Bu sitede çoğunluk sert sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sordugun soru degismedikce bin tane konu ac yine ayni yorumlar gelecek, hatta bir sure sonra yorum gelmeyecek cunku kimse salak degil.

bir de bu cikti konuyu ac yorumlari begenme. oldu siz konuyu acarken gormek istediginiz yorumlari da belirtin biz siradan ustumuze duseni kopyalayip gonderelim maksat yesillik olsun.

Üyeler hakkinda konu acmak yasak. Banlanacaksin simdi bos yere. Ayrilmak tabi ki zor, ama kendini dolduruSa getirip dursan iyilesemezsin ki. Bu sert degil. Herkes kendi tecrübelerinden yola cikiyor.

sordugun soru degismedikce bin tane konu ac yine ayni yorumlar gelecek, hatta bir sure sonra yorum gelmeyecek cunku kimse salak degil.

bir de bu cikti konuyu ac yorumlari begenme. oldu siz konuyu acarken gormek istediginiz yorumlari da belirtin biz siradan ustumuze duseni kopyalayip gonderelim maksat yesillik olsun.
Onu demek istemedim zaten. Ama dalga geçmek normal gelmiyor bana

Üyeler hakkinda konu acmak yasak. Banlanacaksin simdi bos yere. Ayrilmak tabi ki zor, ama kendini dolduruSa getirip dursan iyilesemezsin ki. Bu sert degil. Herkes kendi tecrübelerinden yola cikiyor.
Bilmiyorum yeniyim burda. Şuan üzülmüyorum zaten iyileştim sanırım ama başta acısı çok oldu

Acısı geçtiyse sorun yok bence. Sert severiz, doğru söyleyeni dokuz köyden kovup, onuncu köyde bu sertmis diye yumusaticiya basarlar zaten. Alışkınız biz.

Sert mert ama gerçekleri şak diye vuruyorlar, kişiye kendi duymak istediklerini degil gerçekleri söylüyorlar, bence bu kötü bir şey değil aksine iyi bir şey.
Bir konuda çevremize danışınca sorumluluk almamak adına çekingen yorum yapıyorlar, gerçek düşüncelerini belirtmiyorlar. Benim çevrem öyle yani hissediyorum bunu.
Burada öyle bir durum yok, ne düşünüyorlarsa söylüyor insanlar.
Ben kk nin bu dobralığını seviyorum.

Sert mert ama gerçekleri şak diye vuruyorlar, kişiye kendi duymak istediklerini degil gerçekleri söylüyorlar, bence bu kötü bir şey değil aksine iyi bir şey.
Bir konuda çevremize danışınca sorumluluk almamak adına çekingen yorum yapıyorlar, gerçek düşüncelerini belirtmiyorlar. Benim çevrem öyle yani hissediyorum bunu.
Burada öyle bir durum yok, ne düşünüyorlarsa söylüyor insanlar.
Ben kk nin bu dobralığını seviyorum.
Aynen baya dobra

Sert yorumu gectim artık burda yorumu begenilmeyince etiketleyip neyini begenmedin diye hesap soran var , sanki mahalleye kabadayısı belki üslubunu begenmedim burada kimse, kimseyi tanımıyor aklına geldiği gibi yazıyor boşverin bazı yorumlarda sert ama tam yerinde.

Burada şöyle bir durum var.
Yeni üyeler ortamı bilmediği için çok konu açabiliyor, ben bile acemiliğimi atamadım daha. 😅
Öte yandan troller de yeni hesaplarla konu açmayı çok seviyor.

İkisi karışıyor tabi, yine de bu sefer dayanın derim ortam güzel, buradaki hanımlarımızın altın öğütlerini başka yerde bulmanız zor 😊

Bazı sorunlarım vardı. Benim için kolay olmayan ama burada farklı tepkiler aldım. Kimi fake dedi kimi hakaret anlamıyorum.
Neden yalan soylim ki
Konular, yazılan yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Hakaret vb durumlarda lütfen yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X