bu sözden ne anlıyorsunuz.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
öyle içten kii. . öyle yüreğimin en derininde kii yerin. . çıkarı yok. . çıkası yok. . çıkarasım yok

kızlar eşimle yakşalık 8 aydır evliyiz. eşimin bende önce çok sevdiği aşık olduğu kız varmış ayrılmak zorunda kalmışlar nedenini tam bilmiyorum ama.biz 4 senedir birlikteyiz o benle tanışmadan önce 1 sene öncesi falan ayrılmış yani. ama geçenlerde eşimin facebooktan bi kaç defa profiline baktığını görmüştüm. birde öylle ortak arkadaşları falan yok ben yazıyorum adını çıkmıyor ama o biş şekilde bulmuş . özellikle aramış faceden benim anladığım. meraktan mıdır. yoksa içinde bişeyler kaldığı için midir bilemiyorum.

neyse eşim bana karşı çok ilgili aslında yakında evlilik yıldönümümüz var ben dedim ne yapıcaz o da dedi ne yıldönümü. ( biz nikahı kışın yaptık düğünde yazın olmuştu. yani hangisi evlilik yıldönümü sayılır nikah tarihi mi düğün tarihi mi bilmiyorum ama ikiside benim için önemli) biz böyle yaparak yandım ben iki sefer mi kutlayacaz gibi odun gibi bi cevap verdi anlayacağınız eşim hiç romantik değildir heleki duygularını hiç belli etmez bana karşı.

dün akşam baktığımda faceni bu yazıyı yazmış. üstüme alınmadım nedense. '' çıkası yok. çıkarasım yok '' derken o kızı kastettiğini düşündüm. sizce haklımıyım ne düşünmeliyim bu yazı ile ilgili.

Neden eşinize sormak yerine değişik anlamlar yüklüyorsunuz? Kaba bir tabir olacak ama sizi yaptığınız; "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak"

dur canım ya panikleme hemen;
herşeyi birbirine bağlayarak somut bir şey çıkarma
erkeklerin çoğu hepsi demiyorum tabi
genelde romantizmden anlamaz
heleki yılda iki defa evlilik yıldönümü bir kısmını kasar

eski kız arkadaşının profiline bakması tamamen merak da olabilir...

hoş demiyorum tabi..

takibe al ama vesvese yapma şimdlik...

her yaşadığınız olumsuzluğuda bu olaya bağlama..

" çıkarı yok. . çıkası yok. . çıkarasım yok "

Yangına körükle gitmek olmasın ama madem sordunuz anlattığınız kadarıyla anladığımı söyleyeyim. Bana eşiniz eski sevgilisini kasdetmiş gibi geldi.

Yıldönümü kısmını ise hiç umursama , umursayıpta çok önem verdiğini belli etme. Yakmasaymış o zaman kendini ne ayıp şeyler.

Son düzenleme:
Aklına gelmiş olabilir eski anılar ama önemli olan bunu büyütmemek.
Size yansıtmamak...
Nikah yıldönümü evlilik yıldönümü derken erkekler böyle şeylere maalesef çok takılmazlar.
Küçük bir kutlama yaparsınız ama büyüğünü asıl yıldönümüze saklayın derim.
Bazı anılar vardır ki üzerinden 100 yıl da geçse acısı kalır. Bu demek değildir ki onu hala seviyor.
Eski kırgınlıklar üzerinde kalmış olabilir, hatırlamış olabilir. Bunu sadece yaşayan bilir.
Evli değilim ama empati yapabileceğim pek çok şey yaşadım.
İsterseniz sorun konuşun bunu ama ben konuşmanızdan ziyade izlemeniz taraftarıyım.
Bir süre davranışlarını inceleyin. Buna göre ters şeyler gördüğünüz takdirde bir konuşma yapın.
Hamileymişsiniz önceliğiniz şu an çocuğunuzun gelişimi olsun. İnşallah güzel neticelerle dönersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşinle konuş neden hala onun profiline baktığını sor ve bu sözü kimin içinyazdığını.özelliklede ilk başta bu sözü sor bakalım mantıklı bir açıklaması var mı.profile meraktanda bakmış olabilir.

eşimin gözünde ben onu deli gibi seven çok kıskanç birisi olarak kaldım maalesef. ne yapsam ne desem sen beni deli gibi seviyorsun ben olmasam sen yaşayamazsın çok kıskanıyorsun falan der.

örnek vereyim, geçen aradım evde olurdu genelde dışarı çıkmış. napıosun nerdesin ne yapıosrsun falan die sordum ahliyle ama demediğini bırakmadı yok ben çok kıskançmışım dışarıya çıkmış ama söylemeyecekmiş çatlayacakmışım meraktan falan die gülmeler. ( neyseki ertesi gün ev için istediğim bir eşyayı araştırmaya gttiğini ve onu almak için dışarıya çıktığını anladım ) ben eşimi tabiki kıskanıyorum ama o yokken yaşamayacak kadar değil. o böyle söyledikçe bende derim hani deneyelim kim kimsiz yaşayamaz die.

internetten girdiği yerleri takip etmeye çalışıoyrm gizli gizli. her ihtimale karşı direk görsem sorarım zaten ama onun profiline baktığını gördüğümü söylesem gözünde iice kıskanç durumuna sürekli onu takip eden durumuna düşücem. eşimi çok ii tanıyorum bu sözü sorsam ben başkası için yazdım mı diyecek sanki senin için yazdım der kesin..

yazısına yorum olarak "merak etme aşkım o kalpten çıkmaya hiç niyetim yok" yazsaydınız ya. bizim evlilik yıldönümü doğumgünümden 15 gün önce benim eşimde keşke 15 gün daha bekleseydik 2 ayrı masraf olmazdı diye takılır. ama ben bilirim ki sadece şakadır o.

cok mantıklı bncede boyle yap

Size yazmış olsa, "bak ne yazdım senin için" diye gösterirdi..
Ayrıca eski sevgilisinin profilini çeşitli zamanlarda ziyaret eden bir adamdan bahsediyoruz..
Şimdilik hiç birşey söylemeyin, bilgisayara key logger yükleyip bir zaman takip edin derim ben..

