- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi mercandedee
İyi daha çok şiddet görmeden ve sinirden delirmeden boşan o zaman?Keyiften evlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi daha çok şiddet görmeden ve sinirden delirmeden boşan o zaman?Keyiften evlendim
oda tuttu kollarimi morardi ve aciyot basinca. Yaklasik 2 gjndur kavga ediyoruz. Dub isteyken 150 tane kufurlu mesaj attim cunku sinirim gecmedi. Onunkide gecmedi oda kufur etti. Uzadi gitti. BilmiuorumAsıl şiddeti siz yapmışsınız.
Eşiniz sizi sıkıca tutmuş siz kinlenip adamın kolunu kanatmışsınız.
..Masum değilsiniz.
Tamamİyi daha çok şiddet görmeden ve sinirden delirmeden boşan o zaman?
İnşallah sizin çocuğunuz olmaz ya.oda tuttu kollarimi morardi ve aciyot basinca. Yaklasik 2 gjndur kavga ediyoruz. Dub isteyken 150 tane kufurlu mesaj attim cunku sinirim gecmedi. Onunkide gecmedi oda kufur etti. Uzadi gitti. Bilmiuorum
Nedenİnşallah sizin çocuğunuz olmaz ya.
Siz ikiniz normal bir çocuk yetiştiremezsiniz.
Kavga etmenin bile bi uslubu olmali. Esler arasi hakaretler aradaki bağı koparir. Karsilikli olarak birbirinize baktiginizda o an gelir gözünüzün önüne.Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Malasef oyle oluyorKavga etmenin bile bi uslubu olmali. Esler arasi hakaretler aradaki bağı koparir. Karsilikli olarak birbirinize baktiginizda o an gelir gözünüzün önüne.
Beynim oyle demiuor. Siddet gordum diyorum senden.Bana adamin tutması sonucu morarmasi şiddet gibi gelmedi
Esiniz sonucta caniniz yansin diye degil sakinlesin diye yapmış
Ayrıca adamin kolunu kanatmissiniz daha cok siz şiddet göstermissiniz gibi
Hadi kavga esnasinda adam sizi kolunuzdan tutup firlatsa itse evet şiddet derdim. Ama adam size siddet gösterme amacli yapmamış ve söylemiş de. Niyeti caninizi yakmak olsaydi da söylerdi bence.
Normal değilsiniz.oda tuttu kollarimi morardi ve aciyot basinca. Yaklasik 2 gjndur kavga ediyoruz. Dub isteyken 150 tane kufurlu mesaj attim cunku sinirim gecmedi. Onunkide gecmedi oda kufur etti. Uzadi gitti. Bilmiuorum
Hangi yorumlari. Nasil bu cikarim a vardinizBütün yorumlarınızı okuduktan sonra ben bile çekilmez biri olarak algıladım sizi
Sakinlesemedim. Hatta tem otoyoluna git calis orda sana o yakisir dedim.Normal değilsiniz.
Bunu normal biri olmayarak söylüyorum ama 150 mesaj dolusu küfür nedir yahu...
Kendı yazdıklarını bir okuHangi yorumlari. Nasil bu cikarim a vardiniz
Böyle kavgalar eden, öfkesinden deliye dönen bir kadınım ben.Sakinlesemedim. Hatta tem otoyoluna git calis orda sana o yakisir dedim.
Oda bos durmadi. Oda kufur etti. Belki 200 tek tek yazinca oyle oluyor. Anlamiyor Beni. Bi ara temizlige takiyordu . Tozmu var evo supursene. Ise giderken evi bi temizle deyip cikiyodu. Bende nefret ettim demesinden. Yapasimda gelmiyodu . Elimden gelen yapiodum. 2 gun yapma niye yapmiypsun ev pis demeye basliyor . Bu durumu kavga ederek kestim biraz ama devam ediuor. Ev senide evin begenmihlsan kendin yap dedim.Normal değilsiniz.
Bunu normal biri olmayarak söylüyorum ama 150 mesaj dolusu küfür nedir yahu...