- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Light Of God
-
Öncelikle oğlunuzu sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum.engel kalpte olmasın yeter.özel gereksinim Allah’ın izniyle hallolur.sağlıkla,huzurla mutlulukla büyüsün inşallah.inanın benim içinde öyle hiçbir yaptığı umrumda bile değil karaktersiz çünkü ama kızıma yaptıklarını asla asla unutamam.bu içime akıttığı pis zehrin bana zarar verdiğini bildiğim halde çıkarıp atamıyorum o 62 gün boyunca bana hissettirdiklerini.Herşeyi geçtim sirf evladıma saygısı olmadığı icin silerdim hayatımdan benim oğlumda 45 gun kaldi engelimizde var ama kim olursa olsun saygi göstermeyeni cikaririm ki çıkardım o da kendi ailemden ne halamla oğlu gelini ile 4 yıldır gorusmem torunu oldu adini bilmem ve cok yakin oturuyoruz araya kimler girdi hatta esim kv bile cahillik etmisler sen affet vs dedi ama yok dedim sizde onlara anlayış gösterirseniz sizi de silerim kapi orda dedim .... diger anlattığın mevzular da zordur ama cocuk benim icin daha on plana cıktı
Gerçekten de fesat bir kadınmış canım ya. İnsan torunu için nasıl böyle şeyler söyler. Yok evlat bulunur vb. Evlat insanın canının parçası be. Yazıklar olsun.Öncelikle oğlunuzu sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum.engel kalpte olmasın yeter.özel gereksinim Allah’ın izniyle hallolur.sağlıkla,huzurla mutlulukla büyüsün inşallah.inanın benim içinde öyle hiçbir yaptığı umrumda bile değil karaktersiz çünkü ama kızıma yaptıklarını asla asla unutamam.bu içime akıttığı pis zehrin bana zarar verdiğini bildiğim halde çıkarıp atamıyorum o 62 gün boyunca bana hissettirdiklerini.
Eşim o gün götürmedi kaplıcaya.annemin rahatsızlandığını söylediğimde o kadın kaplıcaya gidelim diye tutturduBen kesinlikle ayda bir bile görüşmezdim. Annen rahatsızlandığında eşin duyarsız davranmış, onu da def ederdim hayatımdan.
Siz mutsuzken kiziniz nasil mutlu oluyor peki?Aslında evet bende boşanırdım ama eşim çok iyi bir baba.aile kavramını tam olarak öğrenememiş adamdan nasıl iyi bir baba olur diyebilirsiniz ama evde olduğu ve kızım uyanık olduğu müddetçe bütün vaktini ona ayırır,kızımıza sağladığı maddi manevi hiçbir şey fazla gelmez,vs ve kızım da benden çok babasına düşkün.dolayısıyla ben bu adamı hadi sen annenin yanına bi git ikinizde rahatlayın diye gönderdiğimde kızım çok etkilenir diye korkuyorum.
Aynen tam olarak bunları yapmak istiyorum sabahtan beri.Önce annesini arar nefes aldırmadan yaptıklarını sayar artık bitti adımı dahi abmayacaksın derdim
Eşimede bu duruma saygı duyamayacak sınırları zorlayacaksa hadi ananın yanına derdim
Öyle içten yazmışsınki ben sinirlendim burada :)
Aynen bu saatten sonra bunu başarabilir mi bende bilmiyorumGerçekten zor bir durum şu kv. işleri.
Benim düşünceme göre de burada iş erkekte bitiyor.
Annesine karşı tavrını koymalı, sizi ezdirmemeli.
Sizin onun eşi olduğunuzu idrak etmeli.
Bu idrak seviyesine ulaşırsa sorun kalmaz belki.
Ama bu saatten sonra bu nasıl olur oda ayrı bir muallak.
