Bu sorunlardan usandım.

Cok bencilce davraniyorsun yok paketi ozensiz mis te napsin kadin yaprak sarmayi hediye paketinemi koysun burnunuz cok havalarda kendinize gore birini bulun evlenirseniz omur boyu kocanizin ailesini ezmekle gecer omrunuz hepimiz insaniz sonucta
Cunku onlar ilkokul mezunu :)))

Tepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..

Tepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..

Kimsenin ne mezunu olup olmadığı beni alakadar etmiyor açıkçası. Benim sinirim tek açıdan bakmalarına... ama sanmıyorum ki bunu anlasınlar :)) şu an devam ediyoruz zaten. Birbirimizi anlayıp senin annen, Benim annem kavgasına girmediğimiz sürece de bu ilişkiye devam edebileceğimizi inanıyoruz ikimiz de. Umarım istediğimiz gibi olur her şey.

çok haklılar aileniz.

Ah Çan'ımın içi ya sızın analarınızda hep unıversıtelı zaten bu arada bebegım unıversıte mezunuyum

Okumuş cahil olmak da böyle bir şey ıste ılkokul mezunlarını asagılarken

Cunku onlar ilkokul mezunu :)))
Klasik anadolu insani iste universite
Hanim efendi bende universite okuyorum suan sizin o kucumsediginiz ilkokul mezunlari varyaaa bogaz ici koprusunde şirnakta diyarbakirda ve sayamadigim daha nice yerlerde vatani milleti icin gozlerini kirpmadan canini verdiler sizin o ovundugunuz universiteli hakim savcilar vatana ihanet etti boylesi gurur duyalacak bir milleti bu sekil siniflandirmaniz asil ilk okul seviyesinde hatirlatirim

Tarafınızı fena belli etmişsiniz ne alakası varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…