• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sözün anlamı ne ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
2 -3 aydır yakınlık duyduğum bir şeyler hissettiğim ve onun da hissettiğini düşündüğüm biri mesajlaşma programında durumunu DUR GİTME ÇAYI DEMLEDİM YAZMIŞ bu cümle nasıl uorumlanabilir?

Genel birşey bence
Siz bir yere gitmiyorsaniz
Üzerinize alınmayın
Son yıllarda biliyorsunuz ki çayla çok özlü söz yazıldı genel birşeydir yani

bencede bir anlamı yok .. Öylesine yazılmış gibi.

Stalklamak?
Keyfine bak

Bayat bir espiri anlayışı olduğu yönünde yorumlanabilir. Ama belki başka sevgilisi varken sizle yazışıyordur ve o kadın ayrıldığında böyle bir cümle yazacak kadar gerzektir onu da bilemeyiz. Erkek kafası... Bu bahsettiğim durumdan şüpheleniyorsanız araştırın bence.

2 -3 aydır yakınlık duyduğum bir şeyler hissettiğim ve onun da hissettiğini düşündüğüm biri mesajlaşma programında durumunu DUR GİTME ÇAYI DEMLEDİM YAZMIŞ bu cümle nasıl uorumlanabilir?
Kronun teki. Daha karpuz kesecektik gibi bisey iste.

Bosa umutlanmayi gerektirecek bi şey yok.
Liseli ergenler bile birine ilgi duyuyorsa gidip konuşuyor böyle yerlere saçma imalarla ilişki başlamaz.
Saçma bir şey yazmış işte

Bosa umutlanmayi gerektirecek bi şey yok.
Liseli ergenler bile birine ilgi duyuyorsa gidip konuşuyor böyle yerlere saçma imalarla ilişki başlamaz.
Saçma bir şey yazmış işte
Normal iş ortamında konuşuruz zaten de bunu ben tayin istemeyi düşündüğümde yazmışti .insan hoşlaniyor ya bir anlam çıkarmıyor .erkekler duz mantık .aynı iş ortamında küçük bir ilçede nasıl bir aşama da ileleyecegiz bilmiyorum.Bir şeyler var ama ne zaman nasıl ileleyecek hiçbir fikrim yok

Normal iş ortamında konuşuruz zaten de bunu ben tayin istemeyi düşündüğümde yazmışti .insan hoşlaniyor ya bir anlam çıkarmak istiyor ..erkekler duz mantık .aynı iş ortamında küçük bir ilçede nasıl bir aşama da ileleyecegiz bilmiyorum.Bir şeyler var ama ne zaman nasıl ileleyecek hiçbir fikrim yok

Daha karpuz kesecektik, lafı gibi bir cümle işte. Hiç bir anlamı yok.

Back
X