşıyoruz. Evde terlemeden rahat rahat oturmak da uyumak da mümkün değil. Eve klima takamıyoruz. Kiracıyız, kendi evimiz değil. Mobil klima için herkes olumsuz şeyler diyor. Onun da zaten tahliye boruları falan varmış; hem dışarı sıcak hava hem de su bırakan. İran kliması var suyla çalışan, ona da soğuk su koymak lazım soğutması için. Ne yapacağımızı şaşırdık. Siz nasıl rahat ediyorsunuz evizinde? 2 - 3 gündür sıcak bizi o kadar gerdi ki, eşimle birbirimizi yiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?