Bu Söz Ne Anlama Geliyor?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba.Erkek arkadaşımla cinsellik hakkında konuşuyorduk.Yani yanlış anlamayın sadece fikirlerimizi paylaşıyorduk.Birlikte olmaya geldi konu.Ben de konu açılmışken merak ettim ve sorayım dedim.Şöyle bir diyalog oluştu:
Ben: Sen daha önce hiç böyle bir şey yaptın mı?
O : Pek sayılmaz
Ben: Pek derken?
O : Bir kızla birlikte olmadım,yani bakirim.
Bu konuşma benim kafamı bulandırdı.Sizce ne anlama geliyor bu?

Merhaba.Erkek arkadaşımla cinsellik hakkında konuşuyorduk.Yani yanlış anlamayın sadece fikirlerimizi paylaşıyorduk.Birlikte olmaya geldi konu.Ben de konu açılmışken merak ettim ve sorayım dedim.Şöyle bir diyalog oluştu:
Sürtünmüş biraz... orda burda...:KK48:

Pek sayilmaz derken cinsel birlesme degil de yuzeysel bir seyler yasadigina mi isaret etti acaba?

Eger oyleyse koca bir yalanci cunku bakir degil.

Kızın sadece kızlık zarını ziyaret etmemiş
Gerisinde aklına ne gelir artık ...

adama soru sormuşsun cevap vermiş bir anlam yok bence

Pek sayilmaz derken cinsel birlesme degil de yuzeysel bir seyler yasadigina mi isaret etti acaba?

Eger oyleyse koca bir yalanci cunku bakir degil.
Nasıl yani erkekler yüzeysel bir şeyler yaşadıklarında da mı bekaretlikleri bozuluyor?

Başka ne bekliyorsun ki gayet açık degil mi. Madem konusmussunuz ona sorsaydın keske. Bir şeyler yaşamış ama ileri gitmemis
Ona da soramam ki.Hem doğru söyleyeceği ne malum?Acaba mastürbasyonu mu kastetti veya şu video izleme olayını mı kastetti dedim ama o olamaz değil mi?

Ona da soramam ki.Hem doğru söyleyeceği ne malum?Acaba mastürbasyonu mu kastetti veya şu video izleme olayını mı kastetti dedim ama o olamaz değil mi?
Bence kastettiği o değil. Bir şeyler yaşanmış yakınlaşma olmus ama ileri gitmemiş ben bunu anladım söylediğinden. Yine de bilemem tabi

Acaba video izlemeyi veya mastürbasyonu mu kastetti dedim bir an.Ama onu kastetmemiştir herhalde,değil mi?
Ne güzel ne kadar masumane düşünüyorsunuz:) inşallah size layık biri olur .
O konuşma tarzı yüzeysel de olsa biseyler yaşandığını belirtiyor

Back
X