önce kendinize sonra eşinize karşı dürüst olun yeterli ben seni kıskanıyorum ve eski illişkinde kafama takılıyo istem dışı senin yazıların ve sayfanı kimler takip etmiş merakındayken bu sözle karşılaştım bu söz kimeydi ve ne anlamı var de kurtul :)

Ben onu bunu bilmem.
İnsan ne hissediyorsa o!
Kendinize yazılmış bir ileti olduğunu düşünseydiniz zaten üzülmezdiniz.
Evliliğinizi gözden geçirin,rahatsız olduğunuz konuları ertelemeyin, konuşun.

eşimin gözünde ben onu deli gibi seven çok kıskanç birisi olarak kaldım maalesef. ne yapsam ne desem sen beni deli gibi seviyorsun ben olmasam sen yaşayamazsın çok kıskanıyorsun falan der.
.

Adamda '' özgüven '' had saffada..
ben olmasam yasayamazsın sen lafını ben soyle algılarım : Ben senı terk etmek ıstesem sen ölüsün bensiz .. aslında terk etmek ıstesem bıle bu yuzden terk edemem seni..
ve yazdıgı mj'da hiç masumca değil..
Size yazmak ısteseydı zaten sıze soylerdı yada sızın duvarınıza yazar dı ..

Kem küm etmeyın bence : dırek mjı sorun ve açıkca ona ben sensız de yasarım ama yalanlarla yasayamam adam gb durust ol sevıyorsanız sevıyosun sevmıyorsan da sevmıyorsundur de..
Kalbinde baskasını tasıyan bır adamla evlı olmak kadar kotu bısey olabılır mı..

Kesinlikle bence de insan ne hissederse o. Kıskançlığın içinizde gittikçe sağlam temeller atmasına izin vermeden,ertelemeden eşinizle konuşun ve ne hissediyorsanız aynen anlatın.

Bende kıskancın tekiyim ama tatlı dozunda ona göre tabi ve bu ona sevimli gelir.Bir kere daha nerdesin soruma düzgün cevap alamamışımdır illa bi kız adı söyler takılıyorum arkadaşlarla der gülerim ben; hadi bende çıkıyorum takılmaya diyince höyytt eve geliyorum der güleriz.Ama ters yapsam alıcam tepkiyde çok çok iyi biliyorum cısss kısasa kısas dan daha iyi bildiğim yöntem yok..Aklına gelmiştir anımsamıştır bakmıştır içinden çıksa ne yazar çıkmasa ne yazar kocacığın senin yanında bak bebiş de geliyomuş dünyayı görmeyecek ikinizinde gözü takılma sen ciddi bi sıkıntı olmadıktan sonra bu konuya..sana ne hissettirdiğine bak ilgisine alakasına ..mutlu kal

Bugün doktorumda izledim kadın 40 yıl önce birisiyle evleniyor görücü usulü ama çok aşık oluyor adama.Kocası gerdek gecesi kanama olmadı die 18 günlükken boşuyor kadını kız değilsin diye..Kadın bunun üstüne bir evlilik yapıyor 3 çocugu oluyor ama 40 sene sonra bile ben ona aşığım diyor..
Psikayatristten gelen cevap daha ilginç aslında 40 yıldır duyduğu aşk falan değil..Hesaplaşamamanın verdiği bir duygu..
Burdan varacağım sonuç şu canım kocan o kızdan neden ayrıldı bilmiyorum ama kendinde yediremediği yada konusamadıkları bişiler varsa merak duygusu yaşıyordur.Arada onun profilinede bakar haberde almak ister belki ama bu ona aşık olduğu anlamına gelmez..Sadece bişileri yasayamadığı duygusu ağır basıo olabilir...
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı dimi ama...Sen kocanı takip et ama kafanı oylama bunlarla..İstemeseydi senle evlenmezdi emin ol...

senin onun kalbinden çıkmak gibi bi durumun olmadığına göre sana yazılmış gibi gelmedi bana. ama bu illa ki öbür kişiye yazıldığı anlamına da gelmez ki, belki bi yerde görmüştür hoşuna gitmiştir yazmıştır. hemen anlam yükleme.

yıldönümü konusu da bizimkine benziyo. biz de mayısta nikah yaptık, ağustosta düğün. ben ağustosu evlilik yıldönümü kabul ediyorum. onun için iki senedir mayıs geliyo geçiyo, hiç ses etmiyo, ağustosta ben yıldönümü deyince ee bizim yıldönümümüz mayısta ki diyo. 2 senedir evlilk yıldönümü kutlayamıyoruz o yüzden. ama bu sene hiç tongaya düşmeye niyetim yok. mayısta kutlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…