Bu siddetmidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle kavgalar eden, öfkesinden deliye dönen bir kadınım ben.
Ağzımdan bu söylediğinizin bin beteri de çıkar.
Ama size hiç normal değilsiniz diyorum, 150 mesaj diyorsunuz!
Bana göre 3 mesaj normal 😂😂
Sonrası artık saykoluk, tedavilik bir durum.
Çoğuna göre ben zaten hastayım, siz düşünün...
Esinizedemi kufur ediyosunuz

Beynim oyle demiuor. Siddet gordum diyorum senden.
Beyninizi kontrol etmek sizin elinizde, kendinizi sakinlestirmek icin akilci yollar bulmak da. Herkes kendinden mesuldur, sizi kırmış/üzmüş/sinirlerinizi ziplatmis olabilir. Insaniz elbette bunları yasamak normal ama kendinizi kontrol.etmek sizi bağlar adam sizin öfkenizin sorumlusu değil, kendi sorumlulugunuzu alip sinirinizi dizginlemek sizin elinizde olan bir sey.
Kufrederseniz adam da size sağol ya hak ettim kufru al sana çiçek demez. Ama canim yandi, kırgınım, uzgunum keske kavga etmesek deseydiniz o da özür mahiyetinde elinden geleni yapardı

Oda bos durmadi. Oda kufur etti. Belki 200 tek tek yazinca oyle oluyor. Anlamiyor Beni. Bi ara temizlige takiyordu . Tozmu var evo supursene. Ise giderken evi bi temizle deyip cikiyodu. Bende nefret ettim demesinden. Yapasimda gelmiyodu . Elimden gelen yapiodum. 2 gun yapma niye yapmiypsun ev pis demeye basliyor . Bu durumu kavga ederek kestim biraz ama devam ediuor. Ev senide evin begenmihlsan kendin yap dedim.
Neyden olduğu önemli değil.
Ben kendimdeki hatanın farkındayım, siz de aydınlanın diye yazıyorum.
Düzgün, sınırını koruyan, mantık çerçevesinde hareket eden insanlar ne olursa olsun bu yollara başvurmuyor.
Kaldı ki şiddet gördüm beyanı çok çok yanlış.
Hatalısınız, kabul edin.
Bunun başa gelmesinin sıradan olmadığını önce kabullenmeniz gerek.

Beyninizi kontrol etmek sizin elinizde, kendinizi sakinlestirmek icin akilci yollar bulmak da. Herkes kendinden mesuldur, sizi kırmış/üzmüş/sinirlerinizi ziplatmis olabilir. Insaniz elbette bunları yasamak normal ama kendinizi kontrol.etmek sizi bağlar adam sizin öfkenizin sorumlusu değil, kendi sorumlulugunuzu alip sinirinizi dizginlemek sizin elinizde olan bir sey.
Kufrederseniz adam da size sağol ya hak ettim kufru al sana çiçek demez. Ama canim yandi, kırgınım, uzgunum keske kavga etmesek deseydiniz o da özür mahiyetinde elinden geleni yapardı
Kontrolu edemiuorum. Oda dedgm gibi temozlik konusunda cok baskiladi Beni. Cocul var . Cocuklari gezdir diyorum . Daha bi yil gezmeye basladik. Illa itecem gotur diyecem. Bos vaktinde evde uyur. Hastaym diyor seker hastasiyms. Vs vs . Bu sebeblerden col kavga ettik. Sabir kalmadi artik.siz psikolgmusiniz

Düzgün, sınırını koruyan, mantık çerçevesinde hareket eden insanlar ne olursa olsun bu yollara başvurmuyor.
Hatalısınız, kabul edin.
Ama o delirtti o tepemi attirdi sonra da bisey olmamis hobi hayata devam etmemi bekliyot ama unutamiyorum.

Hatalısınız, kabul edin.
Bana dedigi takintilisin hastaneye yatman lazim. Bu lafina bile sinir krizi gecirdim . Hastaneye yat diyemez. Neden kendisinde hata gormuyor. Demiuor no bende cok hata ediyorum ettim. Beraber terapi alalim
Ben diye diye diye . Dun dedi terapist buldum gidecekmis guya. Oncedemde demisti ama olmadi.

