Hayır bence bir gün fazladan sutyensiz gezmeyi görümcene tercih ettiğin için![]()
şimdi Selin hanım dislike atacak yine ama memelere özgürlük

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bence bir gün fazladan sutyensiz gezmeyi görümcene tercih ettiğin için![]()
Belki o da size ayıp olmasın diye geliyordur karşı etkinize gelip de siz bana kalmaya gelmedi diye üzülmeyin diye kalacaktır sizdeEvet zaten adımı misafir sevmiyor olarak çıkartmışlar. Onlar kadar sevmiyorum bu doğru. Yinede haksızlığa uğramayi sevmiyorum diyelim ondan hassasim dedikodu konusunda. Bakin bu insan doğum yaptığımda gelmedi mesela. Annem.babam yok ama eltimin doğumuna bir ay önceden gelip aylarca kaldı baktı ona. Eltimin annesi ablası kardeşleri hayattayken. Benim beklentim. Var mıydı Hayır yoktu ama eltiye gezmeye gelip beni şu ruh halimde boğma ya. Neyse gelsin söyleyeceğim bir şekilde. artık.
Kardeşinizin eşini 1 gün kabul edemiyor musunuz..bana çok ilginç geldi tavrınız.. eşiniz ne diyor konu hakkındaTelefonu açıp musait değilim demedim çünkü daha bir hafta önce aradığında çok bunaldığımı şu aralar yalnız kalmak istedigimi söylemiştim. Telefonu acmadim cunku yine anlamayacakti kafaya koymustu gelmeyi. Bir de ben çağırmıyorum ki seni. Sen kafana göre ben de kalma hesabı yapıyorsun. Kim cagiriyorsa orda kal. Gel yemeğini çayını iç ye git. Kalmak nedir
Sıcak başına vurmuş görümce bir güzel söndürecek gibi hadi inşallahNe diyor bu
Cavapları da lakayt lakayt zaten, ciddiye alıncak bi tip değil görümce de ciddiye almayıp abisine söyleseymiş keske gitceğiniKardeşinizin eşini 1 gün kabul edemiyor musunuz..bana çok ilginç geldi tavrınız.. eşiniz ne diyor konu hakkında
Sıcak diye 1 günlüğüne istemeyen birisi görümceyi dogum zamanı 1 aylığına ister mi hiç sanmıyorum bahane arıyorsunuz sanki ipleri koparmak icin bencede dedikleri gibi misafir sevmiyorsunuz ama yetişkin insansınız telefonu açıp müsait değilim diyebilirsiniz suç sizimde değil ki sizi adam yerine koyup arayan görümcedeEvet zaten adımı misafir sevmiyor olarak çıkartmışlar. Onlar kadar sevmiyorum bu doğru. Yinede haksızlığa uğramayi sevmiyorum diyelim ondan hassasim dedikodu konusunda. Bakin bu insan doğum yaptığımda gelmedi mesela. Annem.babam yok ama eltimin doğumuna bir ay önceden gelip aylarca kaldı baktı ona. Eltimin annesi ablası kardeşleri hayattayken. Benim beklentim. Var mıydı Hayır yoktu ama eltiye gezmeye gelip beni şu ruh halimde boğma ya. Neyse gelsin söyleyeceğim bir şekilde. artık.
Ne büyük terbiyesizlik ya kardeşim gelip bir gün evimde kalamayacakmi? Yesin içsin gitsinmis bak ya,bende de var hemde 3 tane çocuk ayrıca klimamda yok evime güneş bir goriyor akşama kadar devam ediyor ama bir telefonu açmayacak kadar,gelmek isteyen "eşimin kardeşini"yatiyo istemeyecek kadar beynimiz akmıyor şükür,Iyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.
Böyle iste hanimlar. Telefonunuzu bile açmayan insanlara yatili gitmeyin kurban olim. Zaten hava sıcak. El Nino zaten.
Cevap yazamayacagim fazla, yazdi kaçtı demeyin lütfen. Inanin çok sıcak
Misafir evin bereketidir telefonu acmamakla iyi bişey yaptığını sanma belkide ALLAH o bereketidi evine koymak istemediği ki senin o telefonu actırmadı sana acaba burda kim karlı çıktı bereketi kendi ellerinle teptin bir günden bişey olmazdı sen ve senin gibilerin yüzünden ne komşuluk nede akrabalık kaldıIyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.
Böyle iste hanimlar. Telefonunuzu bile açmayan insanlara yatili gitmeyin kurban olim. Zaten hava sıcak. El Nino zaten.
Sende biliyorsun haksız olduğun için cvp yazmıyorsun eğer haklı olsaydın burada her mesaja cvp yazardınIyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.
Çok sıcaksa niye konu açtınız o zamanIyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.
Ayy malum el nino, hava çook sıcak bu konuya cevap yazamayacağım.....Iyi akşamlar. El Nino sicaklariyla kavruldugumuz şu günlerde iki hiperaktif çocukla kan ter içinde günleri geçirirken bir haber geldi. Kötü bir haber bence bu çünkü çok sıcak ve yarim saatlik yoldan yatılı misafir istemiyorum aslında ben genel olarak bu sıcakta iki çocukla bogusurken ve evime cekiduzen veremezken misafir istemiyorum. Elti görumceyi haftasonu gezmesine çağırmış o ne demekse, görünce de birgün onlarda birgün ben de kalacakmis. Kalacağını bilmiyordum ama buralara geleceğini söylemişti eşim. Dün aradı açmadim. Telefonunu bile açmiyorum senin ya, bu sıcakta işin gücün yok mu yatiya kalacaksın çok muhabbetimız varmış gibi.