Problemin kaynağı tamamen eşim bunu biliyorum inanın ama eşimin değişebileceği gibi bi saçma düşünceden de kendimi alıkoyamıyorum maalesef.Bi arkadaşım vardı maaşı benim 2 katımdı ama annesine aldığı anneler günü hediyesini bizim evde saklar gizlice kargoya verirdi, çünkü eşinin ailesiyle yaşıyorlardı ve kendine bisey alsa ailesine bisey alsa laf oluyomuş, bu arkadaşım bana gelir eltisini anlatırdı, o çalışmıyo kocası polis tek maaşlar ama benden çok kiyafeti var ona laf eden yok diye, kuzum derdim yanlış yere bileniyosun bu olanların suçlusu eltin mi? Onun kocası benim karım giyinsin kuşansın istiyo demek ki derdim, senin eşin de kaynın da kaynananın oğlu,aradaki fark ne sence derdim sessiz kalırdı
Ne zaman ki problemin kaynağını buldu, o zaman boşanıp memleketine döndü,bir hikayem daha var bi sonraki yoruma
Şuan kızımın belki sen hayatında hiç olmayacağı kadar babaya ihtiyacı olduğu bi dönem henüz 2 yaşında.gelişimi açısından çok önemli babasının varlığı bunu sürekli hissetmesi.elbette ki dediklerinize katılıyorum ama boşandığımızda kızımın yaşayacağı travma şu anki durumdan daha ağır olur diye düşünüyorumSiz mutsuzken kiziniz nasil mutlu oluyor peki?
Bilemedim ben cocuk icin kendi hayatimi perisan etmem , biliyorum ki ben mutluysam cocuklarim da mutlu oluyor
İyi bir eş ve daha da önemlisi iyi bir baba olur diye evlendim.ve bunu 31 yaşında yaptım.ama tabi kişiliğinin ipotekli olduğunu göremedim doğuran kadınla olan ilişkisini bilmediğim için.Böyle biriyle neden evlendiniz ve neden çocuk yaptınız diye çok klişe 2 kk sorusu yöneltmek isterim size.
Başka birinin dolduruşuna gelip benim üstüme gelen birinin beni sevebileceğini düşünemem şahsen.
Veya benim yanımda "evlat eş bulunur" diyen birine sesini çıkarmayan bir eş...
Daha mutlu olacağınızı düşünüyorsanız kv ile iletişiminizi tabi ki kesin ama oğlu iletişimini kesmeyecek ve hayatınıza mutlaka bir etkisi olacak kendisinin.
Kesinlikle şuan için en doğru şey bu.o kadınla alakamı tamamen kesicem en sağlıklısı bu.önceden yapmadığıma çok pişmanım.sonra da duruma bakmak em doğrusu sanırımDolmasın eşiniz bir zahmet. Bütün suç onda.
Sen çek restini, kv ile görüşme. İşine geliyosa eşin senin yanında olur gelmiyosa zaten yüzünü görür ona göre davranırsın.
O kadına göre ne var.oğlu benden boşanır başkasıyla evlenir çocuk yapar.al işte tezi doğrulanır.eş de bulunur evlat da.ama anne baba bulunur mu hayır.istediği kastettiği de bu zaten.bu kadından boşanırsın başkasıyla evlenir çocuk yaparsın demeye çalışıyor.bütün bunlar olur evet de o kadının pislik bi lağım gibi kokuşmuş kalbi ne olur ilahi adalet nasıl işler onu bilemiyorumGerçekten de fesat bir kadınmış canım ya. İnsan torunu için nasıl böyle şeyler söyler. Yok evlat bulunur vb. Evlat insanın canının parçası be. Yazıklar olsun.
Yoksay o kadını. Çıkar hayatından.
Saygi duyarim dusuncenizeŞuan kızımın belki sen hayatında hiç olmayacağı kadar babaya ihtiyacı olduğu bi dönem henüz 2 yaşında.gelişimi açısından çok önemli babasının varlığı bunu sürekli hissetmesi.elbette ki dediklerinize katılıyorum ama boşandığımızda kızımın yaşayacağı travma şu anki durumdan daha ağır olur diye düşünüyorum
Hamile kalana kadar annesiyle iletişimini görmediyseniz demek ki..İyi bir eş ve daha da önemlisi iyi bir baba olur diye evlendim.ve bunu 31 yaşında yaptım.ama tabi kişiliğinin ipotekli olduğunu göremedim doğuran kadınla olan ilişkisini bilmediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?