B
buse__
Ziyaretçi
- Konu Sahibi buse__
-
sana üzücü bir haber vereyim kara listeye girince uzunca bir dönem kredi vermiyorlar. yani acil paraya sıkışsan allah korusun güvenip 3000 lira bile vermeyecekler. ben her zaman diyorum borçla araba alın bir yatırım yapın hiç olmazsa çalıştığını görürsün elinde somut birşey kalır. benim çok bekar arkadaşım var öyle bende anlamıyorum ayda 1,5 2 milyarı yalnız başlarına nasıl yiyorlar.... :teselli:
Biliyorum esseklık bende usendim yatırmadım bu ay diil obur ay yatırırım dedim sonuc boyle oldu bilmiyordumda isin acıkcası bilsem yatırırdım bu kadar basitmi iki ay para yatırmadım diye hemen kara listeye alınmasımafoldumben
Aynı aşamalardan geçtim, borcu borçla kapatmaya çalışıyosun iyice batıyosun. Benim 2.500TL olan kredi kartı borcum 12.000, bir diğeri 1.000TL iken 5.000 falan oldu. Elime toplu para geçince bunları kapatmak istedim, birileri (eski bankacılar falan) ana parayı öde faizi kalsın birşey olmaz dedi öyle yaptım üstünü de bir güzel yedim. Ama takip falan devam etmiş, hatta tutuklama kararı falan çıkmış sanırım, yurt dışına çıkmam gerekince hepsini kapatmak zorunda kaldım ama bana sor. Uzun bir süre bankaların kapısından giremedim. Sonra kredi kartı başvurularım oldu kara listede olduğum için alamadım tabii, ama hesabıma düzenli para akışı falan başlayınca kredi kartı geldi adresime, ne zaman başvurduğumu bile hatırlamıyorum şaşırmıştım, kara listeden çıktım mı bilmem, kredi çekmeye yeltenmedim hiç :sinifsinif:
Ticarette daha da vahim, krediler yetmeyince tefecilerin yolu görünüyo. Benim de tavsiyem, ödeyemeyeceğiniz borcun altına girip borcu borçla kapatmaya kalmayın, sonu kötü oluyo Çok üzgünüm çoook
benim avukata verilmemiş ama ödemezsem verilecekmiş bi kredi kartımın tamamını ödedim kapattım diğeri için bugün öğrendim son param olan ikiyüz milyonu verdim kalan parayı üç ay taksitlendirdim ilk kartın takıbi kalkmış ikincisinde bütün parayı yatırınca kalkıyormuş ama kara listeye girmiş adım merkez bankası beş yıl sicilimi kötü vermiş hiç bi bankadan işlem yapamayacağım ne yapacağım bilmiyorum
sen kaç sene bankalarla kötü oldun yani kaç sene gidemedin
Kusura baknayın ama siz altından kalkamayacağınız bir borcun altına bile bile girdiniz diye kredi kartını tü kaka olarak göremiyeceğim, geçiminizi zora sokmayacak şekilde kullandıktan sonra sıkıntı verecek bişey değil.
Sonuçta kimse sizin elinizden kartınızı zorla alıp borç yapmadı.:umursamaz:
delikafadulden kusura bakma gece gece beni guldurdun ben kredi kartına tuu kaka mı dıyorum benim yaptıgımız sız yapmayın borcu borca kapatmayın duzenlı kullanın dıyorum ey allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?