Bu sicakta olmaz

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.385
3.785
83
Iyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.

Böyle iste hanimlar. Telefonunuzu bile açmayan insanlara yatili gitmeyin kurban olim. Zaten hava sıcak. El Nino zaten.

Cevap yazamayacagim fazla, yazdi kaçtı demeyin lütfen. Inanin çok sıcak

Düzgünce telefonu açıp müsait değilim demek varken neden çocuk gibi telefon açmıyorsunuz ?
Evet sıcak hava ama sadece size sıcak değil yani napalım havalar soğuyana kadar herkes evdemi otursun ?
Kız yoksa sen kadının görümcesi misin 😄

Yorum yapmanın sıcakla ne alakası var. Hayır istemeyebilirsiniz de sıcakta misafirlik için bahane değil yani. Tabi ben samimi olmadığım telefonumun açılmadığı eve gitmem. Naapsın insanlar bugün sıcak yarın soğuk öbür gün sert poyraz sonraki günler rüzgar keşişleme diye gelip gitmesin mi? İnsanlara söyleyin istemediğinizi herkeste size ona göre davransın

Iyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.

Böyle iste hanimlar. Telefonunuzu bile açmayan insanlara yatili gitmeyin kurban olim. Zaten hava sıcak. El Nino zaten.

Cevap yazamayacagim fazla, yazdi kaçtı demeyin lütfen. Inanin çok sıcak
Yatılı Misafir sevmeyen biri olarak hele bir de yazın çok sıcaklarda sevmeyen biri olarak sizi anlıyorum.Evde belki sütyensiz şortla geziyoruz o sütyeni takmak dahi insanı sıkıyor.Belki cıplak geziyoruz.Sıcaklarda yatılı misafire ben de hayır diyorum 😂 ama bir gün yani ben olsam bir şey demez yine de alırdım her gün gelmiyor sonuçta 🤪

Görümceniz siz davet etmeden nasıl sizde kalma planı yapıyor ki? Zaten hepi topu iki gece, kim davet ettiyse onda kalsın. Ben de görümceyim. Düşünüyorum da kardeşimin ya da eşinin nezaketen de olsa çağırması lazım beni.

Diğer açıdan baktığımızda sıcağı bahane etmeniz buradan çok saçma görünüyor. İnsan kardeşinde de bir gece kalamayacaksa yuh yani…

Düzgünce telefonu açıp müsait değilim demek varken neden çocuk gibi telefon açmıyorsunuz ?
Evet sıcak hava ama sadece size sıcak değil yani napalım havalar soğuyana kadar herkes evdemi otursun ?
Telefonu açıp musait değilim demedim çünkü daha bir hafta önce aradığında çok bunaldığımı şu aralar yalnız kalmak istedigimi söylemiştim. Telefonu acmadim cunku yine anlamayacakti kafaya koymustu gelmeyi. Bir de ben çağırmıyorum ki seni. Sen kafana göre ben de kalma hesabı yapıyorsun. Kim cagiriyorsa orda kal. Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir

Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir
Yemek, çay, muhabbet derken saat 12’yi bulur zaten. O saatten sonra kalsa ne olur ki? Mesele yaptığınız şey odanın birindeki koltuğa çarşaf serip pike koymak mı? 1+1’de yaşıyorsanız o ayrı tabii.

1 gün gelmek isteyen kardeşe de gelme denilmez gibi, ayrıca fazla cevap yazamamanızla havanın sıcaklığı ne alaka
Yok gelmeye de razıyım ama kalmak no. Sıcak olayını niye hafife alıyorsunuz bu kadar sıcak olunca her şey daha da zorlaşıyor. Benim evim çok güneş alan bir yerde ve nefes alamıyorum. Klimaya rağmen düşünün.

Telefonu açıp musait değilim demedim çünkü daha bir hafta önce aradığında çok bunaldığımı şu aralar yalnız kalmak istedigimi söylemiştim. Telefonu acmadim cunku yine anlamayacakti kafaya koymustu gelmeyi. Bir de ben çağırmıyorum ki seni. Sen kafana göre ben de kalma hesabı yapıyorsun. Kim cagiriyorsa orda kal. Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir
1günden birşey olmaz diye düşünüyorum ben kim olsa gel kal derim. Ama illa istemiyorsam müsait değilim başka zaman gelirsin kalırsın derim. Çocuk gibi telefon açmamakla veya yalnız kalmak istiyorum diye ima etmekle olmaz düzgünce söyleyin.

Yemek, çay, muhabbet derken saat 12’yi bulur zaten. O saatten sonra kalsa ne olur ki? Mesele yaptığınız şey odanın birindeki koltuğa çarşaf serip pike koymak mı? 1+1’de yaşıyorsanız o ayrı tabii.
Çağıran taraf da zaten yan tarafımızda. Pekala o saatte gidebilir. Ben çocukları erkenden uyutuyorum. Bebek zaten zor uyuyor. Hangi ara keyif yapacağım görumce ile bilemiyorum. Istegim de yok zaten. Pek aramiz yoktur. Eski konularımda çok dedikoducu olduğunu yazmıştım. Bakin geçen bayramda teyzesi onlara gelini ile gelecek diye ortaligi yıktı iki saat dedikodu. Sonra Kadın elinde börekle geldi. Bunlar bi döndü. En iyi teyze o oldu. Bilmiyorum ya. Ben kactikca peşimden geliyorlar. Beni de sevmezler ayrıca.

1günden birşey olmaz diye düşünüyorum ben kim olsa gel kal derim. Ama illa istemiyorsam müsait değilim başka zaman gelirsin kalırsın derim. Çocuk gibi telefon açmamakla veya yalnız kalmak istiyorum diye ima etmekle olmaz düzgünce söyleyin.
Müsait değilim demek iki sene dedikodu malzemesi olmak demek. Düşünün, dedikodu kazanına kayinpeder ve bekar kayın bile dahil. Böyle bir ortam hayal edin. Beşli çete gibiler akskdkdkrj

Back
X