- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Light Of God
-
Eşim ek dersi tam alıyor ayrıca yetiştirme kursu açtı onda da ek ders ücreti iki katı hesaplanıyor hafta sonu da kursu olunca maaştan ziyade ek dersi çok fazla.evde kira olmayınca benim ek ders ve maaşa kimi zaman ihtiyaç duysak da dokunmama kararı aldık borç öder gibiKonu ile alakası yok ama sizin maaş ve ek derse dokunmuyorsanız eşinizin maaşı ve ek dersi ile nasıl geçiniyorsunuz. Bizde çocuk olduktan sonra masraflar çok arttı. Benim eşim de öğretmen, ek dersi full olduğu halde mümkün değil rahat yetmiyor, hep açık var bir şekilde.
Kvye suç atmıyorum sadece yaptıklarını bilip görüp söylüyorum.bana göre çok kötü kalpli bi insan.onun karakteri kötü.eşimin hatasız olduğu anlamına elbette gelmiyor bu.hatanın kaynağı tamamen eşim de bütün bunlara o izin veriyorkayınvalıdeye suc atmak kolay...eşiniz budurumda 6 yaşında cocukmukı...gercı şimdi o yastakı cocuklar bile doldurusa gelmez...her erkek esıne karıstırak olsa ooooo...en evlıyası bile karısır...arkadaslık bile oyle...akrabalık bile...sen kendini karıstırırsan karısırlar...Artık suc eşimde demeyı ogrensenız...ben ılk ışe basladıgımda kayınpederım birkere eşimin yanında kartını esine ver...bırlık olur dedi...hayır dedim..kart bendeyken olmuyormu ben ayrı harcamamı yapcam...velevki yaparımda...eşimde ne alaka baba...çalışan kendisi ne ısterse onu yapar dedi...bırdaha tıp...konu kapandı...kayınvalıdemle aynı sokaktayız...onlara mısafir gelse yada benı cagırsalar bile eşim yorgunsan yada ıstemıyorsan gelme der...ha arkamdan konusuyorlarmı bilmem ama eşim gelıpte soylemez...onlarda bakarkı tavrımız net...ıkınciye soylemez....ha bir tartısma yasarsak eşimi suclarım yada kendimi...cunku aileleri araya katmıyoruz.
Hayır bundan başka hiçbir sorunumuz yok.çok iyi baba çok iyi bi eş çok iyi bi insan.ama bu konuda kesinlikle nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.ben annesiyle kötü olmasını istemiyorum.ama annesinin yaptıklarını benden iyi gördüğü bildiği halde yine de sesini çıkarmayıp bizi huzursuz etmesini kabul edemiyorum.her hafta sonu gider fakat kendini mecbur hissederek görev bilinciyle istemeye istemeye.çünkü gitmediğinde ayılıp bayılacak tansiyonu yükselecek bir sürü laf sayıp sonra ağlama krizine girecek bi annesi var.tabi böyle gidip gelince de stresle yüklenip suratı düşüyorKv ile hic muhatap olmadan muhabbeti kesin. Esinizde tekrar konusmak istediginde " ben birdaha senin anneni gormek, onunla konusmak istemiyorum. Eger sen istiyorsan git konus annendir sil diyemem. Fakat onun doldurusuna gelip birdaha ayni seyleri bana yasatirsan ozaman cok daha farkli davranirim" diyin. Esinizin tutumu cok onemli. Annesi ile aranizda kopru olmasi gerekir, arayi guzel tutmak icin cabalamasi lazimken esiniz annesinin laflariyla sizin ustunuze geliyor. Eger esinizi seviyor ve kv olayindan baska bir sorununuz yoksa fazla uzatmayin net olup konuyu kapatin derim.
Tek sorun bu olsun ozaman :) biraz zaman gecip is tatliya baglandiginda sakin bir sekilde " bak canim gidiyorsun annene ama dondugunde cok sinirli stresli oluyorsun. Farkinda olmayabilirsin ama stresin bana ve cocugumuzada yansiyor bizde huzursuz oluyoruz. Lutfen gittiginde ne olursa ne konusulursa konusulsun kafana takip strese girme. Sen kimin hakli kimin haksiz oldugunu zaten biliyorsun. Konusulanlara takilip bizide uzme" derseniz o konuda hallolur diye dusunuyorum.Hayır bundan başka hiçbir sorunumuz yok.çok iyi baba çok iyi bi eş çok iyi bi insan.ama bu konuda kesinlikle nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.ben annesiyle kötü olmasını istemiyorum.ama annesinin yaptıklarını benden iyi gördüğü bildiği halde yine de sesini çıkarmayıp bizi huzursuz etmesini kabul edemiyorum.her hafta sonu gider fakat kendini mecbur hissederek görev bilinciyle istemeye istemeye.çünkü gitmediğinde ayılıp bayılacak tansiyonu yükselecek bir sürü laf sayıp sonra ağlama krizine girecek bi annesi var.tabi böyle gidip gelince de stresle yüklenip suratı düşüyor
Her problemde bu boşanma lafı beni güldürüyor cidden hanımlar bu kadar basit olmamalıAslında evet bende boşanırdım ama eşim çok iyi bir baba.aile kavramını tam olarak öğrenememiş adamdan nasıl iyi bir baba olur diyebilirsiniz ama evde olduğu ve kızım uyanık olduğu müddetçe bütün vaktini ona ayırır,kızımıza sağladığı maddi manevi hiçbir şey fazla gelmez,vs ve kızım da benden çok babasına düşkün.dolayısıyla ben bu adamı hadi sen annenin yanına bi git ikinizde rahatlayın diye gönderdiğimde kızım çok etkilenir diye korkuyorum.
