Bu site size ne veriyor??

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Bizlerde bağımlılık yaratan, bir saat ayrı kalsak acaba hangi konular açıldı , hangi konulara ne yorumlar yapıldı, hangi arkadaşlarım online dedirten...Vazgeçemediğimiz kulübümüzün kalbinizdeki yeri nedir ve size ne ifade ediyor kk:enbuyukkk:...CADIARZU

kk benim neler ifade etmiyor ki;
her şeyi burda öğrendim.
yemek tariflerini,yararlı bilgileri dostlukları anyacağınız tüm yararlı bilgileri buradan öğrendim.herkese tavsiye ediyorum.

KK yalnız vakitlerimi dolduran ,arkadaşlık ,dostluk ortamı!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birçok paylaşımda bulunduğumuz sevincler üzüntüler paylaştımız bir yer bana göre çok şeyy..

herşeyiyle muhteşem bir site..:teytey:
çok şey öğrendim burdan.Şeniz
işyerine geldiğimde direk KK'yı açıyorum,sonra kendi programlarımı açmaya başlıyorum
daha ne olsun :lepi:

:enbuyukkk: :enbuyukkk:

Yanlızlığımın ilacı belki de... Sosyal bir hayatımın olmadığı buaralarda tek avuntum benim kk.

Pek yakinda 2 yil olucak buraya üyeligim....

Neden burdayim?, Neden buraya zaman harciyorum?, Bu site bu forum bana ne veriyor??

Bunu düsündüm gecenlerde...muhakkakki birseyler varda burdayim öyle degilmi?
Muhakkak beni ceken, hergün bana bilgisayari actirip KK ya tiklatan bir sebeb vardir öyle degilmi?CADIARZU

Sadece dertler paylastikca azalmadigi gibi sevinclerinde paylastikca cogaldigi bir yer burasi bana göre...Rahatlatiyor insani burasi, bak birtek ben dertli degilim bak benden cok daha dertli olan insanlar var, sükür et dedirtitiyor insani burasi...Yardim ettirmek istiyor insani, arkadas olmak istiyor dert ortagi olmak istiyor insan...a.s

Ne kadarda hayat KK dan ibaret degilse, burdaki yüzünü bile görmedigim insanlarla konusmak dertlesmek sakalasmak bana cok sey veriyor.......bunlarin icinde KK nin verdigi en büyük hediye PAYLASMAK hem dertleri hem sevincleri....a.s

canım ben .........ben agustosta uye oldum...
yenı sayılırım.....bana ....bazen terapy gıbı gelıyor.....
benden daha yanlız kişilerı goruyorum....yada mutsuzsam...üzgünsem...tanımadıgım ınsanlarla paylasınca...rahatlıyorum...
derdım vardakı topıklere bakınca aman benım ne derdım varmıs dıyorum...
yada mutluysam ..paylasınca dahada mutlu oluyorum....
cogu ınsanla bır...muhabbetım olmadıgı halde...benımle o ankı duygularımı paylasmaları ...mutlu edıyor...
tabıkı bende elımden geldıgı kadar paylasmaya calısıyorum....
ogrendıklerımde oldu....saglıkta.....guzellıkte...yada.....baska bölümdekı topıklerde...
her seyden önce sevdıgım ve ..begendıgım kişiler oldu...
yenı arkadaslar dostluklar kurdum...
bazen aılemle bıle ...kkyla ilgilendigim kadar ilgilenmıyorum....şiştttttttttt kızıcaklar....
gırmedıgım gun yada nette problem oldugunda sınır oluyorum....
bazı kişileri onlınede bıle görmek sevındırıyor benı....
bazılarının samımıyetını sevıyorum...bazılarınında...farklı amacları var gıbı gelıyor...

kısaca şu...bu sıte arkadaslık ,paylaşım,bılgi,ögrenmek, ve bazılarına yardım etmek adına ...cok sey ogrettı bana...

hepimizin bi sebebi var elbet, hatta ortak sebeplerimiz var burda olmak için
tanımadığın insanların mutluluğuna sevinmek veya acısına üzülmek
ya da merhem olmak yetebildiğince
ben çok şey öğreniyorum burdan
farklı insanlar ve farklı bakış açıları...
kendimle ve başkalarıyla ilgili...
yaşam algıladıklarımızla sınırlıyken,
burda başka hayatlara açılan pencereden bakabiliyorum
demek bu da var hayatta diyorum.böylesi yaşamlar da var
ve kadınlar var.sen gibi mesela
kucağına yatası geliyor insanın
şevkatini hissettiriyorsun...taa oralardan
bu bile bi sebeptir burda olmak için