Ama o delirtti o tepemi attirdi sonra da bisey olmamis hobi hayata devam etmemi bekliyot ama unutamiyorum.
O bu şu, farketmez.
Tepenizin belirli sınırlar içinde atmış olması gerekir, gerisi bir sorundur ve tedavi gerektirir.

Eşinizle olan problemleriniz ayrı, gösterdiğiniz tepki ayrı.
Bakın sizi anlıyorum diyorum, o bardağı taşıran son damlayla manyak kadın gibi görünmek çok iyi bilirim ama burada sizin gibi tepki vermeyecek nice insan var.
En azından yanlışlığın farkına varın, kendiniz için.

Hatalısınız, kabul edin.
Piskolg ne faydasi olacak . Ornegin kavgalari bana dedikleri no yaptiklarini unutturacakmi

O bu şu, farketmez.
Tepenizin belirli sınırlar içinde atmış olması gerekir, gerisi bir sorundur ve tedavi gerektirir.

Eşinizle olan problemleriniz ayrı, gösterdiğiniz tepki ayrı.
Bakın sizi anlıyorum diyorum, o bardağı taşıran son damlayla manyak kadın gibi görünmek çok iyi bilirim ama burada sizin gibi tepki vermeyecek nice insan var.
En azından yanlışlığın farkına varın, kendiniz için.
Su an olu gibiyim. Konustik . Iste seni seviyorm terapi alicam diyo. Okadar kufuru nasil unutucam dedim Sen daha cok kufrettin dedi. Kolum morardi aciyo dedim siddet yapmadim diyo israrla ama yapablirdi. Okadar sinirlenmisti

Piskolg ne faydasi olacak . Ornegin kavgalari bana dedikleri no yaptiklarini unutturacakmi
Anlatamadık herhalde, sizin başlı başlına kocanızdan bağımsız olarak öfke probleminiz var.
Çocuğu olan bir kadın olarak bunu yönetmeyi öğrenmelisiniz, koca olayı sonra geliyor.
Kocanız belki dibine kadar haksız, manyağın teki de olabilir ama siz bu tepkiyle sıradan insan değilsiniz diyorum.
Boşanırsınız yahu unutamıyorsanız, bu kadar basit.
Ha unutamayacak şeyler yaşamadan önce de beyinde filtre gerek, ne söyleceksiniz ne de işiteceksiniz...

Buradan bakınca şiddeti siz yapmışsınız gibi duruyor. Eşiniz siz kriz geçirince sakinleşin diye tutup oturtmuş. Kendi yaptıklarınızı görmeyip, buna takılmışsınız. Fakat siz kollarını bile kanatmışsınız adamın.

Size şiddet olmamışsa bile o yolu açmışsınız artık siz...

Ben sizi buradan eski bir üyeye benzettim ama ismi aklıma gelmedi katiyen. O da çok geçimsiz biriydi siz de öylesiniz. Bana göre ters bakış bile şiddettir ama bana 150 tane küfürlü mesaj yazanın ağzına sokarım o telefonu. Herkesin bi sabrı var. Kinleniyorsanız boşanın kimse çekmek zorunda değil sizi. Siz de değilsiniz. Arkadaşın bi tanesi çocuk yapmayın demiş ama çoktan boy boy yaptığınıza da eminim. Allah onların yüzünü güldürsün. Size ne desem boş.

Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Siz de siddet uygulamissiniz. Hep kadına siddet degil bu olay. Karsilikli hem fiziksel hem sözel siddet var. Destek alabilirsiniz.

Ben sizi buradan eski bir üyeye benzettim ama ismi aklıma gelmedi katiyen. O da çok geçimsiz biriydi siz de öylesiniz. Bana göre ters bakış bile şiddettir ama bana 150 tane küfürlü mesaj yazanın ağzına sokarım o telefonu. Herkesin bi sabrı var. Kinleniyorsanız boşanın kimse çekmek zorunda değil sizi. Siz de değilsiniz. Arkadaşın bi tanesi çocuk yapmayın demiş ama çoktan boy boy yaptığınıza da eminim. Allah onların yüzünü güldürsün. Size ne desem boş.
Kime benzettiniz

Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Ee sen kanatınca ne oldu? Adam da şiddet görmüş işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X