Seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün kan verdim maalesef hamile değilim . Ve yazdığım konularda da bayağı kötü idim bugün yine yıkıldım zaten bu süreç kat kat betonlarin altında kalarak çıkmaya çalışmak minnacık ışığı gören delikten üstüne birde kendini yapayalnız bu durumla savaşırken görmek iyice insanı perişan ediyorCanım aynısı benim başıma da geldi düşük olam değerlere üroloji doktoru iyi dedi diye eşimde kendini sağlıklı sanıyordu ve ben iyice sinir oluyordum dünyaca açıklanmış sınır değerler var altı düşük kabul edliyor olmazmı olur belki çocuk ama hemen olmaz benide beklemek yorduğu için biz şimdi sperm sayısı ve hızı için ilaca başladık sizde araştırın mutlaka başlayın
Çok araştırdım canım eşim de 10 a yakın test verdi. Bu değerler gayet normal stres yapma yeter allahın izniyle olur inş..Merhaba arkadaşlar eşimin sperm değerleri sizce nasıl bilenler yazabilir mi ?Eki Görüntüle 2797075
Gerçekten normal.mi bu.degerler ne bileyim o kadar üzgünüm ki Allah biliyor inşallah kavuşuruz artık inşallah 2 senedir çabalıyoruz ve her ay tedaviler vs ... Artık cok yoruldum psikolojik olarak daÇok araştırdım canım eşim de 10 a yakın test verdi. Bu değerler gayet normal stres yapma yeter allahın izniyle olur inş..
Hız sayı morfoloji iyi. Sperm DNA hasarına baktırın. Hasar yüksekse değerler iyi de olsa gebelik oluşmuyor.Gerçekten normal.mi bu.degerler ne bileyim o kadar üzgünüm ki Allah biliyor inşallah kavuşuruz artık inşallah 2 senedir çabalıyoruz ve her ay tedaviler vs ... Artık cok yoruldum psikolojik olarak da
Evet canım normal hepsi kriterlere göre... inan benim de aynı 2 yıl oldu eşim 10 kere test verdi benim de her şey normal ama rabbim nasip etmiyor zamanı var demek sabırdan başka çaremiz yok kiGerçekten normal.mi bu.degerler ne bileyim o kadar üzgünüm ki Allah biliyor inşallah kavuşuruz artık inşallah 2 senedir çabalıyoruz ve her ay tedaviler vs ... Artık cok yoruldum psikolojik olarak da
Çok çok teşekkür ederim endiselenmeme gerek yok ama.dna kromozomlarimiza bakıldı 2 ay önce henüz sonuç çıkmadı hem eşimin hem benkmHız sayı morfoloji iyi. Sperm DNA hasarına baktırın. Hasar yüksekse değerler iyi de olsa gebelik oluşmuyor.
Evet canım normal hepsi kriterlere göre... inan benim de aynı 2 yıl oldu eşim 10 kere test verdi benim de her şey normal ama rabbim nasip etmiyor zamanı var demek sabırdan başka çaremiz yok kiGerçekten normal.mi bu.degerler ne bileyim o kadar üzgünüm ki Allah biliyor inşallah kavuşuruz artık inşallah 2 senedir çabalıyoruz ve her ay tedaviler vs ... Artık cok yoruldum psikolojik olarak da
Biliyorum ve çok iyi anlıyorum ,çünkü aynıyız ,aynı yoldayız .Evet canım normal hepsi kriterlere göre... inan benim de aynı 2 yıl oldu eşim 10 kere test verdi benim de her şey normal ama rabbim nasip etmiyor zamanı var demek sabırdan başka çaremiz yok ki
Amin canım benim amin inş tutar dua edeceğim sana bizden başka kimse bizi anlamazBiliyorum ve çok iyi anlıyorum ,çünkü aynıyız ,aynı yoldayız .Allah'ım bizim yakarislarimizi duysun . Ben artık psikolojik olarak iyi değilim cidden bugün o aşılama için tedaviye başlandı rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin inşallah ben bugün çok kötü oldum artık duam o kadar var ki ne diyeceğimi şaşırıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum ilkkez kendimi sanki Allah beni görmezden geliyor gibi hissediyorum . İyi değilim ciddenAmin canım benim amin inş tutar dua edeceğim sana bizden başka kimse bizi anlamaz