Sanal dünya,yalan dünya cümlesinin yalan olduğunu öğretti bana bu site..:1hug:
Aslında dışarıdaki dünyaymış gerçek olmayan,dost olmayan,elini uzatmayan..

fiziksel olarak yaşlandığın gibi kkda da yaşlandın be sümbül sultan...
bu site bana ne veriyor...evlilik hazırlıkları yaparken buldum kkyı ben...o stresli dönemde hafifletti beni rahatlattı...abartmamam gerektiğini farkettirdi...evimde de internet vardı ozaman...her an nette kkdaydım...
çok şey öğrendim burdan...bazen de çok zorlandım...çok şey öğrendim çünkü senin de dediğin gibi kocaman zannettiğim sıkıntılarım küçücük oldu gözümde...neler yaşıyormuş insanlar dedim...şükret haline...
kusursuz bir aileye sahip olduğumu yeniden farkettim...
eşimle ilgili kafama taktığım şeylerin ne kadar genel yaygın olduğunu farkettim...
hayat bana nekadar cömert davranmış onu farkettim...
insanlar tanıdım, hiçbiri birbirine benzemeyen hatta bana benzemeyen, hatta bazı konularda taban tabana zıt...ama can...sıcacık...bir fincan çay içmediğim insanların bebeklerine sevindim, en sevdiklerinin vefatına üzüldüm, dua ettim onlar için...buradan tanıdığım bir canın evine gittim 8 saat mesafede, hem de eşimle...evinde uyudum...sabah bergamotlu çayını beğenmedim, dolaplarını karıştırdım normal çay var mı diye...yıllardır tanıdığınız kaç kişi ile yapabilirsiniz ki bunu...şahaneydi...
ama beni yorduğu zamanlar da oldu kknın...hakkımı savunamadığım zamanlar ki asla tahammül edemeiğim tek şeydir...boşver dedim...sen seni biliyorsun...bak boşver demeyi de öğrendim...bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunduğunu gördüm...bir kısım için doğrucu betiş bir kısım için kendini beğenmiş...ama dışarda da öyle değil mi...bir grup için sıcacık bir grup için buz dağı değil miyim...
hayatta var olan herşeyin burada da olduğunu bilmek çekiyor beni buraya...hayatta vereceğim tepkileri burada veremesem de boşverebiliyorum...bu yüzden de kkyı seviyorum...
ve belki en önemlisi gerçek yaşamımdaki yaklaşımlarım da burada geçerli...değer verdiğimin fikri önemlidir...tanımam yakın olmam gerekmez...benim için düşünce olarak değerli olmasını yazdığı herhangi bir cümle sağlayabilir...akıllı derim...ya da boşveerrrr...

sanal da olsa, bir yaşam alanı burası da..
yaşam da nasıl irkiliyorsak,,ürküyorsak.. şaşırıp,üzülüp,sevinebilip, çoşabiliyorsak..
aynısı.. aynıları da yaşanıyor burada..
gerçek olduğu için,, samimiyet olduğu için,, gösterişten upuzak olduğundan..
en az yeterli geldiği için..
sen,klavyen,monitörün.. esasen sen önemlisin.. içinde ki seni çıkartabildiğin için seviyorum burayı...
görüşümü genişlettiği için.. genişletmeme yardımcı olanlar..
şükretmeme aracı olan yaşanmışlıklar..
yaradana şükürler olsun larım ardı ardına geliyor burada birçok zaman...
sanal da bir kaç kelâm, real de ki saatlere bedel olduğunu hissettirdiği için..

niye burdayım,sevyeli bir site sevyeli insanların buluşma noktası... beni buraya bağlayan en büyük neden bu,baylaşımı,arkadaşlıklarıyla farklı bir site...onun dışında benim en çok hoşuma giden yönetici olmak için bir sürü mesaj saçmalılıkların olmaması çoğu sitede buna benzer iğrençlilikler kavgalar gördüm,kimse kimseyi incitmiyor kırmıyor... hep derler dünya kadınlar olmasa hayat daha güzel olur bende tersini savunuyorum erkekler olmasa bence dünya daha güzel olur:))) kadınlar duygusal insanlardır... belki bu sitenin bu kadar güzel olmasının en büyük sebebi kadınlardan oluşması:)fikrimce

yazacak onca şey var ama ben en önemlisini dile getiricem ki o da;
bu sitede sıyrıldım cocuklugumdan ve büyüdüm ben...

yazıcak o kadar çok şey varki aslında ama yazamayacağım uzun uzadıya
iyi yada kötü çok şey öğrendim bu siteden çok dersler çıkardım kendime
ama son zamanlarda farkettimki paranoyak etti bu site benibenneyaptımki

birbirinden muhteşem onlarca arkadaş
internetle olan tüm ilişkilerimi bu sitede geliştirdim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…