- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
BIR KONUDADA KAVGA CIKMASIN ARKADASLAR YA!!
Hiperaktiviteye şımarıklık demiyorum.Yazdığımı bir daha okuyun.Çocuğuna kendisi teşhis koyan,bu durumu yüksek zekaya bağlayan,doktora götürüp,doğru teşhis-tedavi almasını engelleyen velilere kızıyordum ben o mesajda.Hiperaktif çocuklar var evet ama çoğu aile başka sorunlara olan davranışlara doktor görüşü almadan hiperaktif diyor.İnternetten okuyup gelip benim çocuğum hiperaktif ne yapayım diyen Veli'ler var.Hiperaktivite diye bir gercek var bunu simariklikla bagdastirmaniz cok uzucu bir durum.o cocugun elinde olmuyor yani cocuk simarik oldugu icin degil ozel bir durumu oldugu icin bu hareketleri yapabiliyor.siz de bir egitimci olarak buna simariklik diyorsunuz bravo...
Pardon siz kimsiniz bana akıl veriyorsunuz ? Siz sevmediğiniz için işi bırakmışsınız galiba.Ama ben çocuklara eğitim vermekten memnunum.Benim sorunum haddini bilmeyen bazı Veli'lerle.Sen şimdiden vazgeçmişsin falan üstten üstten konuşmalar.Bizim size anlatmaya çalıştığımız şey ,haklı haksız her konuda çocuğunuzu koruyup başkalarını suçlarsanız.Çocuğunuza kötülük etmiş olursunuz. Anlatmak istediğimi anlamamakta ısrar edip konuyu çarptırarak benim mesleğime getirmeniz.Size tavsiyem ise tanımadığınız insanlarla konuşurken daha saygılı olmanız.Sevmiyorsan yapma lütfen bu işi. Arkanda bekleyen mesleğine aşık insanlar var. Sen şimdiden vazgeçmişsin. Ve işin daha basindasin?? Durum aynı zamanda karşılıklı tartışmaya girdi. Bence gerek yok çünkü amaç konu sahibine yardım . Senin düşüncen birşey diyemem buda benim dusuncem. Konuşmayı burda sonlandırıyorum kendi adıma.
Fazla alingansiniz; ben size akıl vermedim öneri sundum bu bir. Mezun olduğundan beri meslegimin arkasındayım bu iki. Bir saygısızlık yok ortada . Ancak saygısızlık olduğunu düşünüyorsanız ben özür dilerim. Ben mesleğimi bırakmadım cocugum dogdu rahatsızlığından dolayı ara verdim buda 3. Bana soyluyorsunuz ; tanımadığınız kişiler hakkında yargılama yaparak ayna efektini neden yapıyorsunuz ? bunu da bir düşünün.Pardon siz kimsiniz bana akıl veriyorsunuz ? Siz sevmediğiniz için işi bırakmışsınız galiba.Ama ben çocuklara eğitim vermekten memnunum.Benim sorunum haddini bilmeyen bazı Veli'lerle.Sen şimdiden vazgeçmişsin falan üstten üstten konuşmalar.Size tavsiyem tanımadığınız insanlarla konuşurken daha saygılı olmanız.
Ben anaokulu ogretmeniyim evet zor! Ama bu lafi edemez! Sizinde ufak bu cocugun uzulmesine hak vermeniz sok edici!
Yaptığını kabul etmeme,haksız olduğu konuda inat etme,ben yaptım ama bak sende yaptın tarzı davranışlar önce büyüklerde sonra çocuklarda düzeltilmeliymiş sizinle mesajlaşırlarken bunu öğrendim.Fazla alingansiniz; ben size akıl vermedim öneri sundum bu bir. Mezun olduğundan beri meslegimin arkasındayım bu iki. Bir saygısızlık yok ortada . Ancak saygısızlık olduğunu düşünüyorsanız ben özür dilerim. Ben mesleğimi bırakmadım cocugum dogdu rahatsızlığından dolayı ara verdim buda 3. Bana soyluyorsunuz ; tanımadığınız kişiler hakkında yargılama yaparak ayna efektini neden yapıyorsunuz ? bunu da bir düşünün.
