- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Benden sonra evlenn bi arkadaş geçen 2. Ye hamile olduğunu söyledi ben de aaa yanlışlıkla mı oldu dedim yok ben istedim dedi ben şokBende aynıyım ... İnsanların hiçbirsey etmeden kavustuklari bizim gözümüzde o kadar olağanüstü ki rabbim bizim gönlümüze hem ferahlık hemde dermanını versin . Bizden başka kimse bizi anlamıyor bende zaten hep duygusal ve takintiliyim bu durumda iyice arttı
Benden sonra evlenn bi arkadaş geçen 2. Ye hamile olduğunu söyledi ben de aaa yanlışlıkla mı oldu dedim yok ben istedim dedi ben şokvalla canım ben de öyleyim ama herkes hamile ben de her ay kırmızı görünce alıştım artık bu duruma çok zor bir imtihan ve kimse bizi anlamıyor
Ben de aynısını diliyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama bak kimyasal olmuş senin de demek bebiş oluyor allah büyük umutsuz olma...Allah'tan bizde hayırlısını diliyoruz rabbim kabul etsin bizim 2 de 3 te gozumuz yok ki . O kadar bu yolda üzüldük ki
İyi değilim inan yoksa uzun uzun yazicam sanırım bugün çok üzüldüm çok , sabah 7 den öğleden sonra 4 e dek ordan oraya kosturdum ve özelde calsioyorum izin bile alamiyorum, 3 kere hastaneye gittim geldim hep yarım yamalak işlerini yapmış çalışanlar sekreter olsun eczane olsun o kadar yolda ağladım ki görenler kesin demiş lerdir . Sen bendensin kardeşimBen de aynısını diliyorum canım seni çok iyi anlıyorum ama bak kimyasal olmuş senin de demek bebiş oluyor allah büyük umutsuz olma...
Sİizn gebe kalma şansınız gayet iyi Allahın izniyle olur korkmayın ne zmandır istiyosunuZSakın öyle düşünme canım biz allahın aklındayız biz daha çok mutlu olacağız ilk ayında hamile kalan arkadaşları gördüm öyle büyük bi mutluluk yaşamadılar mesela ama bizim olursa bi bebişimiz çok mutlu olacağız ve kıymet bileceğiz öyle düşün bu da bir imtihan allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.. sadece sabır gerekiyor.. sıkıntı neydi canım sizde peki
Canımm benim yaaa çok üzüldüm gerçekten sana kendi derdimi unuttum inan bu psikolojiyi ben de yaşadım ya çok iyi anlıyorum seni hamileleri görünce falan hüzünleniyorum asla kıskandığımdan değil hiç öyle biri değilim ama ne bileyim yaaa çok tuhaf bir duygu kendime kızıyorum hatta neden öyleyim diye ama elimizde değil ki bi umudum var diyorum ki sperm var yumurta var olur inş.. 0 spermle hamile kalanı gördüm bugün forumda daha 2 yıllık evliyiz o bebiş gelicek gelicekk inanıyorumİyi değilim inan yoksa uzun uzun yazicam sanırım bugün çok üzüldüm çok , sabah 7 den öğleden sonra 4 e dek ordan oraya kosturdum ve özelde calsioyorum izin bile alamiyorum, 3 kere hastaneye gittim geldim hep yarım yamalak işlerini yapmış çalışanlar sekreter olsun eczane olsun o kadar yolda ağladım ki görenler kesin demiş lerdir . Sen bendensin kardeşim
1 yıldan fazla oldu canım...Sİizn gebe kalma şansınız gayet iyi Allahın izniyle olur korkmayın ne zmandır istiyosunuZ
Ayyyy aynı ben eşim her sigara içişinde onu dövmek istiyorum resmen bağırıp çağırıyorum korkuyo ama yine içiyorPardon S Saripapatya22 cevabı size yazmışım yalnışlıkla .sizi cok iyi anlıyrum benim eşim her sigara yakışında emeklerime acıyorum yeni ameliyat oldu sigarasından vazgeçmiyor degerleri sigara düşürüyor cnkü ne yedirsem arkasına sigara yakıyo geçen kendimi tutamadım baya ağladım bende
Ama sigara çok çok etkiliyor canım eşim azalttı bayağı morfoloji 3 tü ilkin en son 14 çıktı bırakırsa çok iyi olur eşinPardon S Saripapatya22 cevabı size yazmışım yalnışlıkla .sizi cok iyi anlıyrum benim eşim her sigara yakışında emeklerime acıyorum yeni ameliyat oldu sigarasından vazgeçmiyor degerleri sigara düşürüyor cnkü ne yedirsem arkasına sigara yakıyo geçen kendimi tutamadım baya ağladım bende
