Bu sorunlardan usandım.

Köyden gelmedi bu insanlar, köylüler özde ama yıllardır büyük şehirlerden birinde yaşıyorlar. Yazın ve arada bir köye giderler sadece. Şehir hayatı nasıl olur haberdarlar yani.

Evet konuştuk. İlk başta annemlerde abes bir durum yok dedi ben de o lafların üstüne soğudum, ayrılık noktasına geldik. Sonra haklısın senin de doğru söylediğin yerler var benim de annemin yanlışları vardı, ama böyle yapmazsak yani senin annen benim annem kavgasına girişmezsek bu ilişki yürür dedi. Ben de onun bu sözüne güvenip devam ettirdim ilişkiyi.

Yani bazı yorumları ağzım açık okuyorum. Yok kadın elleriyle toplamış, vay organik ürünmüş. Adamlar tanışmaya gelmişler, tatlı getirmeleri beklenir! Daha önceden bir tanışıklık, arada önceden oluşmuş bir samimiyet, bir muhabbet yok ki hadi bu seferki gelişinde de kadın bahçesinden fasulye getiriyor, yaprak getiriyor? Tanışmaya geliyorlar! Asıl getirmesi gereken şeyi getirmiyor da sebze getiriyor. Yarın istemeye geldiklerinde de çiçek, çikolata getirmesinler, bir bidon tarhana getirsinler oldu olacak! Biraz akıl mantık ya. Herşeyin bir yakışığı var. Bu arkadaşımız bir genç kız, bir çiçeği, bir kilo tatlıyı haketmiyor mu? Hepinizin kızı var. Sizin evinize de tanışmaya, istemeye bu şekilde gelseler konu üstüne konu açar, adamları kınaya kınaya kırk batman edersiniz ama burada.

Aman sizin gibiler üzülmesin benim adıma ya gerçekten. Sürekli tek taraflı suçlanmaktan sıkıldım. Mümkünse sizin gibi tek taraflı bakanlar yorum yazmasın şu konuya.

Ya kaldı ki o ürünleri kendi eliyle mi toplamış toplamamış mı bilmiyorum her iki türlü de hediye hediyedir yadırganmaz. Ama önceden de belirttiğim gibi organik ürünün değerli olduğu ve değerli olmadığı yerler vardır. Kaldı ki bu insanlar gece gündüz köyde yaşayan insanlar değil dediğim gibi yazdan yaza köye giderler, şehir hayatı kültürü almış insanlar. Yıllardır büyük şehirlerden birinde yaşıyorlar. Hiç şehir kültürünü almasalar hadi biraz daha anlarım. Tanışmaya geldiklerinde sadece o tarz hediyelerle gelmeleri yakışı kalmadı ne yazıkki. Çünkü o an 'aa ne kadar güzel organik ürün getirmiş insanlar' diye düşünemiyor insan. Ben düşünsem annem düşünmez. Dolayısıyla ortalığı idare etmek bana ve erkek arkadaşıma düştü maalesef. Açık açık birbirimizin ailelerinin yanlışlarını kapatıcaz diye konuştuk. O gerektiği yerde uyaracak ailesini, ben gerektiği yerde uyarıcam. Yoksa başka türlü çıkış yolunun olmadığının farkındayız.

Son düzenleme:
sen kendi ailene yakın kültürde birinide bulsan zorlanacaksın. bisey den bisey tutmuyor ister aynı köylü ol ister aynı egitim düzeyinde. baktın cok fark var insanları oyalamadana ayrıl

Inşallah ben yanılırım ve güzel haberlerini okumak nasip olur Allah gönlüne göre versin.

Ya hakkaten bazı yorumlar çok komik organik sebze nedir yahu her şeyin bir yolu yordamı vardır yani bir tatlı çikolata vs. almayı akıllarına getiremiyorlar mı, kaldı ki bu insanlar Amazon ormanlarından gelmiyorlar şehirde yaşayan insanlar. ayrıca bu durumun eğitim seviyesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. tamamen aldıkları görgü ve nezaket kurallarıyla alakalı birşey....

