Burda kimse kimseyi tanımıyor kendi izin vermedikçe herkes kendi düşüncesine gore yorumluyor olması gerekeni dogru söylüyor kişininde işine gelmiyorsa istediği cevabı alamıyorsa sert geliyorBazı sorunlarım vardı. Benim için kolay olmayan ama burada farklı tepkiler aldım. Kimi fake dedi kimi hakaret anlamıyorum.
Neden yalan soylim ki
Herif arazi olmus cinsel iliskiden sonra sedanur hala nosol goro dondororommmm dönerse senindir nurlu seda biz sert degiliz hayatin gercekleri bunlar bir sal artik yahuNişanlım benden ayrıldı diye başlayan, bilmem kaç tane benzer konular açtığınız için olabilir mi ?
Konularınıza baktım nisanlinizi takıntı haline getirmissiniz. sürekli aynı konular dönmüş.beni kullandı ayrıldı demişsiniz. İnsanlarda hep size nisanliniz sizle zorla birlikte olmadı sizde istemissiniz demiş . Unut yoluna bak demiş ..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmisBazı sorunlarım vardı. Benim için kolay olmayan ama burada farklı tepkiler aldım. Kimi fake dedi kimi hakaret anlamıyorum.
Neden yalan soylim ki
Haklı haksız bir mevzu yok bence. Ki ayrılmak da kolay bir şey değilKonularınıza baktım nisanlinizi takıntı haline getirmissiniz. sürekli aynı konular dönmüş.beni kullandı ayrıldı demişsiniz. İnsanlarda hep size nisanliniz sizle zorla birlikte olmadı sizde istemissiniz demiş . Unut yoluna bak demiş ..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmisbu kadar büyük bir platformda herkez haksız siz haklı olamazsınız birde bu açıdan baksanız ?
Herif arazi olmus cinsel iliskiden sonra sedanur hala nosol goro dondororommmm dönerse senindir nurlu seda biz sert degiliz hayatin gercekleri bunlar bir sal artik yahu
Bilmem ben zaten yeni üyeyim cok konu açmadımkonu açarken istediğiniz gibi mesajlar gelmeyeceğini hesaba katmadıysanız sert gelmiş olabilir. Sürekli aynı konuyu açmanızı saçma buldukları için “sert” mesajlar yazmışlardır. Artık anlayın diye.
Oluyor hatalarEski konuna baktım da nişanla ilişkiye girmişsin, konuya etiket Allah'ın cezası yazmışsın, onu da yanlış yazmışsın sonra vay efendim fake diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?