Bu siddetmidir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukardaki arkadas yazdi. Bu ofkeme sebeb o
Temizlik konusunda ustume geldi yillardir. Ne bileym bos zamanini cocukllarla aktivite yapmadi. Bende doldum artik.
Haklılık payın vardır sinirlenmen tabi ki de normal insanız, anormal olan sinirlenince eşine zarar vermen. Aynı şeyi eşin sana yapsa, senin yaptığın ya da yapmadığın bir şey için senin kolunu kanatacak kdr sinirlenip sana saldırsa? Ve açıklama olarakta sen beni sinirlenirdin ondan yaptım dese, normal karşılar mısın? Böyle bakınca sen ona şiddet uygulamış oluyorsun umarım anlatabilmisimdir.

Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Insan kendini ifade edemeyince (uzun sureler boyunca) sinirlerini kontrol edemez hale geliyor.bir nevi vucudun koruma mekanizmasi.bu en ufak tartismada bile oluyorsa sorundur tedavi gerektirir ama belli ki anlasilmamis bir kadin.anlasamamis iki kisi var.koldan tutup oturtmasi siddet degil bence.ama o da ofkelenmis.boyle durumda bir kisinin farkina varip geri cekilmesi gerekir.

Böyle kavgalar eden, öfkesinden deliye dönen bir kadınım ben.
Ağzımdan bu söylediğinizin bin beteri de çıkar.
Ama size hiç normal değilsiniz diyorum, 150 mesaj diyorsunuz!
Bana göre 3 mesaj normal 😂😂
Sonrası artık saykoluk, tedavilik bir durum.
Çoğuna göre ben zaten hastayım, siz düşünün...
Bence siz samimisiniz :) samimi olana canim kurban :)

Kavga ettik hakaretler oldu karsilikli. Ben sinir krizi ecirdim. Oda kollarimi tuttu sikica pturttu koltuga. Baktim kolumda morluk aciyo tabi dokununca. Cok hasassim. Biyere vursam biyerimi hemen morariyor. Esimde siddet gostermedim diyor. Ama beynim oyle demiyot
Morarma varsa siddettir
Morarma varsa siddettir bu kadar anlamdan sığ bir cümle yok. Kolunuzu sıkıca tutup koltuğa oturtması şiddet değil ama karşılıklı kavga ve hakaret şiddettir.

Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
Şiddeti siz uygulamışsınız, eşiniz sizi sakinleştirmeye çalışarak kendini korumuş.

Her morluk şiddet değil bence. Benim cildim çok hassas en ufak bi yere çarpayım hemen morarır. Beyaz tenliyim. Damarlarım yüzeye yakın. Ufacık bir şeyde bile morarıyor. Hassas cildin varsa çok düşünme bu durumu bence.

Benim de cildim çok hassas.. Morlukları geçirebilmek için yaptığınız bir şey var mı? Ben geçiremiyorum :/

Ne şiddeti iyi misiniz? Şiddet bu kadar basit bir konu değil bir de size şiddet gösterdi diye düşünüp adama kinlenmişsiniz. Teninizin çabuk morardığını hem kendiniz yazmışsınız hem morarma varsa şiddettir diyorsunuz. Ne yapsaydı eşiniz siz orda sinir krizi geçirirken lütfen sakin olup oturur musun mu deseydi? Hadi böyle düşünüyorsunuz şiddet gördüğünüz evde niye ısrarla kavga kıyamet oturmaya devam ediyorsunuz?

Son düzenleme:
Hassas tenim. Kolumda bimacyerde morluk var. Esim sikica tuttu Beni biraxi ondan oldu ama ins gore siddet dgl . Sakinlestirmek icin tutmus. Ama kolumu gorunce kinim artiyor. Siddet gore n kadinlar kervanina katilim diye kinleniyorum. Birbrimizi kufur ettik. Kolunu kanatttim onun. Oda zor tuttu kendoni ama sonucta kolum morardi basinca agriyp
İğneyi önce bir kendine batır sen. Sonda cuvaldızı kocana batrmayı denersin. Adama şiddet uygulayan sen kriz geçirirken seni tuttuğu için şiddet uygulayan kocan o nasıl çelişki çözemedim..

Hanım efendi hayvan değilsiniz başkasının kolunu "sinirimi bozdu" diyerek kanatmaya hakkınız yok. Her şey karşılıklı olmuş. İkiniz de birbirinize terbiyesizlik yapmissiniz. Benim için fiziksel şiddetle o edilen küfürleri hiçbir farkı yok. İkisi de yuvayı aynı seviyede bozar. İkiniz de kendinizi düzeltmeye çalışın yoksa da bosanin

Morarma varsa siddettir

Fiziksel şiddet olduğu kadar psikolojik şiddette çok önemlidir genelde arka plana atılır. Karşılıklı hakaretler sinir krizleri bunların sonucu fiziksel şiddet ortaya çıkabilir. Keşke hakaret etmeden konuşarak çözülseydi ama insanız oluyor arada tartışmalarda daha çok dinlemeli ve ortak bir yol bulabilseydiniz... bunu diyorum çünkü ilerde daha kötü daha kırıcı sonuçlar yaşanmaması için karşılıklı iletişiminizi geliştirmeniz gerekmektedir şahsi görüşüm bu şekildedir. Şimdilik eşinizin yaptığı çok kötü bir durum gibi durmuyor anlattığınız kadarıyla ama dediğim gibi ileride daha büyük kavgalara dönüşmesi çok üzücü olu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X