Haklısınız başta da zaten dikkat çekmek istediğim konu eğitim farkı değil, görgü ve nezaket kurallarıydı. Belki demek istediğimi tam olarak ifade edemedim, ondan bu kadar tepki aldım. Ama bu kadar tepki verilmesi bana da çok saçma geldi açıkçası, olayın bütününe bakmak yerine direk beni suçladılar. Bu tarz yaklaşanlar seviyelerini ve tutumlarını çok güzel bir şekilde ortaya koyduklarından polemiğe bile girmedim zaten. Girersem sinirleneceğim, boşuna ban yiyeceğim çünkü biliyorum kendimi. Ondan istediklerini vermedim onlara.

Ozaman konu sahibi ilkolkul mezunu diye kucumsemek yerine tanismaya geldiler ama cikolata cicek getirmediler dese burda bu kadar tepki almaz. Verdigi ornekler,surekli ilkokul mezunlari vs.. demesi antipatik geliyor

Ozaman konu sahibi ilkolkul mezunu diye kucumsemek yerine tanismaya geldiler ama cikolata cicek getirmediler dese burda bu kadar tepki almaz. Verdigi ornekler,surekli ilkokul mezunlari vs.. demesi antipatik geliyor
Ya ben kimseyi küçümsemedim ya eğitim seviyesi bu bu diye kimseyi hor görmedim sadece bütün açıklığıyla anlattım konuyu. Anlayan anladı zaten beni. 'O zaman şöyle deseydi, böyle deseydi' laflarını geçin, ne demek istediğimi anlayan, olaya objektif bakabilecekler ne demek istediğimi gayet güzel anladı. Sizin gibi tek taraftan bakanlar, objektif bakmak nedir bilmeyenler mümkünse şu konuya yazmasınlar artık. Sabrım zorlanıyor.

Aman sizin gibiler üzülmesin benim adıma ya gerçekten. Sürekli tek taraflı suçlanmaktan sıkıldım. Mümkünse sizin gibi tek taraflı bakanlar yorum yazmasın şu konuya.
Sevdiğin adamı aılesının ne getırdıgıne degıl sana olan sıcaklığına bak bır de yazdıklarında ki
kesinlikle katılıyorum üslup ve söyleme tarzı yanlış.kucumseyıcı cümleler ıcerıyor ve bu da bana göre fazlasıyla yanlış

Söyleme tarzım yanlış madem buyrun sizi konu dışına alayım. Böylece sizi daha fazla söylem yanlışlığına maruz bırakmamış Olurum.

Seni taniyomuyum ki olaya objektif bakmiyim? Universite mezunh olmama ragmen sizi yadirgiyosam bu objektifligin yeterince farkindayim demektir. Sabrinizin son asamasi nedir merak ettim. Lutfen zorlansin sabriniz

neyin ne olduğunu bılıyoruz ve ona göre yorum yapıyoruz.uslubun ve söyleme tarzın yanlıştı suan olduğu gıbı.sabrım zorlanıyor vb kelımeler kullanamazsın.sabrın zorlansa ne olur hem

Seni taniyomuyum ki olaya objektif bakmiyim? Universite mezunh olmama ragmen sizi yadirgiyosam bu objektifligin yeterince farkindayim demektir. Sabrinizin son asamasi nedir merak ettim. Lutfen zorlansin sabriniz

neyin ne olduğunu bılıyoruz ve ona göre yorum yapıyoruz.uslubun ve söyleme tarzın yanlıştı suan olduğu gıbı.sabrım zorlanıyor vb kelımeler kullanamazsın.sabrın zorlansa ne olur hem

Polemiğe girip, istediğinizi vermeyeceğim size. Buyurun, istediğinizi yazabilirsiniz. Sizinle muhattap olmam buraya kadar.

Söyleme tarzım yanlış madem buyrun sizi konu dışına alayım. Böylece sizi daha fazla söylem yanlışlığına maruz bırakmamış Olurum.
Konu dışına çıkmak yerıne daha ne kadar üslup bozukluğu var onu görmek ıstıyorum

Cok bencilce davraniyorsun yok paketi ozensiz mis te napsin kadin yaprak sarmayi hediye paketinemi koysun burnunuz cok havalarda kendinize gore birini bulun evlenirseniz omur boyu kocanizin ailesini ezmekle gecer omrunuz hepimiz insaniz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…