Birşey de inat etmedim; daha önce ki konuşmamızda; sizin düşünceniz buda benim düşüncem de şeklinde taraf tutmafigimida söylemeye calistim ." Haklıyim"," siz düşünün yanlışsıniz üslubunda da konusmadim ? Tam olarak sorun nedir?. Konuyu kapattigimi ; saygısızlık yapmissam ozrumude diledigimi soyledim . Neden iğneleme gibi bir yaklaşım içerisindesiniz ? Konu sahibinden özür dilerim ; çok uzadı şuan. Kusura bakmayın.Yaptığını kabul etmeme,haksız olduğu konuda inat etme,ben yaptım ama bak sende yaptın tarzı davranışlar önce büyüklerde sonra çocuklarda düzeltilmeliymiş sizinle mesajlaşırlarken bunu öğrendim.
Sizin yazınızda benim mesleğimi sevmediğim,benim iyi bir öğretmen olmadığım ve arkamda benden çok daha iyi eğitimci olabilecek kişiler olduğu yazınca insan buna düşünce diyemiyor tabi.karşıt düşünce meselesi bir kavram üzerinde farklı düşünceler olur.İnsanlar farklı görüşler savunur.Ama bir insanın karakteri,mesleği üzerine laf söyleyip ama bu benim düşüncem diyemezsiniz.Neyse özür dilemişsiniz konuyu kapatalım artık vaktim yok böyle şeylereBirşey de inat etmedim; daha önce ki konuşmamızda; sizin düşünceniz buda benim düşüncem de şeklinde taraf tutmafigimida söylemeye calistim ." Haklıyim"," siz düşünün yanlışsıniz üslubunda da konusmadim ? Tam olarak sorun nedir?. Konuyu kapattigimi ; saygısızlık yapmissam ozrumude diledigimi soyledim . Neden iğneleme gibi bir yaklaşım içerisindesiniz ? Konu sahibinden özür dilerim ; çok uzadı şuan. Kusura bakmayın.
Eskiden öğretmen ne derse ana babanın baştacıydı.
Şimdi sıkıyorsa oğluşa/piremsese laf söyle...
Hiperaktiviteye şımarıklık demiyorum.Yazdığımı bir daha okuyun.Çocuğuna kendisi teşhis koyan,bu durumu yüksek zekaya bağlayan,doktora götürüp,doğru teşhis-tedavi almasını engelleyen velilere kızıyordum ben o mesajda.Hiperaktif çocuklar var evet ama çoğu aile başka sorunlara olan davranışlara doktor görüşü almadan hiperaktif diyor.İnternetten okuyup gelip benim çocuğum hiperaktif ne yapayım diyen Veli'ler var.
Yazın kendi rahatı için veriyor.Cefayı öğretmenler çekiyor.Gerçekten bazı Veli'ler bizi eğitimci değil çocuk bakıcısı olarak görüyor.Bir de su tipler var. Doktor teshisiyle hiperaktif cocuguna ilacini okula geliyor diye vermeyen. Cocuk saga sola atiliyor, butun gunumuz okulca cocugun pesinden kosmakla geciyor. Elimizden gelen egitimi sagliyoruz. Ayri etkinlikler ayri materyaller hazirliyoruz sirf adapte olsun kopmasin diye. Kadin bana gelip diyor ki doktorun verdigi ilac cocugumda uyku yapiyor o yuzden vermiyorum. Arkadas ver. Ver ki biz de arada bi nefes alalim. Bir de ekliyor hafta sonu ve yazin evde diye veriyorm ama okula getirdigimde vermiyorum burda enerjisini guzel atiyor diyor. Ilac da sorun varsa dr.la gorus yani biz dadi degiliz sonucta egitimciyiz yani. Bence hiperaktif olan cocuklarin anne babalari da egitilmeli.
Hee ben diyorumBunu herkesi alıntılayıp atar yapan öğretmen hanfendi mi diyor
Cok komiksiniz ciddenYalnız dahi anlamindaki "da" ayri yazilir sayin meslektaşım
Ben universite okurken part time olarak yapiyodum! Bos konusmayi kes!ben sizin tezgahtarlık yaptığınızı hatırlıyorum ama başka bir konunuzdan? şimdi boş yere yükseliyorsunuz.
Aman oğluşlara piremseslere zeval gelmesinEti senin kemigi benim derdi babam hep :) Simdi cocuklara höt desen anası babası solugu idarede aliyor. Bu ebeveyn kafasi varken piremsesler pasalar bitmez.
Cok komiksiniz cidden
Sokak ağzıyla konuşan bu öğretmen hanım mı cocukları eğitim verecek vah vahBen universite okurken part time olarak yapiyodum! Bos konusmayi kes!
Eee? Bu lafi etme hakki nerden geliyo herkesin icinde? Mantik icinde konussana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?