Bu sınıfın en yaramazı diyen ögretmen

özel odaya çekip orada mı konuşması lazım?
Ozel odada o lafi edemez. Okudugum bolumu bana ogretmenize gerek yok zira bu lafinizdan sonra en son kisi oldugunuzu anladim.. guzel bir dille uyarabilirdi sinifin en yaramazi oldugunuda annesiyle konusabilirdi

Ozel odada o lafi edemez. Okudugum bolumu bana ogretmenize gerek yok zira bu lafinizdan sonra en son kisi oldugunuzu anladim.. guzel bir dille uyarabilirdi sinifin en yaramazi oldugunuda annesiyle konusabilirdi
Ben de anaokulu öğretmeniyim de böyle etrafa saldıran öğretmenlere okuduğu bölüm değil ama öğretmen olarak insanlarla kurması gereken iletişim öğretilmeli!

Ben de anaokulu öğretmeniyim de böyle etrafa saldıran öğretmenlere okuduğu bölüm değil ama öğretmen olarak insanlarla kurması gereken iletişim öğretilmeli!
Cocuklara olan ilesitimim ve baskalarina olan iletisimim farkli! Bu sizi ilgilendirmez! Cocuga karsi bu lafi ettigi icin sinirlendim! Cunku cocuklar haksiz olsa bile arkasinda olacagim!!!!

Cocuklara olan ilesitimim ve baskalarina olan iletisimim farkli! Bu sizi ilgilendirmez! Cocuga karsi bu lafi ettigi icin sinirlendim! Cunku cocuklar haksiz olsa bile arkasinda olacagim!!!!
Şekil 1-a
Çocuklar haksız olduğunda bile arkasında durursanız o çocuğa hiç birşey öğretemezsiniz. İnşallah çocuğum sizin sınıfınıza denk gelmez (bakın sizin gibi öğretmene demiyorum, sizin sınıfınıza diyorum, aradaki farkı anlar mısınız bilmiyorum)

öğretmenin ne şartlarda nasıl konuştuğunu, çocuğun ne kadar yaramaz olduğunu bilmiyoruz. bu öğretmenlerdeki ve yeni nesil öğrencilerdeki şımarıklık yoruyor artık.

Bırakın şu tatlı su romantizmini yahu ben de öğretmenim, herkesin içinde demese daha iyi olurmuş ama çocuklar biraz öğrensin eleştirilmeyi. Savunmuş olmak için savunmakla iyi bir eğitimci olmuyorsunuz. Kötülük yapıyorsunuz.

Kotuluk yapmak degil hanfendi.. ama dusunun kalbinizin kirilacagi seyi bi tek soymeke var birde herkesin icinde...

Haksiz olsa bile rencide edecek soz kullanilmaz... okey insallah banada sizin gibi bir veli gelmez

Muhtemelen benim çocuğuma şımarık dışında başka türlü kelimeler de kullanılıyordur diye düşünüyorum ama oğlum hiçbir zaman gelip bana söylemedi. Ki oğlum 6 yaşında . Ben de takılmam kaç kişilik sınıf öğretmenlere de hak veriyorum. Neticede hakaret içerikli değil kafları.4 yşındaki bir çocuk gerçektten gelip annesine birebir cümleyi anlatması da tuhaf. Ama oğlumu bırakmaya gittim geçen okula bir ilkokul öğretmeni belli hayatından bezmiş emeklilik yaşı gelmiş, bahçede oynayan çocuklara koşmayın diyor. Çocuklar devam edince” ağzınızı yırtarım sizin gerizekalılar “ dedi bağırarak. Ağzım açık kaldı ben şok. Kadın beni farketti çocuklara işte ben sizin iyiliğinizi düşünüyorumda falan dedi. Evet iyiliğini düşünüyorsun ama tarzın yanlış. Müdür yardımcısı arkadaşımdı ilettim ama yapılacak birşey yok o kadın öyle ama ben yinede konuşurum dedi.

Hak aramak derken ne yapmak gereklidir bu konuda ? Meb malesef bu konuda çok pasif. Okulumuzda bir öğretmen var. Şuan mahkemelik bir çok kişi şikayette bulunmuş ancak halen hiçbir şey yapmıyor meb. Müdürümüz kimi kime şikayet edeceksin boşver dedi bana.Neden bir yaptırım yok anlamıyorum.

Ogretmen bu sinifin en hareketlisisin ama dersi boluyorsun deseydi, faydali olurdu cocuk icin. Ama kullandigi ifade cocugun uzulecegi bir ifade. Amacimiz cocuklarimizin iyi egitim almasi ama oncelikle iyi insan olmalari.Onlari uzup kirarak hirpalayarak degil.Ogretmenlik meslegi bunun icin zor.En ufak dusunmeden sarfedilen bir sozun, bir jestin mimigin cocugun ruhunu nasil yaraladigini tahmin edemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…