- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Ohhh orama da ünlem ohh biraz da burama ünlemCocuklara olan ilesitimim ve baskalarina olan iletisimim farkli! Bu sizi ilgilendirmez! Cocuga karsi bu lafi ettigi icin sinirlendim! Cunku cocuklar haksiz olsa bile arkasinda olacagim!!!!
Size kalmadi neyseSizin öğretmen olamadığınız o kadar aşikar ki .Üslup filan felaket .Hangi okulda çalışıyorsunuz söyleyin de çocukları uzak tutalım sizden.
Yok ben size inat hanfendi dicem.. bence artik kes sesiniBu arada sevgili öğretmen hanım hanfendi değil hanımefendi olacak doğrusu .
Hayır normalde dikkat etmem imla kurallarına filan ama öğretmenim diyip böyle hatalar yapılınca bana bir haller oluyor .
Selam.
Kızım 4 yaşında bağımsız bir anaokulunun, 4 yaş grubuna başladı bu sene..
Kızım genel olarak herşeyi sünger gibi çeken, açıklama yapmakta zorlandığım bir cocuk.
Uslu, söz dinleyen ve onu seven birisine kalbini sonuna kadar açan bir cocuk.
Bir-kac kez öğretmenimiz eleştiride bulunmuştu, dikkati dağınık,aceleci gibi .
Iylestirmek adına, çok defa kapısını çaldım ve sorular sordum. Elestireler kesilmedi tabi.
23 nisan için dışarıdan foklor öğretmeni tutuldu. Dünde dersleri vardı. Kızıma bu sınıfın en simarigi sensin diye adıyla seslenmiş ve kızım üzülmüş.cogu zaman irdelemek istemedim kimsenin huzuru kaçmasın diye, ama bugün kat sayım yükseldi ve sayın öğretmenimiz kızım üzgün sanırım böyle böyle bir olay yaşanmış sıkıntı nedir dedim.
Hanımlar ben ne yapayım kızım seviyor, Seneye de gitmek istiyorm kimseyi kırmak istemiyorum.
İki yıllık çocuk gelişimi mezunu olabilirben sizin tezgahtarlık yaptığınızı hatırlıyorum ama başka bir konunuzdan? şimdi boş yere yükseliyorsunuz.
İki yıllık çocuk gelişimi mezunu olabilir
Ben universite okurken part time olarak yapiyodum! Bos konusmayi kes!
Onlar usta ogretici diye geciyor..Ogretmen degiller..4 yillik egitim fakultesi mezunu ogretmen unvanini alir..öğretmen oluyor mu o zaman? bilmediğim için soruyorum.
Onlar usta ogretici diye geciyor..Ogretmen degiller..4 yillik egitim fakultesi mezunu ogretmen unvanini alir..
öğretmen oluyor mu o zaman? bilmediğim için soruyorum.
Evet dogru sadece dersleri aliyorlar ama formasyonlari yok.Cocuk ruh sagligi dersini alirlar ama sinif yonetimi,ogretim yontem ve teknikleri gibi ogretmenlik vasfina ulastiracak dersleri almazlar..Genelde kreslerde ya da anaokullarinda veya okul oncesinde sozlesmeli olarak calisiyorlar..Önlisans yardımcı öğretmen statüsü oluyor sanırım.Emin değilim :)
Evet dogru sadece dersleri aliyorlar ama formasyonlari yok.Cocuk ruh sagligi dersini alirlar ama sinif yonetimi,ogretim yontem ve teknikleri gibi ogretmenlik vasfina ulastiracak dersleri almazlar..Genelde kreslerde ya da anaokullarinda veya okul oncesinde sozlesmeli olarak calisiyorlar..
Hayır olmuyoröğretmen oluyor mu o zaman? bilmediğim için soruyorum.
Allah seniOhhh orama da ünlem ohh biraz da burama ünlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?