Bu siddetmidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl şiddeti siz yapmışsınız.
Eşiniz sizi sıkıca tutmuş siz kinlenip adamın kolunu kanatmışsınız.

..Masum değilsiniz.
oda tuttu kollarimi morardi ve aciyot basinca. Yaklasik 2 gjndur kavga ediyoruz. Dub isteyken 150 tane kufurlu mesaj attim cunku sinirim gecmedi. Onunkide gecmedi oda kufur etti. Uzadi gitti. Bilmiuorum

Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Kavga etmenin bile bi uslubu olmali. Esler arasi hakaretler aradaki bağı koparir. Karsilikli olarak birbirinize baktiginizda o an gelir gözünüzün önüne.

Bana adamin tutması sonucu morarmasi şiddet gibi gelmedi
Esiniz sonucta caniniz yansin diye degil sakinlesin diye yapmış
Ayrıca adamin kolunu kanatmissiniz daha cok siz şiddet göstermissiniz gibi
Hadi kavga esnasinda adam sizi kolunuzdan tutup firlatsa itse evet şiddet derdim. Ama adam size siddet gösterme amacli yapmamış ve söylemiş de. Niyeti caninizi yakmak olsaydi da söylerdi bence.

Bana adamin tutması sonucu morarmasi şiddet gibi gelmedi
Esiniz sonucta caniniz yansin diye degil sakinlesin diye yapmış
Ayrıca adamin kolunu kanatmissiniz daha cok siz şiddet göstermissiniz gibi
Hadi kavga esnasinda adam sizi kolunuzdan tutup firlatsa itse evet şiddet derdim. Ama adam size siddet gösterme amacli yapmamış ve söylemiş de. Niyeti caninizi yakmak olsaydi da söylerdi bence.
Beynim oyle demiuor. Siddet gordum diyorum senden.

oda tuttu kollarimi morardi ve aciyot basinca. Yaklasik 2 gjndur kavga ediyoruz. Dub isteyken 150 tane kufurlu mesaj attim cunku sinirim gecmedi. Onunkide gecmedi oda kufur etti. Uzadi gitti. Bilmiuorum
Normal değilsiniz.
Bunu normal biri olmayarak söylüyorum ama 150 mesaj dolusu küfür nedir yahu...

Sakinlesemedim. Hatta tem otoyoluna git calis orda sana o yakisir dedim.
Böyle kavgalar eden, öfkesinden deliye dönen bir kadınım ben.
Ağzımdan bu söylediğinizin bin beteri de çıkar.
Ama size hiç normal değilsiniz diyorum, 150 mesaj diyorsunuz!
Bana göre 3 mesaj normal 😂😂
Sonrası artık saykoluk, tedavilik bir durum.
Çoğuna göre ben zaten hastayım, siz düşünün...

Normal değilsiniz.
Bunu normal biri olmayarak söylüyorum ama 150 mesaj dolusu küfür nedir yahu...
Oda bos durmadi. Oda kufur etti. Belki 200 tek tek yazinca oyle oluyor. Anlamiyor Beni. Bi ara temizlige takiyordu . Tozmu var evo supursene. Ise giderken evi bi temizle deyip cikiyodu. Bende nefret ettim demesinden. Yapasimda gelmiyodu . Elimden gelen yapiodum. 2 gun yapma niye yapmiypsun ev pis demeye basliyor . Bu durumu kavga ederek kestim biraz ama devam ediuor. Ev senide evin begenmihlsan kendin yap dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X