Cunku onlar ilkokul mezunu :)))Cok bencilce davraniyorsun yok paketi ozensiz mis te napsin kadin yaprak sarmayi hediye paketinemi koysun burnunuz cok havalarda kendinize gore birini bulun evlenirseniz omur boyu kocanizin ailesini ezmekle gecer omrunuz hepimiz insaniz sonucta
Tepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..Haklısınız başta da zaten dikkat çekmek istediğim konu eğitim farkı değil, görgü ve nezaket kurallarıydı. Belki demek istediğimi tam olarak ifade edemedim, ondan bu kadar tepki aldım. Ama bu kadar tepki verilmesi bana da çok saçma geldi açıkçası, olayın bütününe bakmak yerine direk beni suçladılar. Bu tarz yaklaşanlar seviyelerini ve tutumlarını çok güzel bir şekilde ortaya koyduklarından polemiğe bile girmedim zaten. Girersem sinirleneceğim, boşuna ban yiyeceğim çünkü biliyorum kendimi. Ondan istediklerini vermedim onlara.
Tepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..
Yav he heTepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..
çok haklılar aileniz.Benim ailem üniversite mezunu, sevgilimin ailesi ise ilk okul mezunu. Bu arada sevgilimle yaklaşık 6 yıllık ilişkimiz var. Geçen gün sevgilim ailesini ailemle tanıştırmaya getirdi. Başka şehirden geldi ailesi. Bu arada sevgilimle ben de üniversite mezunuyuz. Annem "o üniversite mezunu değil, ama ben öyleyim" gibi bir ayrım yapmadı hiç bir zaman, insan olsunlar yeter dedi. Ancak sevgilimin annesi sürekli pot kırıp durdu. Örneğin annem yemekten 2-3 saat önce çayın yanında poğaça vs ikram etti sevgilim annesi "e bize o yemekleri verdin şimdi bunları kim yiyecek" dedi. Ya da annem yemeğe de kalın dediğinde "biz kalmasaydık yemeğe" tarzında laflar etti. Sonra örneğin ekmek yapmış sonra onu buz dolabına atıp aylarca bekletmiş o ekmeği getirdi, köyden getirdiği yaprağı özensiz bir biçimde poşete koyup getirmiş,poşet poşet tozlu poşetlerde fasülye, yaprak vs getirdi. Annem bunları getirene kadar keşke bir tatlı alsaydı dedi. Elbette kadın bunları iyi niyetle yapmıştır ama annemlerin gözüne çok özensiz gözüktü bu durum. Çünkü ben hem tek çocuğum hem de evimize ilk defa geliyorlardı, annem daha özenli bir şeyler beklemişti.Ekonomik durumları çok iyi değil bunu biliyoruz ama sanki hiçbir şey yapmak istemiyorlarmış gibi "e bizim de durumumuz belli.." vs diye konuya girdi. Bir de ortaya konulmuş maddi bir şey yok ama kadın nişan da nişan diye tutturdu bu durum annemleri iyice sinir etti. Sevgilim de askere gidecek maddi olarak orta maaş aldığı bir işte çalışıyor. Ben şu an yeni mezun oldum ve iş arayışı içerisindeyim. Sevgilime bu kültürel farklılıklar yüzünden kavga etmeye korkuyorum ilerde dediğimde birbirimizi anlayıp dinlersek sorun olmaz, her 2 tarafta hata yapabilir ama biz bunları aşarız vs diyor.Neyse konuyu çok uzattım, sizce aileler arasındaki bu farklılıklar evliliğimizi nasıl etkiler? Bu arada ailem ayrıl, onlarla olmaz, ailesi sana uymaz çok mutsuz olursun vs diyor ama bir de sizin fikirlerinizi almak istiyorum ben...
Not: Bunları yazarken "aman onlar ilk okul mezunu, köylü, onlar bir şey anlamaz" gibi bir havam yoktur. Kimseyi küçük görmek, aşağılamak haddime değildir. Sadece aradaki farklılıkları ve yaşadığım çıkmazları en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim.
Ah Çan'ımın içi ya sızın analarınızda hep unıversıtelı zatenTepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..
Tepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar
Ne kadar yanlis bir yaklaşim oyle degilmi sanki yatacaklari mezar klimali olacak hey allahm 'kibirli insan ahiret gunu bir mum isigi kdar sonuk olacaktir' diyor rabbim onlar iyi yaptiklarini saniyor bencilceYav he he
Ah Çan'ımın içi ya sızın analarınızda hep unıversıtelı zatenbu arada bebegım unıversıte mezunuyum
Çan'ımın derken:) bu arada profilinde Lise Öğrencisi yazıyor, güncelle istersenAh Çan'ımın içi ya sızın analarınızda hep unıversıtelı zatenbu arada bebegım unıversıte mezunuyum
Bılgılerde her şeyi gösterme zorunluluğu yok be canımmÇan'ımın derken:) bu arada profilinde Lise Öğrencisi yazıyor, güncelle istersenİyi Akşamlar
Klasik anadolu insani iste universiteCunku onlar ilkokul mezunu :)))
Hanim efendi bende universite okuyorum suan sizin o kucumsediginiz ilkokul mezunlari varyaaa bogaz ici koprusunde şirnakta diyarbakirda ve sayamadigim daha nice yerlerde vatani milleti icin gozlerini kirpmadan canini verdiler sizin o ovundugunuz universiteli hakim savcilar vatana ihanet etti boylesi gurur duyalacak bir milleti bu sekil siniflandirmaniz asil ilk okul seviyesinde hatirlatirimTepki verenler de muhtemelen ilkokul mezunudur o yüzden bu kadar yükleniyorlardır bence:) boşver takma kafana sen içinden ne geliyorsa o şekilde sevgilinle devam edip etmeyeceğine karar ver..
Bılgılerde her şeyi gösterme zorunluluğu yok be canımm[/QUOTE hanimefendi okumuş lutfen polemige girmeyelim bizi ezer gecer
Çan'ımın derken:) bu arada profilinde Lise Öğrencisi yazıyor, güncelle istersenİyi Akşamlar
Nereye saldiracaklarini şaşirdilar:)) sende animasyon karakterimisin profilin oyle duruyor.:)Çan'ımın derken:) bu arada profilinde Lise Öğrencisi yazıyor, güncelle istersenİyi Akşamlar
En sevdigim :))Polemik istiyor bu hanımlar hanfendi. Onlara uyup istediklerini vermeyin, boşverin.
Ne olur polemık verınPolemik istiyor bu hanımlar hanfendi. Onlara uyup istediklerini vermeyin, boşverin.
Tarafınızı fena belli etmişsiniz ne alakası varsa?Klasik anadolu insani iste universite
Hanim efendi bende universite okuyorum suan sizin o kucumsediginiz ilkokul mezunlari varyaaa bogaz ici koprusunde şirnakta diyarbakirda ve sayamadigim daha nice yerlerde vatani milleti icin gozlerini kirpmadan canini verdiler sizin o ovundugunuz universiteli hakim savcilar vatana ihanet etti boylesi gurur duyalacak bir milleti bu sekil siniflandirmaniz asil ilk okul seviyesinde hatirlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?