Sakın öyle düşünme canım biz allahın aklındayız biz daha çok mutlu olacağız ilk ayında hamile kalan arkadaşları gördüm öyle büyük bi mutluluk yaşamadılar mesela ama bizim olursa bi bebişimiz çok mutlu olacağız ve kıymet bileceğiz öyle düşün bu da bir imtihan allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.. sadece sabır gerekiyor.. sıkıntı neydi canım sizde pekiAmin inşallah ben bugün çok kötü oldum artık duam o kadar var ki ne diyeceğimi şaşırıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum ilkkez kendimi sanki Allah beni görmezden geliyor gibi hissediyorum . İyi değilim cidden
2 yıllık evliyim , 31 yaşındayim.Sakın öyle düşünme canım biz allahın aklındayız biz daha çok mutlu olacağız ilk ayında hamile kalan arkadaşları gördüm öyle büyük bi mutluluk yaşamadılar mesela ama bizim olursa bi bebişimiz çok mutlu olacağız ve kıymet bileceğiz öyle düşün bu da bir imtihan allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.. sadece sabır gerekiyor.. sıkıntı neydi canım sizde peki
Kuzucum hsg çok önemli bak benim ilk evlendiğimde bi düşük yaşadım sonra olmadı aylarca doktora gittim hemen hsg istedi hatta ben dedim ki hocam gerek var mı bi düşük yapmışım sonuçta tüpler kapalı değildir dedim ama meğer tıkanmış 7 ay önce açıldı işte ben de 2 yıllık evliyim ama daha aşılama tüp bebek o boyuta gelmedik sen çok stres mi yapıyorsun acaba benim gibi doktor bana ondan olmuyor dedi hatta aşılama da tutmaz dedi stres yaparsan2 yıllık evliyim , 31 yaşındayim.
İlk günden beri korunmadık , sonra eşimde ileri hareket ve morfolojide sıkıntı olduğunu öğrendik . Özelde olsun biran önce kavusalım kafası ile başvuru yaptık aşılama ile kesinlikle olur diye düşündü ama nasip olmadi , sonra tüp bebek denedik onda da kimyasal gebelik yaşadım .
Şimdi bu ay itibari ile devlette baştan başlamaya karar verdik devletin labaratuvarlari bizim gittiğimiz hastaneye göre çok çok daha iyi imiş ,hep bu süreçte de duymuştum, bu süreç zarfında eşim keçiboynuzu pekmezi ve başka şeyler şeyler bu içti ve şükürler olsun düzelmiş değerleri ,bende adetimle muayane oldum hormon ve yumurtaliklarimdan çok şükür hepsi normal çıktı size bu yüzden danıştım..
Ama 2 sene beklemissiniz vs dedi , DNA kromozom testi istedi birde hsg istedi (daha önce ki dr.m a kendim hsg yi önerdigimde ücretli olduğu halde hayır gerek yok dedi normalmiş diye )
şuan doktorum famera verdi günde 2 tane , 5.gün boyunca kullanmam gerektiğini ve adetin 12.günü muayane için gitmem gerektiğini söyledi.
İnşallah herşey güzel geçer ve hayırlı şekilde bu 2 senelik sabrın sonunda bende yavruma kavusurum. İnanın bende çok çektim bu süreçte maddi ,manevi , psikolojik olarak en çok tüp bebek sürecinde 14 yumurtamin 11 i dolu çıktı ama.esimin spermleri nin döllemeye yetmediğini dediler .
Şimdi devlette aşılama tedavisine baslayacaz .
Buarada inanın benim gibi bu yolda olan sizlere canı gönülden dua ediyorum her zaman ,bizi ancak biz anlarız Allah biliyo
Artı ben de 30 yaşındayım her şeyimiz yakın2 yıllık evliyim , 31 yaşındayim.
İlk günden beri korunmadık , sonra eşimde ileri hareket ve morfolojide sıkıntı olduğunu öğrendik . Özelde olsun biran önce kavusalım kafası ile başvuru yaptık aşılama ile kesinlikle olur diye düşündü ama nasip olmadi , sonra tüp bebek denedik onda da kimyasal gebelik yaşadım .
Şimdi bu ay itibari ile devlette baştan başlamaya karar verdik devletin labaratuvarlari bizim gittiğimiz hastaneye göre çok çok daha iyi imiş ,hep bu süreçte de duymuştum, bu süreç zarfında eşim keçiboynuzu pekmezi ve başka şeyler şeyler bu içti ve şükürler olsun düzelmiş değerleri ,bende adetimle muayane oldum hormon ve yumurtaliklarimdan çok şükür hepsi normal çıktı size bu yüzden danıştım..