esiniz değişmeyecek sizi üzmek istemem ama öyle kabul ederseniz mutlu olursunuz yoksa hep bir ümit ve mutsuzlukla giden yıllarınız olacak.Problemin kaynağı tamamen eşim bunu biliyorum inanın ama eşimin değişebileceği gibi bi saçma düşünceden de kendimi alıkoyamıyorum maalesef.
neden peki? benim rızkımı ailesine yollasın, beni delirtsin, bana değer vermesin ama ben evli kalayım toplum öyle istiyor diye benim x kaynana da boşanmamış ama kocası sarhoş eve gece 3 de gelir hergun karisi ile konuşmaz yemek yer gider. Çok var mutlu gibi gözüküp sadece ayni evi paylaşan ve boşanmayan kadın.Her problemde bu boşanma lafı beni güldürüyor cidden hanımlar bu kadar basit olmamalı
Her türlü irtibatı kesmelisiniz bazı şeyler zorla olmaz Eşiniz tepki gösterirse de en fazla sizin ailenizle görüşmez.
Ben hanımefendinin paylaşımında eziyet yada bize de kötü davranıyor mısraları göremedim ??neden peki? benim rızkımı ailesine yollasın, beni delirtsin, bana değer vermesin ama ben evli kalayım toplum öyle istiyor diye benim x kaynana da boşanmamış ama kocası sarhoş eve gece 3 de gelir hergun karisi ile konuşmaz yemek yer gider. Çok var mutlu gibi gözüküp sadece ayni evi paylaşan ve boşanmayan kadın.
Ben de eziyet görüp değer görmeyip boşanmayan kadınları anlamıyorum.
Torunu yaşam mücadelesi verirken 1 gün dahi gelmeyen insanın görmesine asla izin vermem.fakat dediğiniz gibi kendisi gidip görebilir karışamamAklı basında inşanlarsiniz belli ki konu sahibi.
Eşinizle beraber aile terapistine gidin derim.
Belki dışardan biri söylerse annesinin yaptığı hataları daha objektif bakabilir duruma.
Çünkü boşanmak gündeminizde yok belli ki.
O kadınla da gorusmeyin derim torununu görmek istiyorsa eşiniz götürebilir .
Arayip konuşmak iyi gelecekse arayın ama pek anlayacak bi tip değil gibi.
Aslında ben hamilelik döneminde 2-3 güne bir gidip geldim acaba iyi niyetli mi kadın ben mi kötü düşünüyorum diye.ama kızım doğup ve 2 ay hastanede yatıp görmeye gelmeyince ayda hatta iki ayda bir gitmeye başladım.inanın hiç beklenti içine girmedim sadece benden uzak olsun istedim,bedenen ruhen enerji olarak o kadın benden uzak olsun istedim.ben öyle isteyip araya mesafe koydukça eşimi manipüle etti.3.ve 4.maddelere sonuna kadar katılıyorum1. Sen başından cok taviz vermişsin. Niye 2-3 günde bir gitdin? Parmak kadar cocukla... o bebişin bir düzeni var vs. Görmek isteyen gelirdi
2. Beklenti icine girmişsin. Kimse senin yavrunu senin kadar umursamaz.
3. KVde suc yok- eşinde malasef iş yok
4. Kaynina para değil bebeğin kullanılmış bezini gönder.
Bu adami ya boşarsın yada son raddeye kadar savaşırsın. Sana kalmış. Ben kalemini kirardim
bana göre annesi olabilir ama o da kendi çocuğunun annesi ve sessiz kalarak da kötü muameleyi kendi eşine layik görüyor demektir ve benim bakış açıma gore kotu muameleye girer. Her insanın eziyet ya kotu muamele ya da şiddet kavramları kendi bakış açısına göre değişir. Sizin görüşünüze de saygı duyarım.Ben hanımefendinin paylaşımında eziyet yada bize de kötü davranıyor mısraları göremedim ??
Bakış açısı tabi ki toplumsal dayatmaları çok umursayan biri değilim ama her evlilik şansı hakkeder diye düşünenlerdenim.bana göre annesi olabilir ama o da kendi çocuğunun annesi ve sessiz kalarak da kötü muameleyi kendi eşine layik görüyor demektir ve benim bakış açıma gore kotu muameleye girer. Her insanın eziyet ya kotu muamele ya da şiddet kavramları kendi bakış açısına göre değişir. Sizin görüşünüze de saygı duyarım.
Evet söyledim zaten artık konusunun dahi açılmasını istemiyorum işi gücü rast gitsin ama ben artık görüşmek istemiyorum diye.o kadının lafı dahi açılsa çok büyük huzursuzluklar çıkıyor.tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimeşinizi seviyorsanız lütfen o kadın için kötü olmayın para gondertmeyın ama imada bulunmayın suçlamayın eşinizi.... sadece durumu anlatın ve kenara çekilin... eşinizle aranız bozulunca emınım o kadın sevinir... tavsıyem budur sabırlı olun sakın karar verin kötüde olsa o kadın eşinizin annesi bu sebepten sıkıntı çıkarmayın ve tartışmalarınızda o kadın hakkında en ufak yorum yapmayın ... evladınıza bağlanın ve konuyu uzatmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?