Sizin de varikosel operasyonu oldu sanırım. Eşim de sigara içiyor. Hiç baktınız mı operasyon sonrası değerlere?Pardon S Saripapatya22 cevabı size yazmışım yalnışlıkla .sizi cok iyi anlıyrum benim eşim her sigara yakışında emeklerime acıyorum yeni ameliyat oldu sigarasından vazgeçmiyor degerleri sigara düşürüyor cnkü ne yedirsem arkasına sigara yakıyo geçen kendimi tutamadım baya ağladım bende
Mesajı bana mı yazmıştıniz ? :)Pardon S Saripapatya22 cevabı size yazmışım yalnışlıkla .sizi cok iyi anlıyrum benim eşim her sigara yakışında emeklerime acıyorum yeni ameliyat oldu sigarasından vazgeçmiyor degerleri sigara düşürüyor cnkü ne yedirsem arkasına sigara yakıyo geçen kendimi tutamadım baya ağladım bende
Canmm benim yaaa çok üzüldüm gerçekten sana kendi derdimi unuttum inan bu psikolojiyi ben de yaşadım ya çok iyi anlıyorum seni hamileleri görünce falan hüzünleniyorum asla kıskandığımdan değil hiç öyle biri değilim ama ne bileyim yaaa çok tuhaf bir duygu kendime kızıyorum hatta neden öyleyim diye ama elimizde değil ki bi umudum var diyorum ki sperm var yumurta var olur inş.. 0 spermle hamile kalanı gördüm bugün forumda daha 2 yıllık evliyiz o bebiş gelicek gelicekk inanıyorum
Canım içime doğdu sen yaşayacaksın hiç karamsar olma hislerim kuvvetlidirİİ
Hiç kimseyi bende kiskanmiyorum sadece özenerek bakıyorum ,sanki benim hiç o halim olmayacak gibi ,sanki o duyguları hiç yasamayacakmisim gibi psikolojim bozuldu artık eminim ve ben böyle olmamıştım
Hepimiz yaşayalım inşallah bekleyen herkes bizim gibi evlat hasreti ile yanıp tutsan herkese nasip olsun .Canım içime doğdu sen yaşayacaksın hiç karamsar olma hislerim kuvvetlidir
Amin canım benim senden de razı olsunHepimiz yaşayalım inşallah bekleyen herkes bizim gibi evlat hasreti ile yanıp tutsan herkese nasip olsun .hep dua ediyorum hepimize, rabbim razı olsun senden de . Dilerim rabbim hepimize bu müjdeyi nasip eder
Degerlere 3 ay dolunca baklıcak sabırla bekliyorum ama yıprandım geçen evime geçmiş olsuna gelen bi kadın ben evlenir evlenmez hamile kaldım dedi insanlar gerçekten cok acımasızSizin de varikosel operasyonu oldu sanırım. Eşim de sigara içiyor. Hiç baktınız mı operasyon sonrası değerlere?
Bazı insanların yaşama amacı sadece evlenip çocuk büyütmek olduğu için böyle konuşuyorlar. Bence böyle cümlelere karşı ciddi durun. Hayatın çocuktan ibaret olmadığını söyleyin. Ve en önemlisi bu işleri herkesten gizli tutun operasyon vs.Degerlere 3 ay dolunca baklıcak sabırla bekliyorum ama yıprandım geçen evime geçmiş olsuna gelen bi kadın ben evlenir evlenmez hamile kaldım dedi insanlar gerçekten cok acımasız
İnsanlar acımasız . Bu durumu bilmese bile ve kendilerini eğitilmiş bir diplomayla sığ düşünce ile kalmışlar ,bunun insanlıkla ilgisi var. Bende üzülüyorum elimde değilBazı insanların yaşama amacı sadece evlenip çocuk büyütmek olduğu için böyle konuşuyorlar. Bence böyle cümlelere karşı ciddi durun. Hayatın çocuktan ibaret olmadığını söyleyin. Ve en önemlisi bu işleri herkesten gizli tutun operasyon vs.
kaynanm saolsun herkese yaymış duyuldu hemen hatta arkdaşları arayıp sünnetmi oldun dye dalga geçtiler eşimle eşim cok saf ve temiz kalpli biri hiç kimseyi kırmıyo onlrda egleniyo işte bzimle dalgasını geçen geçtiBazı insanların yaşama amacı sadece evlenip çocuk büyütmek olduğu için böyle konuşuyorlar. Bence böyle cümlelere karşı ciddi durun. Hayatın çocuktan ibaret olmadığını söyleyin. Ve en önemlisi bu işleri herkesten gizli tutun operasyon vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?