Ama 2 sene beklemissiniz vs dedi , DNA kromozom testi istedi birde hsg istedi (daha önce ki dr.m a kendim hsg yi önerdigimde ücretli olduğu halde hayır gerek yok dedi normalmiş diye )
şuan doktorum famera verdi günde 2 tane , 5.gün boyunca kullanmam gerektiğini ve adetin 12.günü muayane için gitmem gerektiğini söyledi.
İnşallah herşey güzel geçer ve hayırlı şekilde bu 2 senelik sabrın sonunda bende yavruma kavusurum. İnanın bende çok çektim bu süreçte maddi ,manevi , psikolojik olarak en çok tüp bebek sürecinde 14 yumurtamin 11 i dolu çıktı ama.esimin spermleri nin döllemeye yetmediğini dediler .
Şimdi devlette aşılama tedavisine baslayacaz .
Buarada inanın benim gibi bu yolda olan sizlere canı gönülden dua ediyorum her zaman ,bizi ancak biz anlarız Allah biliyo
Tüpler acik gülüm cuma günü hsg yaptırdim rahimde de sorun yok. Stres yaptım yapıyorum da bu kadar herşey iyi giderken olmaması vs ne bileyim şimdi takıyorumKuzucum hsg çok önemli bak benim ilk evlendiğimde bi düşük yaşadım sonra olmadı aylarca doktora gittim hemen hsg istedi hatta ben dedim ki hocam gerek var mı bi düşük yapmışım sonuçta tüpler kapalı değildir dedim ama meğer tıkanmış 7 ay önce açıldı işte ben de 2 yıllık evliyim ama daha aşılama tüp bebek o boyuta gelmedik sen çok stres mi yapıyorsun acaba benim gibi doktor bana ondan olmuyor dedi hatta aşılama da tutmaz dedi stres yaparsan
Öyle gülüm , yaş küçük değil ki bize doktor dedi ki eşinin spermleri ile normal yolla olmaz o yüzden hemen bunları yaptırmıştık. Yoksa yani bu kadar ay niye olmasın ki inan iyi değilim çöktüm resmenArtı ben de 30 yaşındayım her şeyimiz yakın
2 sene boyunca ortada hiçbir sorun yokken bile olmamasına direkt doktorlar aşılama diyo kardesim onların dediğini diyorum ,bizde yoksa istemez miyiz normal yoldan olmasını .Kuzucum hsg çok önemli bak benim ilk evlendiğimde bi düşük yaşadım sonra olmadı aylarca doktora gittim hemen hsg istedi hatta ben dedim ki hocam gerek var mı bi düşük yapmışım sonuçta tüpler kapalı değildir dedim ama meğer tıkanmış 7 ay önce açıldı işte ben de 2 yıllık evliyim ama daha aşılama tüp bebek o boyuta gelmedik sen çok stres mi yapıyorsun acaba benim gibi doktor bana ondan olmuyor dedi hatta aşılama da tutmaz dedi stres yaparsan
Doğrudur canım ama son değerleriniz iyi inş olur artık ben de aynı durumdayım hiçbir sıkıntı yok ama nasip olmuyor bu ay aşılamaya gidecektim içimden hiç gelmiyor çok yorucu2 sene boyunca ortada hiçbir sorun yokken bile olmamasına direkt doktorlar aşılama diyo kardesim onların dediğini diyorum ,bizde yoksa istemez miyiz normal yoldan olmasını .
Sende kendimi gördüm resmen o kadar benzer ki her şey.. benim de eşimin ilk testi kötüydü bayağı taktım kafaya hep ondan oldu stresim zatenTüpler acik gülüm cuma günü hsg yaptırdim rahimde de sorun yok. Stres yaptım yapıyorum da bu kadar herşey iyi giderken olmaması vs ne bileyim şimdi takıyorum
Bende aynıyım ... İnsanların hiçbirsey etmeden kavustuklari bizim gözümüzde o kadar olağanüstü ki rabbim bizim gönlümüze hem ferahlık hemde dermanını versin . Bizden başka kimse bizi anlamıyor bende zaten hep duygusal ve takintiliyim bu durumda iyice arttıSende kendimi gördüm resmen o kadar benzer ki her şey.. benim de eşimin ilk testi kötüydü bayağı taktım kafaya hep ondan oldu stresim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?